13

Смехурко

преди 5 години

Ми...смей се :) Я питай кавалеросите...и те ли се смеят,а?

12

мазепа

преди 5 години

прегазили Испания......още не мога да спра да се смея.

11

мазепа

преди 5 години

До АнонименКакъв руски император е пристигнал в Париж през март 1813г? След Ватерло(юни 1815г.), където не участват руснаци, Франция капитулира и коалицията влиза в Париж, където Александър става комендант на града.

10

Анонимен

преди 5 години

До ушанките късметлииИ със какво им помогна съдията бе ох люв? А за ВСВ човекът по долу правилно ти казва да се връщаш обратно в училище и да не учиш история от фейса. Ти за Висло-Одерската операция чувал ли си? Известно ли ти е че тази операция почва по рано защото точно великите сили са се примолили на Сталин да я започне защото по същото време германците ги мачкат при Ардените?

9

Анонимен

преди 5 години

Да си припомним някои от незабравимите прогнози на едни футболни спецове във форума преди мача (те си знаят кои са):- Russia -Spain 0:3- Оптимист. поне 5 гола ще им наврт испанците- НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ Е 4 НА 0 ИЛИ 5 НА 0 ЗА ИСПАНИЯ СРЕЩУ РУСИЯ!- руснаците да отнесат 10 хубави и незабравими гола от Испания!!!- изобщо няма да е трудно. Падате както вие си знаете и досвиданье.

8

Анонимен

преди 5 години

Просто се опитвам да си представя това първенство в някоя друга страна - Германия, Англия, Франция, Португалия, Бразилия... - няма значение, но да не беше в Русия... ЩЕШЕ ЛИ РУСИЯ ДА СТИГНЕ 1/4 финал и щеше ли да бие Испания с дузпи???!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Ана Наполеон кой помогна? В армията на Наполеон бяха не само всички френски сили, а и всички войски на Европа, през чиято територия Наполеон мина. През септември 1812-та Наполеон беше в Москва. През март 1813-та в Париж пристигна руският Император само с руските войски. Мори гиди фурнажийски лопати.

6

Анонимен

преди 5 години

Ахахаха,"помогнали" им в ВСВ!Я оставай фейса и пак в училище(ако си ходил де) :) Затова се услушваха "великите сили" за отваряне на втори фронт 3 години!Малкия чичко с мустачките прегази великите франсета на маратон!Хахаха

5

Анонимен

преди 5 години

До ушанките късметлииВинаги се намира кой да им помага за да победят ! През втората световна война им помогнаха съюзническите сили , а на мача с Испания им помогна съдията !...........................И ВСЕ НЕБЛАГОДАРНИ !

4

Анонимен

преди 5 години

БРАВО!!!Братушка,мачкаййййййй гелосаните джуджета и ***//И!!Дано станете шампиони!!

3

ушанките късметлии

преди 5 години

Винаги се намира кой да им помага за да победят ! През втората световна война им помогнаха съюзническите сили , а на мача с Испания им помогна съдията !

2

Анонимен

преди 5 години

Бразилците ги чакат.

1

Анонимен

преди 5 години

Ами имат за какво да празнуват хората. Ние като отстранихме Германия помните ли какво беше по улиците?