69

Софиянец

преди 5 години

И тва ако стане как че познаем джигитите от Перник? Най вероятно по голфовете :)

68

ТУРИСТ

преди 5 години

Недейте се набyтва да ходите в Гърция на почивка. Времето е много лошо и гъpчoлята много лъжат в цените. Морето им е станало много мръсно, като в Тypция. Избягвайте дестинации като Гъpция и Тypция. Не си мислете, че като надумкате багажниците си с ракия, домати и кремвирши от соя и жили и проблема с почивката ви е решен.

67

Анонимен

преди 5 години

От кога публикувате ВИЦОВЕ!А таксата ще я определя за 6000 лв, каква в тая световна банка, ако не и плащаш, ТЕРОРИСТ ли?

66

Анонимен

преди 5 години

на Боко му наближава края на мандата и ще краде като за последно

65

Анонимен

преди 5 години

За номерата беше крайно време! Това е просто номер, а не израз на комплексарщина от къде си. Но, номера на колата трябва да си остане, докато тя не бъде спряна напълно от движение, не да ме карат да сменям номер при всяка покупко-продажба от друга област. Да не говорим, че от по-малко населено място се ходи за номер до областен град!?? В 21 век живеем все пак. Номерата без оглед на населеното място и да се получават по пощата, както и талоните. Така е и в Англия.

64

ШофЕр

преди 5 години

Е добре де, аз в Бургас как ще разбера, че селянина отпред е от Ямбол и ще ми сече лентата? По това се ориентирам в повечето случаи и все ме е спасявало. Пък така трябва да се пазя от всички.

63

Тарикат

преди 5 години

Сега само чакайте да видите какво ще стане с местните данъци на автомобилите. 200 кинта ще ви се струват като подарък. Ей за това, от както съм си взел таралясника, даже не съм го регистрирал при данъчните. Е, ще затегнат положението, но за 200 кинта моментално си вземам ТЕЛК. Вие си мислете как да дерете племето още. Племето ще се съпротивлява както може.

62

Валери

преди 5 години

Това нещо трябва да важи само за новозакупените автомобили,защото иначе означава,че пак са намерили начин да откраднат законно пари от народа.

61

АЗ

преди 5 години

Докато е ГЕРБ ще е така. Съдиране на кожата на българина с всевъзможни такси и трикове . То не е ел. енергията, топлофикация, вода, горива, данъци и още колко за които не се сещам сега. ЖАЛКО ЗА НАРОДА!!!

60

Ужас

преди 5 години

Представям си каква опашка ще има пред КАТ София.... Най един милион са превозните средства само в столицата!!! Смятате колко струва една пререгистрация и я умножете по един милион :) и това са пари които ще одерат от хората само в София!!!

59

Анонимен

преди 5 години

Крайно време беше за тази промяна. Безкрайно тъпо е да трябва да сменяш номера, защото си си сменил населеното място или защото си я купил от съседната област

58

Анонимен

преди 5 години

Още една измислена причина, за да вземат насила пари от хората и както винаги ще е задължително и ако не се спазят срокове са предвидили глоби... Позната картинка ....

57

Анонимен

преди 5 години

Дране дране....одиране на кожи!Горкия народ останал в тази територия. Нема да се очудя утре и такса дишане на въздух да наложат

56

Каруцар

преди 5 години

До ...Горедолу си прав. Само да уточня, че някои френски национали са подобри от нашите магистрали и ограничинията във Франция извън градско са между 90 и 110.

55

Анонимен

преди 5 години

Администрацията ни е скъпа.Освен това , ни е и крадлива!Работи си по 2- 3 часа. И бяга от една на друга работа.

54

кеф на корем

преди 5 години

Лоша идея беше да няма данък скачане по жълтите павета по време на предишния режим. Щяха бързо да платят борчовете. Аз бий предложил пешеходна такса. Цената на тротоарите ще се оценява по броя на дупките, непоправрни от 30 години, броя на шахтите без люк по обясними причини и по качеството на графитите по стените. Гореспоменатите мерки целят намаляване на износването на ставите, увеличаване на живота на тротоарите и стимулиране на друготе видове транспорт.

53

ah

преди 5 години

Да си дойдем на думата:Междувременно бюджетната комисия към парламента обяви, че ще трябва платим 5,9 млн. лева на Световната банкаМоже ли това да е реална цена? Тол таксите са твърде високи. Смяната на регистрационните ноемра и всички документи...Идеи бол, естествено, че искаме да се улеснят нещата, но тези такси стават непосилни за 80-90% от хората в България!

52

...

преди 5 години

Французите са го измислили. Не искаш да плащаш - ОК, караш си по второкласен път. Ограничение 70 и през 500 метра - кръгово движение. Полиция навсякъде - а си надвишил 70 и бам - 90 евро глоба. А ходи бързай.Не искаш второкласен път - качваш се на магистралата, караш със 130, няма кръгови движения, качеството на настилката е в пъти по добро и... пей сърце. Ама е скъпичко бате, едно 500 км. може да ти излезе около 80 и нагоре евро.Във Франция имаш избор. А тук нямаш избор - всичко плащаш.

51

Анонимен

преди 5 години

Такси ще плащат само тирове и камиони, за леките коли винетка на старата цена.

50

Анонимен

преди 5 години

Тва за тирове или за всички???