234

Анонимен

преди 5 години

Истинските доценти не носят синджири като изпаднали *** от гетата. Още по малко пък да искат от студентите си нещо. В България няма ни култура, ни образование, ни правосъдие. Какво му остава освен да го пребие. И на него даскалите му са били такива, на това са го научили.

233

Франкофил

преди 5 години

Ето такива Макрон иска да спре да не му мърсят държавата!Напълно подкрепям Макрон.

232

Анонимен

преди 5 години

ЖЕНАТА СИ ПРИЗНАЛА, ЧЕ СЕ ПРЕДЛОЖИЛА НА ДЪРТАКА ЗА ДА И ПОМОГНЕ ЗА ИЗПИТИТЕ И СЕ СНОШАВАЛИ :D ВИНАТА НА ПРОФЕСОРА Е ТОЧНО 0%ДАЛИ РОГОНОСЕЦА ГИ Е ПРОСЛЕДИЛ И НАЛЕТЯЛ НА ПРОФЕСОРА ИЛИ СА ГО ОРГАНИЗИРАЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО СЪПРУЗИТЕ Е ВСЕ ТАЯ!ВИНАТА НА ПРОФЕСОРА Е 0%ДИВАКА СИ Е ДИВАК! ПРЕБИЛ ОБРАЛ И ИЗНАСИЛИ ПРОФЕСОРА ЩОТО ЖЕНА МУ БИЛА ...............ДАВАМ МУ 20 ГОДИНИ МИНИМУМ И ТОВА Е НАМАЛЕНА ПРИСЪДА! ТЪЙ, ЧЕ ТОЗИ ДИВАК ПРИКЛЮЧИ !!И ДА МУ СЕ ЗАПОРИРА ИМУЩЕСТВОТО ЩОТО ЩЕ ГО ПРОДАДЕ!

231

Хипотеза

преди 5 години

Явно тоя е бил толкова ревнив, че е посегнал и на златния синджир на доцента!

230

Анонимен

преди 5 години

Дo Доцент-ХитрецАми ... Да речем, че ще прави секс с нея, за да и свърши услуга ? Това аоправдава ли брутално убийство чрез изтезание ? Кажи ! КАЖИ БЕ !?

229

Анонимен

преди 5 години

смъртна присъда за всички *** в България

228

Отчаян

преди 5 години

Това е резултат от пълната разруха на образованието и на обществото ни като цяло. Лошото е, че и след този брутален случай, ще се дават дипломи срещу пари или секс и всяко безмозъчно същество ще иска да има диплома за висше образование и ще търси начини да я получи. Още по-големия проблем е, че критериите за заемане на опрделена длъжност са връзки, а така придобитата диплома е за да се узакони тази нагла дебилност.

227

кака ви катя

преди 5 години

Абе истанбулската конвенция дайте да приемем бе!!!

226

Джулиана Гани

преди 5 години

Няма нищо лошо да се отъркаш у доцента по време на изпит. Аз например работя върху моето четвърто вишу.

225

Т

преди 5 години

До Доцент=хитрецХайде стига си манипулирал хората с твоята си извратена логика. Всичко това са техни думи, които са недоказуеми. Ето ти един сценарий: пухват ти няколко юмрюка и де бутват в колата, закарват те извън града и те ликвидират. Хайде не ми защитавай някакви миризливи необразовани бачкьори, селяни гнусни, такива са 98% от тях - нисък интелек, злоба и агресия. Готови са с всякакви методи да си постигнат своето. На такива все някой друг им е виновен и са готови да го претрепят.

224

Доцент=хитрец

преди 5 години

До TЕ че защо ще ходи "професора" извън града с жена?

223

T

преди 5 години

До Доцент=мръсникРазбрахме те, че си роднина на тези изверги. Този ник и коментар го виждам днес под няколко статии, по няколко пъти и то в различни сайтове. На всеки поне малко интелигентен му е ясно, че това за сексуалното изнудване за техни пиказки, които са абсолютно недоказуеми. Много ясно, че така ще дрънкат, за да се изкарат жертви. Човек трябва да е много глупав, за да им вярва.

222

Доцент=мръсник

преди 5 години

До ужасЕ че кой ше отиде накрая на града с нея да и каже че не мАгло ще и го каже по телефона.Отишал е извън градО за да я натакова.Обаче...Кажи ми в кой френски немски или швейцарски университет преподавателя ше кае а бе кукличке я ела в храстите да уредиме оценките.Комунистически "професорчета"

221

Анонимен

преди 5 години

До 225 - Не знам, има много кандидати за абухалки. То мутри, то изнасилвачи ... Да, доцента не беше един от тях,ама да ти кажа, има много, който не ги считам за хора.

220

разбира се

преди 5 години

До ужасЩом считаш за нормално дядката да иска мацката без ***,и на всичкото отгоре и да си плати,всичко е ясно!Между другото,когато човек не си знае моженето,нещата лесно се объркват!Това се отнася и за двете страни!

219

Анонимен

преди 5 години

Брей,всички вкупом скачат срещу бежанци и мюселмани заради примитвни обичай и традиции!А тука някой са във възторг от див селски бек, тръгнал да раздава правосъдие!Да беше първо прибил жена си и тогава ,да наказва дядото!Да,ама не защото повечето бг мъже са като кучета които гледат милостиво и жало жените си които ги държат на къса синджирка!Но иначе пред другите хора са големи ербапи!Пфу,женчувци ,!

218

ужас

преди 5 години

Но да се върнем на хвърлената в р.Марица бухалка. Аз не знам нормален човек да завира бухалка в ануса на някой. Това само озверял психопат може да направи. Навремето така едни *** - *** в казармата бяха разкъсали ануса на едно момче, като го бяха надули с компресор. Такива директно за разстрел и да не ми хабят данъците за тях! Що за оправдание на убиеца Илия Стоичков, че искал само да го сплаши.Сплашване е, ако изкочи внезапно от ъгъла и кажеш "бау". Всяко друго пособие не е сплашване, а опит за убийство, в случая успешен. За жалост само в България се дават условни присъди или ня

217

Анонимен

преди 5 години

До 215 Гост Не знам на кво ниво си и не ме интересува,но тука става на въпрос за садистично убиство.Такова ли ти е нивото ,за да защитаваш садисти?Какво ,искаш да убеждаваш ,че 32год.жена не може ,да откаже и отблъсне мераците на 71год. дядка и тръгнала ,да търси помощ от мъжа си?Дрън-дрън ,пълни глупости !А има ли вероятност жената с 13годишният студентски стаж да е завъртяла акъла на дядката и мъжа и ,да е разбра?И как полицията разбра,че точно те са убийците?Май,някой хора са знаели жената

216

ужас

преди 5 години

Вечната студентка повлекана и рогоносецът тираджия изнасилили *** университетски преподавател, после го убили и ограбили!!! Боже, в каква гнусна страна живеем с гнусни диви ***!!!

215

ужас

преди 5 години

Много странно как всички медии решиха да ни пробутват версията за любовна драма, сексуален тормоз и подобни, а самият адв. Георги Кременаров на обвиняемия Илия Стоичков отрича сексуална връзка! Значи тогава кой измисли това, че професора изнудвал студентката със секс? И какво се оказва? Явно убийците Илия и Иванка Стоичкови са искали нещо от доц. Стефан Нейков, той им е казал че не може, като явно е имал предвид ,че е пенсионер, и тези са подивели.