234

до 425

преди 5 години

Ганчееее,*** наистина си такъв

233

manwithnoname

преди 5 години

В събота всички сме за Хърватия!

232

Анонимен

преди 5 години

*** освен ,че играят много футбол играят и много секс така,че край с Европата скоро ще се доберьт и до Булгария и ще си имаме Ммбастойчков

231

Анонимен

преди 5 години

Всички европейци празнуваме тази нощ -Европейски отбор победи сборния отбор на Индия, Пакистан, Бангладеш, Нигерия и няколко дървари и пияници от един остров.Надявам се на финала Хърватите да победят сборния отбор на Мароко, Алжир, Бряг на Слоновата Кост и Гвинея.Знаеш ли как казаат хората???Надеждата умира последна.Хьрватите има да ядьт бой яко от французите само Ммбапе ще им разкаже играта на французите и ще им покаже кой са бьдещите правилни гени на Еуропата

230

Анонимен

преди 5 години

До ЕвропаДа де, ама Англичаните и Французите са владели по половин свят, и все още си го използват. Ние какво сме направили?

229

Европа

преди 5 години

Всички европейци празнуваме тази нощ -Европейски отбор победи сборния отбор на Индия, Пакистан, Бангладеш, Нигерия и няколко дървари и пияници от един остров.Надявам се на финала Хърватите да победят сборния отбор на Мароко, Алжир, Бряг на Слоновата Кост и Гвинея.

228

Анонимен

преди 5 години

Английските негроиднимелези, вън от Русия!!! Марш домой при КралицатаРептилка!!! Кеф!!!

227

орбан

преди 5 години

като гледам европейските отбори на световното и разбирам, че съм 100% прав!

226

Факт!

преди 5 години

Нормално хърватите са тъ.и!Да сте чули за умен хърватин физкултурници като българите.Единственото добро е че са изчезващи като нация както и българите.Нека спечелят ритнитопкофците умираща нация.Да си ядат купата!

225

Анонимен

преди 5 години

Чудя се, колко ли са бай ***, които гледат на живо мачовете? С тези мизерни доходи не могат да отидат на море, камо ли до Русия.А гледам там стадионите претъпкани, само американските фенове били над 100000 (според Ройтерс).И КАКЪВ РЕД ЦАРИ ПО СТАДИОНИТЕ, НЯМА ГИ АГРЕСИВНИТЕ МУНЧОВЦИ С ДИМКИТЕ.

224

Анонимен

преди 5 години

Вноските са по 150 млн на година и за двете. Факт е че именно България ви спря вас през 2007 г. като гласува в Европарламента против членството на Турция в ЕС. Оттогава само си бършете сополите.

223

Анонимен

преди 5 години

Най-смешното е, че някои си мислят, че Бай *** е цивилизован. Дрън-дрън.Да си плащат там двата милиарда вноски за НАТО и ЕС и тройно по-високите цени за американския ток и да мълчат.И да дьвчат сополите

222

Анонимен

преди 5 години

Субашич за мен е героят на световното. две поредни мача измъква Хърватска от дузпи, излови поне 5 дузпи дотук. В този мач допусна само 1 гол, а спаси няколко критични ситуации. В миналия мач игра с контузия. След Кан и Буфон, този вратар е на път да ми стане третият любим вратар.

221

Анонимен

преди 5 години

***, ама ви би в две войни, а?

220

Су 34

преди 5 години

Ехехеееее бричед ти вземи спомни и Хан Крум поне тогава имаше дьржава. Ся кьде сте ,че не ви виждам ? Аааааа да дьвчеш сополи.-----------И хан Крум, и Симеон Велики и Борис Първи, и Борис Трети и т.н. и пак имаме държава.Ние поне станахме четвърти, а вие сега къде сте 144-ти, нещо не ви виждам? Ааа сменяш евро за обезценени лири?

219

Анонимен

преди 5 години

Рядко съм гледал по-дърварски отбор от английският. След изравнителният гол имаше една ситуация където техният бек изчисти в тъч, и не искаше да признае че тъча е за хърватия а награби Манджукич за ръкавите. Съдията спести доста картони в този мач, пускайки по-свободна игра.

218

Анонимен

преди 5 години

Бог наказа ингилизите, за мръснишката игра която врътнаха на Швеция. имах чувството че срещу шведите не гледам англичани а италиянци- вкарване на един гол и затваряне на подстъпите към вратата. Бог им го върна тъпнаков този мач. Видя се че като получат изравнител гол, психиката им срива и са пълна паника.

217

Анонимен

преди 5 години

Само *** дьвче сополи и се поти---------"***" вече стан 4-ти в света и на практика постигна всичко във футбола преди 20 години.Ти кой си в света 144-ти?Ехехеееее бричед ти вземи спомни и Хан Крум поне тогава имаше дьржава. Ся кьде сте ,че не ви виждам ? Аааааа да дьвчеш сополи.

216

Анонимен

преди 5 години

401 - подкрепям. Макар да съм от Левски в последните години Пенев младши ми се издигна в очите. Като треньор въведе дисциплина, а като кандидат за шеф та Бфс, се опита да извади кирливите ризи. Но клубовете заложиха на статуквото.

215

Анонимен

преди 5 години

Ха-Ха-Ха-Ханглия!!!Маймуноподобните ингилизи заслужено отпаднаха!Няма как толкова дърварски отбор да стигне до финал!Белгийците ще ги разковат с поне 2-3 гола разлика в събота при мача за третото място!