30

Анонимен

преди 5 години

Заюо е уволнена?Защото се е возила в бизнес класа ли?Ами вижте как е на запад, там с каква класа се возят дипломатите.Ако и там е бизнес класа какво правим?

29

бля бляяяяяя

преди 5 години

Така е, ценни са кадрите на ГЕРБ! Един за няколко години в политиката се сдоби с незнам колко апартамента, друг пътува като шведски крал в екстра класа и т.н.!

28

Родино мила

преди 5 години

Онзи, който вози с правителствения самолет футболисти, уволнява чиновничка, защото си купила скъп билет

27

Анонимен

преди 5 години

Цялата "командировка" на тази арогатница струва 28 000 - 16 000 за двупосочния самолетен билет и 12 000 за трите дни в САЩ.Сега вече може да напишете цялата истина - тя е вече е и черната овца в ГЕРБ,след като самия премъдър Вожд и учител я заклейми.Но да попитам КОЙ я назначи ?

26

мак

преди 5 години

Върху този ценен кадър се изсипа недоволство и възмущение, съвсем заслужено. Не е морално да плащаш толкова пари за един билет при положение, че за по-важни неща все няма пари. И вместо да я изритат, те я преназначават, за наказание сигурно. Управлява ни клика и шайка.

25

azzzzzzzz

преди 5 години

Всички защитаваха зам. министърката за професионализма,че причината билета да е толкова скъп е че е купен в последния момент.За професионализма и не мога да се произнеса,но това че другата госпожа е пътувала в икономичната класа нещо не ми се връзва.

24

Анонимен

преди 5 години

Кога ще бъде съден убицът на детето. Докога медиите ще си траят, все едно нищо не се е случило.Докога ще продължава да бъде министър.

23

Анонимен

преди 5 години

Разбира се че ще й намерят някое топло местенце. Нали е безпределно вярна на Вожда и партията. Няма да я оставятда мизерства я.

22

Анонимен

преди 5 години

Няма такава наглост и безочие. Тези хора са загубили човешкия си облик и са срам за държавата, както и обида към всеки гражданин. Колкото по-бързо се махнат от високите етажи, толкова по-добре. Пълна гротеска е да ходиш командировка за да обясняваш колко добре се развива страната по отношение на хората с проблеми при положение, че точно тези хора са на улицата угнетени, унижени, съсипани и забравени.

21

Анонимен

преди 5 години

"Цветанов твърди, че Димитрова е направила изключително много за хората с увреждания и винаги е работила в техен интерес."Твърдения без доказателства!

20

Анонимен

преди 5 години

Тия са за затовр, не за похвала.

19

Анонимен

преди 5 години

Калинка до Калинка са тия "експерти".

18

Анонимен

преди 5 години

"Зам.-социалният министър Росица Димитрова, която летя в бизнес класа до Ню Йорк, за да говори за успехите на страната ни при работа с хора с увреждания" Искам само да попитам кои успехи? Тук ако си с увреждания ставаш затовнорник на собстения си дом. Социалните помощи от сорта на 100-тина лева също не бих нарекла "успех". От 1 месец тия хорица протестират и се борят за по нормален живот, а те го определят като "успех"?

17

Николай

преди 5 години

Другият зам. министър Зорница Русинова пътува до Аржентина за 16 хиляди ноември 2017. Сега отново е зам. министър!

16

Костова

преди 5 години

Това е,хора!!!Дано разбирате кой управлява държавата!Горко ни!

15

Анонимен

преди 5 години

Синеока, русокоса, експерт била...само дето не разбрахме по какво?

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Курортите ги пълнят герберастите с тлъстите заплати и доходи от кражби и техните дечица."Бая герберасти ще да има, щом всички курорти, дискотеки и т.н. са пълни само с тях.

13

Анонимен

преди 5 години

според г-н Цветанов тя е направила изключително много за хората с увреждания, но никой не е разбрал и не е подпомогнат от това "много". А след като хората с увреждания не са разбрали, то тогава за кого е работила тази трудолюбива калинка

12

Юлия

преди 5 години

Да ви имам експертите без морал! За нищо не ставате! И какво - на ново място с висока заплата и интересни далечни екскурзии на гърба на народа!

11

Анонимен

преди 5 години

Курортите ги пълнят герберастите с тлъстите заплати и доходи от кражби и техните дечица.