28

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименПука ми, кво ще върнат;))) Квото дойде от Албиона, все е лошо.

27

Анонимен

преди 5 години

До ГробокопачНедей знай много за да не ни върнат обратно половин милион българи

26

абсурдистан

преди 5 години

тук каквото и да се направи е Абсурдно ! Не нормално !- прави са селяните ,че не могат да търпят приют до къщата си - англичаните хубаво искат да се грижат за животните , ама да идат на 2 км от селото.аз също обичам животните ,но не бих търпяла 100 кучета до къщата ми

25

24

преди 5 години

Не комунизьма, който дойде от островитяните между другото а блюдолизещата западно ориентирана интелегенция.

24

Гробокопач

преди 5 години

Сега ще разберете, за "родопското гостоприемство";))), което има и една съвсем друга страна, когато минат трите деня и ви свършат парите;))))Хахахахаха.. Английски заселници, нямат място в България. Не за това са ляли кръвта си, дедите ни, за да се насели България с крадци и пирати от мъгливият Албион!

23

Анонимен

преди 5 години

Този кмет говори глупости и не е зле да започне да защитава интересите на съгражданите си, не са мъгливото "право". От 30г. съм кучкар, но мисля, че англичаните злоупотребяват. Домашни любимци ок, ако гледаш най-много 3 кучета. А сто кучета вече е напълно неприемливо в границите на населено място. Да ги принудят да преместят приюта извън селото.

22

за англетата,

преди 5 години

пиенето на вино в което кралицата се е подмивала е знак на изтънченост и патриотизъм.

21

Анонимен

преди 5 години

Разположете бли, о около 20 кошера с пчели и ще решите проблема и кучетата и наглите селяни от Англия.

20

Анонимен

преди 5 години

Дедите им не са живели в комунизъм.Отпиши ги тея. Сега като пораснат сегашните дето са родени след 1989 г. и започнат да си отстояват правята, тогава ще е друго, до тогава ще е така.Комунизма разруши всичко в българина.

19

шматка

преди 5 години

Чакайте сега.Нали има ЕС директива която забранява отглеждане на животни в населени места.Какви разрешителни на местно ниво.Пак два аршина

18

Кръстьо Перушки

преди 5 години

До До 11Хиляда пъти предпочитам англичаните пред пияни те алкаши които в наглостта си се опитват да налагат езика си, Черноморието е вече руски анклав!

17

Анонимен

преди 5 години

Абе те и кравите и прасетата миришат, ама *** е свикнал с тая смрад и не му преши, че кравата му се е изходила на прага пред къщата. *** най - го е страх да не се мине и да не настине

16

АНГЛЕТАТА

преди 5 години

ЗАЩИТАВАТ КУЧЕТАТА, А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПРОДАВАТ ОФЧИЦИ НА ИДИЛСКИТЕ "ПРАВОВЕРНИ" С ФРИЗИРАНИ ЗАДНИ ЧАСТИ.

15

Пламен

преди 5 години

Туба бензин е 40лв. Щом всички институции са решили, че обекта е законен... Сега след месец, като започне кампанията на дървената мафия с горските пожари. Ама хеликоптера падна, трябва трезва преценка, че то и армия няма. Да не запалите селото! Умната!Само помислете, дедите ви, тук ли щяха да се жалват?!

14

game1

преди 5 години

да си одат у англиьо !!!не ни требват такива !! аа да си вземат и кучетата най-добре като са толкова 'загрижени' !!!

13

До 11

преди 5 години

Англичаните сте уникална пасмина.... Мислите си че като излезете навън можете да правите каквото си искате и да налагате на хората своите разбирания. Предполагам остатъци от колониалните ви мераци.... Нямаме нужда цял свят да живее тук още по малко вие. Взимайте си песовете и си ги сложете в къщата в Англия да видим колко ще ви тръпят съседите там.

12

1

преди 5 години

Тате да не те е правил в някой от "само за мъже" клубовете ви? Ако са сеършили бездомните кучета на острова ходи да спасяваш в Африка.

11

англичанин

преди 5 години

Според мен с тази природа, земя, вода, планини и море, ако дойдем ние да управляваме и да живеем в тази страна веднага от цял свят ще поискт да живеят в България.Та едва ли ние сме ви проблема.Вие 75 г. търпите едни престъпници на власт, дето във всяка нормална държава щяха да са по дърветата окчени с въже за шията.Ама сега им миришело.А пенсията 200 лв. не ви ли "мирише"?А заплата от 500 лв. не ви ли "мирише"?

10

хаджи ББ

преди 5 години

Има решение на въпроса е то се казва Валери Симеонов, той е човека който се бори за тишина. Обърнете се към нето и въпроса ще бъде решен, освин това не се бои да налита на чужденци.

9

До англичанин

преди 5 години

Взимаш си чантичката шапката и заминаваш обратно в Албиона тъкмо можеш да научиш че не е необходимо да имаш два крана един за студена и един за топла и че тук вече има смесители за водата