128

!

преди 5 години

До АнонименМалцинството в либерални държави имат права а мнозинството задължения. Всичко останало е фашизъм и комунизъм.

127

Анонимен

преди 5 години

Всичко ще се потули до две седмици което е жалко за една правова държава като България.

126

СатаНАТО

преди 5 години

Всеки има право да се защитава от произвола на държавата. Когато съпругата на фъфлещият вицепремиер демонстрира животинско удоволствие от малтретирането на цяла етническа група (защото е нискочела май муна), това не може да доведе до нищо добро. Когато вътрешният министър е Т-пак, който нарежда на цялото министерство да ходят на работа като пирати, това също е проблем.

125

Анонимен

преди 5 години

Полицията има правото да прилага сила, когато някой нарушава обществени ред или е престъпник, и не се подчинява на полицейско разпождане - останалото е гей БХК гавра.

124

Анонимен

преди 5 години

Една химическа атака като сирийците заслужавате че да ви дойде акъла

123

Анонимен

преди 5 години

Да се изсипва жандармерията и с картечниците фа ги почва. До последния шведец.

122

!

преди 5 години

До ЛудТи си расист!!!

121

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 140Проблема със силната музика ще се реши ако се отнема техниката след трикратно нарушение.

120

!

преди 5 години

До кога така до кожа питам. Колко пъти заедно от БХК, ДРОМ и А5 сме питали до кога?Полицията вместо да преследва ксенофобските и расистки изказвани в медите и Интернет ходи да спира музиката на хора от малцинството. Ромите имат права и това насилие на българската полиция и жандармерия спрямо ромският етнос е всекидневно. Тук е имало камери да заснеме посегателството на полицаите върху празнуващите роми но на много места няма камери и там ромите са бити и унижавани от българската полиция.

119

Анонимен

преди 5 години

До 134Котка и куче не могат да живеят заедно. Така и роми и българи. Искаме територия в която да си живеем ние, далеч от вас. Писнало ни е да ни биете и мразите само защото сме се родили роми. Затова вече искам независимост от вас. Вече не се определям за български гражзанин вие сте садисти. Искаме помощ и закрила от великите сили. Българите бият и убиват роми както Милошевич избиваше босненци.

118

Анонимен

преди 5 години

Полицаи, имате пълната ми подкрепа в случая.Браво, момчета.

117

Анонимен

преди 5 години

Проблема със силната музика така и си остава нерешен, за мен трябва със закон да се забрани този тормоз и да се носи наказателна отговорност от нарушителите. И не е само ромските махали, но там наглостта е на 100%. Не може да претендираш, че си невинен добросъвестен гражданин, когато тормозиш другите!

116

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 113: Не са "самозабравили се хора", а "самозабравили се животни".

115

Анонимен

преди 5 години

До !Ама никой не казва, че нямат...Нека си имат, всички хора имат права. Бъркате правата със слободия и с "ще правя каквото си искам". Това, че имате права, не ви дава позволение да нападате, да биета, да крадете и т.н. Това право го нямате

114

Луд

преди 5 години

До !Ромите имат задължения, това трябва да се знае и да се набие гъзовете им.

113

Анонимен

преди 5 години

Тъ пана, ти наистина си тъ панар.Толкова ли не виждаш, че това е провокационно изказване? Или ти сам си го писал?

112

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 130Ако българите си затворим очите то след години ако направим мирен протест същите тези копс ще ни бият и това няма да се приеме за насилие. Мисля че всички бълтари трябва да се събудим.

111

Анонимен

преди 5 години

Не може подобни изстъпления да стават за една силна музика. Трябва разследване и наказание за и дьота, наредил акцията.

110

Тъпанар

преди 5 години

"...Искаме САЩ да ни направи Косово и тук"И като ви направи, кой ще ви издържа бе ***.ло.ум.ник. От къде мислиш идват социалните помощи и пенсиите? От тия дето работим. Ако ви направят държава, ще емигрират от нея до половин година.

109

Край

преди 5 години

След като години наред привикваха полицайте да дават обяснения що са набили някого - стигнахме до там тях да ги бият. Виктор Николаев да не се чуди и той беше в общия толерстки хор.