68

Анонимен

преди 5 години

До КРИМ НЕ Е РУСКИ 68Брей, брей, брей.............*** да кажеш това на Екатерина Велика!!!!

67

Анонимен

преди 5 години

До До 53 - 60Оооооооооооо..........аз пък ВИЖДАМ каква "погнуса" изпитват ВСИЧКИ запалянковци сега на световното по футбол! За ОФИЦИАЛНИТЕ ЛИЦА, КРАЛЕ, ПРИНЦОВЕ И ПРЕЗИДЕНТИ, КОИТО ВЕЧЕ БЯХА ТАМ И ВСЕ ОЩЕ ЩЕ ИДВАТ въобще не говоря!!!! Виждам обаче щастливите хора в Крим и нещастните в куев, където маршируват бандеровците и неонацистчетата! Честито на еуропката..........освен отявлените исламисти че и неонацистите от укропията!!! хи-хи-хи.......скоро ще видите какви ще ги вършат!

66

КРИМ НЕ Е РУСКИ

преди 5 години

трябва да се наказват руските окупатори и терористи.

65

Анонимен

преди 5 години

Защо янките до сега не са спечелили ни една война?Не могат, некадърни са. Създадоха НАТО и го финансираха, защото имаха нужда да разчитат на някого.НО Тръмп видя, че е безсмислено до инансира освен в собствените си некадърници и европейските. И им намали субсидиите. И както върви скоро ще ги закрие. Коя война са спечелили САЩ или НАТО? Ако някой знае да каже. САЩ печелят само срещу араби.

64

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Знаеш ли КОЛКО е подло, гадно и безчовечно да се правиш на "умен" върху костите на милиони загинали хора!!! Въобще, имам чувството, че тази "еуропейска ориентация" дотолкова ни сбърка НОРМАЛНАТА, БЪЛГАРСКА, ЧОВЕШКА ОРИЕНТАЦИЯ, че просто не е за говорене! Станали сте безмилостно дехуманизирани "индивиди", без род, пол и ДАЖЕ ВЕЧЕ ВИДНО И БЕЗ ДУША!!! Да се смили Господ над вас! А пък, както и се оказва, сте останали и напълно неграмотни!

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 63Абсолютно моя мила .

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 59Гъделичкат ли те санкциите срещу Русия ?

61

37 до болшевиките

преди 5 години

Сигурен съм, че от всичко, което съм написал най-много ви заболя от победите на Царската войска на България над казаците 1916-1918г

60

До 53

преди 5 години

Да Крим е руски,но в пакет със санкциите,изолацията и погнусата, която вече мнозина изпитват спрямо Русия. Със здраве да си го ползват този Крим!

59

Анонимен

преди 5 години

Я този ЕС..Да престане да се занимава с глупости!

58

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо обърнахе на тема войни, но е факт, че руснаците печелат войните си с цената на огромен брой жертви спрямо врага. Затова и преживяват така тежко ВСВ от която излизат "победители". И това като се има в предвид че са имали техническата поддръжка на на други държави и зимата е била в тяхна полза.Подобно е било и положението с Наполеон, пак зимата ги смазала.

57

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 53Кога увира една либерастическа кратуна, слагаш един камък в една тенджера и пускаш да се вари, когато се свари камъка значи и либераста е уврял. Крим е руски.Стар виц за ***.Толкова сте безидейни, че не можете нищо, ама нищо друго освен да копирате.

56

Анонимен

преди 5 години

Тъй като събота и неделя в Англия както знаем са почивни дни, пиенето започва от петък вечер. От този момент нататък да понеделник в Англия не може да се види кьорав трезв човек. Търкалят се по улиците. Но много се стараят в понеделник сутрин да са трезви. Не винаги им се отдава.

55

Анонимен

преди 5 години

Щом третополовите вият като койоти срещу Путинр значи Путин е на прав път.

54

Анонимен

преди 5 години

А на нас едва не ни запалиха самолетите само не казвайте на Путин и Тръмп.

53

Анонимен

преди 5 години

Кога увира една либерастическа кратуна, слагаш един камък в една тенджера и пускаш да се вари, когато се свари камъка значи и либераста е уврял. Крим е руски.

52

46

преди 5 години

Благодаря ти за загрижеността, но пневматиката ти куца.

51

Зайче байче?

преди 5 години

До Малеее-Абе юнак има истина в това което казваш а я ми кажи на Рачко малката как се казва сериозно питам без лоша умисъл?

50

Анонимен

преди 5 години

ХааааааааааааааааааааХаЕС ГОРКИТЕ, ИСКРЕНО ГИ СЪЖАЛЯВАМ ЗА `СПОКОЙНИЯ` ЖИВОТ,КОЙТО ВОДЯТ.БЯХ НАСКОРО И СЕ НАГЛЕДАХ НА МИГРАНТИ И СПОКОЙСТВИЕ.Лудница

49

37

преди 5 години

Ти с "Тъпичок" ли закусва днес или си специален по природа.