32

Пепа

преди 5 години

*** тва сериозно ли?

31

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

30

Анонимен

преди 5 години

ИНТЕРЕСНО Е КАКВО МИСЛЯТ БЪЛГАРИТЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС.ИМАМ ПРЕДЧУВСТВИЕ, ЧЕ ЕДНО ИЗСЛЕДВАНЕ ЩЕ ПОКАЖЕ СЪЩИТЕ РЕЗУЛТАТИ.

29

Анонимен

преди 5 години

Различни светове , прави разлика между полет до Марс и пея Марсилезата !

28

спонсор на МВР

преди 5 години

Има такава неолиберална организация, която командва света от 1947 година. Mont Pèlerin Society (MPS)! Не е тайна организация, но е много дискретна.

27

привет от Германия

преди 5 години

Тайни правителства не съществуват ! Съществуват само легитимни правителства ,които командват държавите в които са избрани да командват ,също така по-силните икономически държави се опитват да влияят на по-слабите ,това е част от БОРБАТА ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕ ! Всяка държава сама определя дали да се подчини на икономическия натиск на по-силните ! В момента Русия не се подчинява на санкциите на Запада и продължава да руши Украйна в интерес на руските апетити за чужди територии ,но да видим до кога ?!

26

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Те вярват че Путларах Акбар е божество и може да им изпълни желанията. Дори имат икони с негов образ и се молят на него....

25

Дам!

преди 5 години

До Различни светове ...Е, хайде първо да опитаме до Луната, а? Ама този път наистина! Не като в продукция на Метро Голдуен Майер...

24

илюминат-ренегат

преди 5 години

Не,вярвам -а знам,че го има и ни мачка както си иска!Който иска инфо по въпроса мога да му дам коолкото за Александрийската библиотека!

23

Различни светове ...

преди 5 години

Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...

22

Ха ха

преди 5 години

Само руснаците ли вярват??? Всеки що годе трезво мислещ човек с IQ над нивото на окосена ливада не само го вярва, но и го вижда с очите си! Трилатерална комисия (чиито членове са Петър Стоянов, Георги Първанов и жалкото нищожество Росен Плевнелиев), Клуб 300, Римския клуб, Билдербергите... и над тях една шепа сатанисти евреи - Ротшилд, Сорос, Варбург, Кисинджър, Олбрайт, Голдман... Ама нещо удариха на камък, та затова сега в паниката и в отчаянието от нереализираните болни амбиции побъркаха света в последните години!

21

Анонимен

преди 5 години

Ама и у нас ли пропиха перилни препарати ,или ракията е шльокавица!

20

Русия е изостанала

преди 5 години

Русия е много изостанала, икономически е като Нигерия, само че със сняг!

19

СЛАВА РОССИИ!

преди 5 години

Само другарят Путин не е част от световната конспирация! За това елитът иска да го свали от власт и постоянно го дискредитират! СЛАВА РОССИИ! СЛАВА СССР! НАЗДРАВЕ ЗА ВЕЧНАТА БЪЛГАРО СЪВЕТСКА ДРУЖБА! 80 % от българите сме за Путин!

18

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияТия "работи" само ли ги измисляш или ги преписваш от бележките от козяк

17

Анонимен

преди 5 години

Не е трудно да се досети човек, че има хора, които са с голяма власт и са извън светлините на прожекторите и камерите по телевизията. Друг е въпросът дали те имат формата на "правителство", и доколко въобще са организирани, също така не може да се каже с лека ръка какви точно цели и интереси преследват.

16

Анонимен

преди 5 години

Ало , оня от ГЕРМАН абе у нас има явно правителство ама затворници бягат всеки ден!!!

15

привет от Германия

преди 5 години

Едно е да вярваш , съвсем друго е дали наистина е така и дали е вярно това в което вярваш ?! Децата също вярват в дядо Коледа - но на практика той на съществува ! " Съществува " само на тържествата в детската градина по коледа , когато им раздава подаръци !Религиозните хора също вярват в Господ ,Аллах или други божества , но на практика те не съществуват ! " Съществуват " само в религиозните книги / библия ,коран и др./ , и във фантазиите и чувствата на вярващите !

14

Анонимен

преди 5 години

Тайното правителство направи така, че след разпада на СССР сега Русия се превърна в една просперираща държава с благоденстващи и щастливи граждани и с милиони хора по Света, мечтаещи тайно да отидат да учат, работят и живеят там!

13

Българин

преди 5 години

Горките братушки, тия са по-зле и от нас!