28

Винету

преди 5 години

До анонимника. Оставка на Цветанов от какво - от членство в ГЕРБ ли?

27

факт

преди 5 години

Цветанов се мазни на господарите си от САЩ който крепят това анти народно правителство.

26

Анонимен

преди 5 години

ОВЦЕ не спете мухобоико да се измете защото тои и г.рберастите станаха за СРАМ И ПОЗОР пред света !!!

25

Рубашка

преди 5 години

Китай не, но Русия определено да.

24

сега

преди 5 години

Това изказване на Цветанов е за оставка,този се е побъркал и трябва да си ходи

23

Хахаха

преди 5 години

"Как ще бъдат развивани енергийните проекти със страна, която е обявена за "основна заплаха за мира и сигурността" - Аз ще ви кажа другари и другарки! Затваряме си очите, както винаги сме правили(и правим в момента) и всичко е 6! На братушките друго не им трябва, само им мълчете, пък те картите ще си ги играят.

22

Анонимен

преди 5 години

За какво е заплаха Путин във Крим имаше референдум, който иска да плюе отива в Крим събира фaкти и доказателства прави разследване и ги предоставя фактите да ги видим другото са лъжи, пропаганда, заиграване със страховете на хората и популизъм е език на омразата към Русия.

21

Анонимен

преди 5 години

Какво има да пита. Само преди седмица Борисов също ни заплаши с Русия и Китай, във връзка с членството ни в НАТ0.БОРИСОВ, ХОДИ СИ СЪБЕРИ МИГРАНТИТЕ, КОИТО СТОВАРВАШ В МОМЕНТА В ХАРМАНЛИ. ДА НЕ ТРЪГНЕМ НИЕ.

20

Поручик Ржевски

преди 5 години

Бойко се мазни на китайците за инвестиции, а Цветан ги обявява за заплаха за мира. Нашата позиция винаги е ясна - безкрайно глупава и безпринципна.Права е Нинова.

19

Анонимен

преди 5 години

Да ги нападнем!

18

Анонимен

преди 5 години

Дори да каже, че са заплаха той е като фурнаджийска лопата.

17

Анонимен

преди 5 години

Че ние нямаме премиер това е един уволняч той си каза, че не носи отговoрност за нищо виновни са министърите за всичко а за какво ни е на нас такъв уволняч и сами можем да им искаме оствките ако не си вършат работата.

16

ТHE Патриот

преди 5 години

нещата ще се оправят когато се избавим от американските антибългарски помиярченца!

15

Анонимен

преди 5 години

БСП искаше да свали Плевнелиев, защото не обича РФ.На кого му пука за въпросите на неадекватни хорица

14

Анонимен

преди 5 години

Лаладжиикаа. БОРИСОВ му се е...мамата да ходи по срещи и да договаря неща за Българската. Тая цял ден пърдиии в кабинетчето и дава акъл. Писнало ми е вече от такива хрантитниции.

13

Е,

преди 5 години

Те това е най-важния въпрос който интересува цоциалистите-интернационалисти.Нищо друго.

12

Анонимен

преди 5 години

Путин е еднственият човек, който попита кримчаните какво искат тоест те му казаха какво искат. Нямам спомен някой европолитик да е ходил в Крим и да е провеждал референдуми, но господата евролъжци и лицемери усилено говорят против Путин от името на гражданите на Крим без никой да ги е упълномощил.

11

Анонимен

преди 5 години

Някой като каже нещо лошо за просия и един легион предатели скачат да бранят интересите на чужда държаваНе е ненормално да има предатели, ненормалното е, че говорят свободно за своето предателство

10

Кво праим

преди 5 години

Вчера Нинова питаше защо се вдига цената на тока и парното и си отговори - защото цената на газта и нефта е по-висока. Газта в България идва от Газпром , а нафтата от Лукойл. Тези две руски фирми са директно виновни за вдигането на цената на парното и тока в България. Нека Нинова да ходи в Кремъл и да издейства намаление на цената на нефтопродуктите , веднага ще признаем , че руснаците не са най-голямата заплаха и много ни обичат.

9

Валентин Александров

преди 5 години

Най-голямата заплаха за България са политиците ни,но и простотията на една мнооого голяма част от населението,на приличащата вече на *** България!