144

П.Петров

преди 5 години

Като говорим за предатели, няма по-големи национални предатели от българските комунисти, които за да се подмажат на Кремъл съдействат за създаването на "македонска" нация, многократно фалшифицират историята, за да възвеличат Русия и да омаловажат ролята на българските възрожденци, революционери и интелектуалци за фактическото ни освобождение - Обявяването на Независимостта и Съединението, както и да потулят негативното отношение на Руската империя към тях и ролята и в последвалите балкански войни в ущърб на България!

143

Владо

преди 5 години

Тоя е пълно КУ-КУ ,но ще насее много кукувци.

142

Ивайло ДС

преди 5 години

Според агент Ивайло, до вчера атеист, да забраним всички празници .Но пък най много обичал водка столичная- пет звезди, а след бутилка ..твори всякакви простотии .. или както казват по около очите ще го познаете....

141

Анонимен

преди 5 години

В Илиада, Одисей убива предателя Долон-А Инджев кого е предал, че не се сещам?Руснаците ли е предал?

140

Анонимен

преди 5 години

Ха! Доносникът на ДС агент Ивайло още бил жив

139

Анонимен

преди 5 години

когато браниш интересите си, ще те уважават.Когато се на//ду//п//ваш в различни посоки, в зависимост от това накъде вее вятърът,няма да те уважават.Това важи не само за отделните държави, но и за отделните личности!Докато беше социализъм, ти накъде се д//у//пеше бе, Иво? После смени посоката.

138

Олекна, Инджев!

преди 5 години

Всяка държава има свои интереси и ги защитава.Да, не веднъж се е случвало руските интереси да не съвпадат с българските, но нали затова всеки народ храни свои дипломати, за да водят разумна за страната им външна политика? През 1878 г. мигар не сме имали интелигентни хора, които са се старали да въздействат на международните споразумения, засягащи българските интереси?И през следващите години е трябвало да се защитим, без да обвиняваме някого, че не се отказва от интересите си заради нашите!

137

еднакво вреден

преди 5 години

В Илиада, Одисей убива предателя Долон с думите: "Един предател е еднакво вреден и за чужди и за свои."

136

ПроСоТо

преди 5 години

е,да ви е честит "честния" доносник!..признал си бил...

135

ПроСоТо

преди 5 години

В интервю за вестник "Шоу"[7] от 25 октомври 2007 г. Инджев огласява информация, че има досие в Държавна сигурност, като по този начин става единственият журналист, направил - по думите на президента Петър Стоянов[8] един "жест освен на кураж, един много интелигентен жест". Година по-късно Комисията за разкриване на досиетата с Решение 50/ 08.10.2008 г.[9] потвърждава съобщеното от Инджев, като допълва, че той бил действал под псевдонима Ивайло като секретен сътрудник към Първо главно управление на ДС разузнаване.

134

герб

преди 5 години

Този да влиза директно в затвора.

133

Анонимен

преди 5 години

Българите в 1876 г. са имали абсолютно равноправие с турците и всички останали етноси в отоманската империя. Българите са имали кметове, лекари, издатели на книги и вестници. Между България на Балканския полуостров и Армения в Кавказ, отвъд Диарбекир, разликата е от земята до небето.

132

vlady

преди 5 години

През 1894-1896г. са освободени пълноценно и качествено над 200 000 арменци, през 1915-1923г. над 1.5 милиона. Ако не беше Русия и в България щеше да има сравнимо по мащаб освобождение.

131

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТОЕ значи си потомък на му_ргави индийски родове.

130

КОНЮКТУРА

преди 5 години

За измамата Иво Минджев : Как се става шеф на БТА, като агент на ДС, учил в Москва , хвалил СССР, сега може от всичко да се отрече.....

129

Анонимен

преди 5 години

Пише книги човека, не люпи семки пред ТВ като вас

128

Сата НАТО

преди 5 години

До Анонименвероятността да си "полурусначе" е към 95%------------------Вероятността да съм полурусначе или татарче е 0,000 промила. Майка ми не беше пияна колхозница, довлечена от Коми АССССР, нито баба ми, нито някой от родата ми. Всичките преди мене са натурални български селяни с къщи и имоти тука от време оно. Имам снимки от пра-пра-дедово време и никой не носи ***.

127

Анонимен

преди 5 години

Чекайте чекайте тоа мушмурок кой беше ? Аааааааа да- не се сещам !!

126

Сата НАТО

преди 5 години

До ГробокопачТези, които са искали освобождение са толкова, колкото и днес - една шепа!----------------Тогава какво са търсили тука рузките и дьоти?

125

Анонимен

преди 5 години

До ГробокопачТи си толкова просзз, че няма какво да те коментирам. Прочети назад и виж какво са ти написали хората.Силен бил - като се ядосаш с гъ*за си яица трошиш.