92

ВЕЙ

преди 5 години

Нещо от "Днес" не пускат за нашият американски президенто Роско ,да не би му се свършили парите и затова не го пускат по "новините" на медиите!)

91

X

преди 5 години

За съжаление плювачите срещу президента са на сороската/ еврейска/ американска хранилка! На тях никога няма да им хареса някой,който иска България да е в нормални и приятелски взаимоотношения с Русия! Задайте си въпроса защо! Едно е видно - всеки който е срещу Русия е за това да е с рязана карабина! Така излиза - те са искали да бъдат под турско робство,а не да ги освобождават! Четете историята,истинската!!!

90

ДО 87

преди 5 години

Човече , не е нужно да го казваш това . Та нали всички Българи Гласувахме за Радев - Искаме Промяна - 30 години стигат - вземете си кашоните , вземете си Мерцедесите и ни оставете България .

89

Колев

преди 5 години

Даааа, много успешно се подиграха с него и стана за смях и за резил...както винаги разбира се!

88

Джедай Мастър

преди 5 години

43% от щата на Руското посолство сигурно така смятат.

87

Ако броим

преди 5 години

Целуването на сопагите на монголоида за работа- добре се справи Грипена

86

Анонимен

преди 5 години

85 кога крадан не можеше го махнат друго разправяхте грантовите въшки

85

просто гражданин

преди 5 години

Президента е много на място. Поддържа и устоява достойна позиция. Болшинството от нас - обикновените хора го харесват. Казва неудобни за власт имащите истини и не ги премълчава.

84

ще гласувам

преди 5 години

Да направи партия !!!!!!

83

Анонимен

преди 5 години

15% от гласувалите за Рундьо са гербери. После нека някои кариеристчета да ми разправят, че ГЕРБ не били комонизди, и че имало разлика между двата клана на ДС - ГЕРБ и БСПТочно ДСБ ико. обявиха Ц. Цачева за баба Яга и подкрепиха Радев! Покажи официален документ подкрепящ твърдението ти. Лъжец!!

82

Анонимен

преди 5 години

Много ми се иска да му направят импийчмънт,за да може догодина да стане премиер.Герберите сън не спят, как да го очерният. Свърши герберското царство,още малко.

81

Анонимен

преди 5 години

много добре стои като ПрезидентАми то в "очите" на мравката тапиpa e великан!Какъвто праЗидентът такъв и електората!

80

До автентичния

преди 5 години

Вашия Трайчо колко получи, че ми е любопитно?

79

Автентичен десен

преди 5 години

15% от гласувалите за Рундьо са гербери. После нека някои кариеристчета да ми разправят, че ГЕРБ не били комонизди, и че имало разлика между двата клана на ДС - ГЕРБ и БСП

78

ШМАТКА

преди 5 години

Ееее, я се запрете бе плювачи с плювачите ви! Колкото и да ви е мъчно този човек бил той за вас чорап ,селянин и всякакъв друг много добре стои като Президент и казва много истини от които явно ви боли гъ.за, ама няма как .ТОЙ ЩЕ Е!

77

Чума Румъняска

преди 5 години

ГЕРБ и БСП - ч у м а рошие!

76

Любопитен

преди 5 години

Това преди островната криза ли е правено или след?

75

Анонимен

преди 5 години

Фатмаков ходи да лъска кремльовски обувки и да цуне диpникa Путьoв! Нищо фактически не беше свършил, а е подскачал като пудел за кокълче.На комунистите - фашаги им видейме "многобройния" митинг - има няма 50 моркова накуп!

74

Гербав селски бек

преди 5 години

Глек гин тиъ въ, шми пишът чи оня със съмулетъ бил най - аресван! Мчи *** кадя на кадя въ! *** нашия Бойку по - гулям мъшкар и инчилигент нема! И ний герберите, сми кът негу - инчилигенчни, въспитъни, гръмотнье и носим най - мудернити анцузье! Наздрави, чуйеци!

73

Анонимен

преди 5 години

Така наречения рейтинг няма никаква роля за т.н. прогрес на обществото.Докато властта се крепи на малки партийки-патерици с много вождове и малък електорат нещата няма да се оправят. Имаше една басня за орел, рак и щука. Мисля че ако в обществото ни се формират две големи основни партии с ясни програми които да се изпълняват коректно, една лява социална и една дясна консервативна нещата ще потръгнат. Останалото е мижи да те лажем.