55

Анонимен

преди 5 години

До Мнение"Сега не знам как е на Градина..."минах от там преди 2 години. Приличаше на Багдад след бомбардировка. Погнусих се и заминах след 15мин.

54

СА$ШО

преди 5 години

И аз искам да направя подписка ,че няма тоалетни на плажа ,чешми с питейна вода и душове. Това ми пречи , а не голите батки и каки. Даже ми харесва.....

53

Роки

преди 5 години

Сега и аз съм нудист, но на да се люснеш гол на централния плаж наистина е малко неудобно. Иначе аз си годя на места където е само за нудисти и няма никакви проблеми.

52

Мнение

преди 5 години

Преди 20 г., семейството ни имаше приятели нудисти. Ходехме с децата с тях на Градина (там си беше нуди плаж и всички го знаеха). Ходехме, заради жестоките купони, които ставаха край морето. Събирахме се 20-30 човека с децата. Там беше прието, който не иска да се съблича, да си ходи по бански. Никой не се впечатляваше дали си облечен или гол. Децата ни не станаха нудисти, но и не се впечатляваха от гледката. Сега не знам как е на Градина, но не може да се ходи гол по всички плажове. Неестетично.

51

Анонимен

преди 5 години

Е добре счде каква е разликата между това да се съблечеш изцяло гол или полу ?Все си на показ .Лицемери ,нудистите поне не се крият и са ясни ,а вие останалите дето отивате на плаж с моралните норми сте жалки!Ако сте пуританите изобщо не ходете иначе само показвате завист и лицемерие .

50

жена

преди 5 години

По времето на соца имаше Евин и Адамов плаж. Да ходят там!

49

ivailo

преди 5 години

Колкото са популярни песничките на Искрен Пецов, толкова му тежи и мнението... Иначе, нудизма трябва да бъде забранен .

48

един друг

преди 5 години

До 48най-обичам коментари като твоя - "Толкова си ***, че вероятно..." показват колко си безсилен да предоставиш аргументи за това се налага да прибягваш до обиди. Предоставих ти факти които без значение от количеството обиди които ще изсипеш, си остават факти. Западните общества се отърсиха от "нормите" и прогресираха. Тези дето много държаха на "норми" още живеят в пещери и палатки

47

Анонимен

преди 5 години

Голи или облечени райските градини са непостижими за човешкия род. Изкусителката змия ни е превърнала в грешници. Тъй че слагайте смокиновото листо.

46

Анонимен

преди 5 години

Може ли да отидеш на плаж със семейството си и до вас да се пльоснат някакви голи деграданти? Естествено че на плажовете трябва да има правила, а нудистите да се глобяват и извеждат принудително.

45

Анонимен

преди 5 години

Приятелката ми е нудистка и съм много доволен от секса с нея .

44

До 45

преди 5 години

Няма такива готини нудистки със стегнати тела, 99.99% от нудистите са разплути тюлени, които се мислят за много интересни и високоизвисени, хипита бунтари срещу установения ред, с една дума сбърканяци.

43

Анонимен

преди 5 години

До един другТолкова си ***, че вероятно няма да разбереш и след милиард години, че без общоприети норми е невъзможно да съществува едно общество, да не говорим за цивилизовано такова. Вървял напред, като води дивашки живот, като проповядва завръщане към диващина, като създава хаос - ти си един доста сбъркан, увреден и определено неумен човек. Такива като теб в едно цивилизовано общество трябва да се игнорират, а ако буйствате в затвора.

42

Анонимен

преди 5 години

Факт е, че с времето нудистите по една или друга причина намаляват. Намаляват дори и монокините. Бума беше 80те и 90те. Така, че с времето сигурно и този въпрос ще се саморегулира.От друга страна, ориент сме си, щом подобни въпроси предизвикават подобни дискусии.

41

един друг

преди 5 години

До 31в момента има 2 големи групи в света - тези дето карат на принципа на "общоприетите норми" и тези които продължават напред. Едните живеят по пещери и пустини, пребиват жените си при най-малкото неподчинение и се трепят един друг за това кой бил чел свещената им книга правилно и кой не. Другата група са създали всички удобства на които се наслаждаваш в днешно време. Та ти от коя група искаш да си?

40

Анонимен

преди 5 години

Абе нямам нищо против да гледам готини женски тела по плажа, може и голи.

39

Веселин

преди 5 години

Абе вие къде сте виждали нудисти по плажовете,най-много някоя кака да е по монокини.....Това ли е нудизма......ай стига глупости

38

Анонимен

преди 5 години

До КЕКСЕто това е голяма грешка, като истински хипи либерали, трябва да приемем закон забараняващ ползването на тоалетни. Изхождането трябва да е публично, на открито и винаги на различно място, така ще заздравим социалните си контакти и ще натуряваме дръвчета и тревички. Стига вече ограничения, свободна любов и фекалии да се леят навсякъде.

37

Анонимен

преди 5 години

Някой непрекъснато има разстройство,и погнусява и другите!Айде холан ,простотиите в къщи!

36

нудист

преди 5 години

Леле! Този гримирания пък откъде изникна, че и се изказва като последна инстанция! Хърватите са превърнали нудизма в печеливш бизнес, там е "Мека-та" на европейския нудизъм. А ние все още откриваме топлата вода!