15

Анонимен

преди 5 години

То на снимката се вижда, че не малко от "войниците" са се гримирали и едвам носят автоматичната пушка - представям си ги в реални бойни действия, какви ревове, цупене и дезертьорство ще настанат.

14

Доктор Сър Пичук

преди 5 години

Европа не трябва да узрява и да създава армия, защото последния път когато това стана половин Европа беше срината от ссср, САЩ и Великобритания. В никакъв случай не бива да се позволява прецедента недемократично избрани хора като ******т@ юнкер да командват армии. Само националните правителства трябва да имат контрол върху отбраната и външната политика в Европа и никога брюксел или берлин...

13

Гогата

преди 5 години

До "Шенген ала бал : Пич, най-вероятно Лайчев - пардон Райчев има предвид себе си : Неговия стандарт нагоре - в краткосрочен план... на плебса - в дългоооооосрочен ! Нещо, като 800 -те дни на оня "цар"...

12

баба мара

преди 5 години

кажете наи после кои ще напада европа та да даваме грешни пари за орьжиене вярвам бежанците да ги гоним сьс самолети и танкове има нещо гнило в цялатаолелия да се вьорьжаваме аз обаче не искам да давам пари за печалбите навпк на сащ аз искам мир а не смьрт

11

Анонимен

преди 5 години

От къде мъже за войници в Европа, всичките имат часове за маникюр, педикюр и обезкосмяване.Само Кончита Вурс си пуска брада за да изглежда секси в камуфлажната си рокля.

10

"Шенген ала бал

преди 5 години

не може да се очаква моментално покачване на жизненото развитие, НО В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН" Мазен та се разтича. Колко е дълъг тоя дългосрочен план бе шушумиго? 30 години краткосрочен ли е или дългосрочен. Европропагандаторчетата само " Наръчник на политрсботника" ли са чели през живота си. И каква е тая идиотска снимка? Знаете ли въобще какво сте поставили? Европейска армия? Жените отпред БЕЛИТЕ КАСКИ ОТЗАД.

9

Гогата

преди 5 години

Ми, армията е готова.... Колко бойци на ИД се върнаха в родината си ? Таман са обучени. Друг е въпроса - по кого ще стрелят !

8

Анонимен

преди 5 години

Абе каква армия, нали най-важното е да има гей-паради, извратените, престъпниците и лудите да имат права, без задължения разбира се, да се прибира утайката на света и да се храни богато и накрая, но най-важно да се смачка белия мъж. Кой ще се запише в тази страховите евроармия? Гейчета и фригидни феминистки с мустаци? По-добре да си го караме до тоталния фалит на евро либерални деградантски модел, вместо да се излага още.

7

Анонимен

преди 5 години

*** с меки китки не могат да направят боеспособна армия,а като знаем какви са тези сега дето управляват ЕС резултата от това начинание на брюкселските меки китки ще е плачевен

6

Анонимен

преди 5 години

Ареола - Филипини; Манданда, Кимпембе и Нзонзи - ДР Конго; героя Юмтити - Камерун; Рами - Мароко; Менди - Сенегал; Сидибе и Канте - Мали; Погба - Гвинея; Толисо - Того; Матюиди - Ангола; Фекир - Алжир; Лемар - Гваделупа; Дембеле - Мавритания; и 7 французи за цвят - ей това е френския национален отбор по футбол.

5

а

преди 5 години

До аа1830А твоята професия каква е и с какво си полезен?Полезността няма никакво значение, стига да има кой да плаща за стоката която произвеждаш.Ако райчев си е намерил, кой да му купува стоката, вади достатъчно пари и си плаща данъците, тебе какъв ти е проблемът?Другарката *** по-полезна ли е?Или "учените" от нам си кой институт по хххафия към БАН.полезност никва, ама харчат държавни пари.

4

Анонимен

преди 5 години

""НИЕ ЕВРО ПЕЙЦИТЕ"" ХА ХА ХА,ПАК ЦИТАТ НА ТИКВ ЕНИКА, НЕ СТЕ ЕВРО ПЕЙЦИ И НЯМА ДА СТАНЕМ НИКОГА,ПРОСТО СМЕ ПЛАТЕНИ ДУ ПЕДАВЦИ

3

666

преди 5 години

Всички полицаи са армия, при ще се преквалифицират за 1 час. Няма нужа от допълнителни военни.

2

аа1830

преди 5 години

Разбирачи по всичко са тези социолози - армия, финанси, политика, имигранти, Русия, Турция, САЩ....няма такива философи и празнословци, напълно безмислена професия. Един шофьор на автобус е много по полезен на обществото, отколкото един социолог.

1

Анонимен

преди 5 години

Рано или късно ще разберете, че трябва да унищожим фашисткия евросъюз и армията му.