88

Webley revolver

преди 5 години

Това е хубаво. Сега ако със закон забранят и определени деградивни музикални стилове, ще е чудно. Да не говорим, че това няма да промени гнусната клоака Слънчак, но поне само ще смърди, без шум. И все пак това е само първо четене.

87

Анонимен

преди 5 години

Нямам нищо против забавленията ... Докатои не ми пречат на мен. Щом мога да чуя и разпозная една песен, докато съм вътре във вилата си, от дискотека на 500 метра, значи определено мнещои не е наред по това море.

86

Анонимен

преди 5 години

Е по тоя случай всички пенсси днес ще му дръпнат един як купон чааааааак до 17:00 следобяд , после ченето в чашата , и от 17:45 здрав сън ! И утре в 03:45 сутринта свежи като краставици сядат да четат последните новини за подвизите на сибирското императорче ...

85

К

преди 5 години

Не е необходимо да си наркоман или алкохолик, за да си прекараш хубаво на плажа и през нощта по време на лятната ти ваканция. Четейки коментарите, не само Валери, но и мнозинството сънародници не умеят да се забавляват и тайничко в душиците завиждат на веселите хора около тях :)

84

Анонимен

преди 5 години

Хахахаха как да няма място в европа прости селяни, в испания, италия ,южна франция, ако може да си позволите ,ще видите, че хората са щастливи и се забавляват и през ноща ама валерката щот сина му е *** наркоман иска да ни направи още по скучна а сива страна

83

Анонимен

преди 5 години

В държавата на пенсионерите (с путиниски фетиши) , пак много са отпуснали - чак до 23:00 :)

82

Анонимен

преди 5 години

Абе кой полицай ще се разхожда по цяла нощ по сигнали за шум? Нали на нощ ще се получават стотици такива сигнали. Само ако има некой убит, само тогава идват ченгетата да преброят труповете и да разпишат документи.

81

Анонимен

преди 5 години

Правилно, няма място в Европа, където да е разрешено да се вдига шум след 22 часа, който пречи на прилежащите сгради. Барове, нощни клубове - само със солидна шумоизолация. Време е да решим - част от беззаконията на разпасания Ориент ли искаме да сме, или цивилизовани хора.

80

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

79

Клементина

преди 5 години

Критикуващият законопроекта депутатин от ДПС Панер Али го е грижа за културните особености на специфична част от електората си. Истински народен представител.

78

Анонимен

преди 5 години

някои хора явно схващат зле поянието увеселиетел курорт

77

Анонимен

преди 5 години

завинаги да се запечатат тия долнопробни 4алготеки

76

Анонимен

преди 5 години

завинаги да се запечатая тия долнопробни чалготеки

75

юрист

преди 5 години

Тъпо е да се налага обща норма за всички места.За жилищни кооперации 23 часа е късно. Някои хора стават рано за работа. За увеселителни курорти е рано, някои хора тогава излизат.Немощната юридическа мисъл на родните законотворци е патологична.

74

Аман

преди 5 години

Дръжте се здраво, бабички-доносници ще затварят заведенията из София :D :D

73

Русомраз

преди 5 години

Браво Валери!Запечатай чалготеките вовеки!\m/ \m/

72

Джедай Мастър

преди 5 години

и рок концертите ли забранява валери

71

Реалист

преди 5 години

До тия дето живеят в апартаментите и се оплакват от високия шум на комшиите си. Спомнете си за селския си произход, върнете се в селските си къщи и веднага ще оцените тишината.

70

Анонимен

преди 5 години

До extremistОт 23 ч. до 8 ч. в цялата страна няма да дъни! - ОЩЕ ДНЕС ЧАКАМ ДА СТАНЕ 23.00 И ПОЧВАМ ДА ДЪНЯ Е да - кой колкото може, а ти можеш толкова. Жалко за теб, но...... не ща да ги мисля

69

бг

преди 5 години

Попфолкът е кючек изпълнен на български език с ромски акцент от същество с вид на травестит. Това трябва да се забрани на публични места по всяко време !