19

Анонимен

преди 6 години

Добре де, *** може ли такава дискриминация, видя се, че не е ци.анин - дайте му веднага трите имена и ЕГН! *** може ли толкова време да се бавите - обикновено като е българин четем по време на залавянето.....

18

Анонимен

преди 6 години

Няма лошо да се спазват правилата, ама хайде да ги спазват и ***. Ама те са с привилегии, безплатни карти с фалшиви телкове и т.н.Вижте само пред болниците и спешните центрове кои са с предимство, идват на тумби и естествено полицаите се крият някъде.

17

Анонимен

преди 6 години

За да осъдим 240 първо трябва да се осъди електората им. Този електората да се съди трябва да се осъди БХК. Този БХК трянва да се съди "Америка за България". Този "Америка за България трябва да се съди САЩ. САЩ трябва да се съди,защото вика само Цв. Цв. на обяди и вечеринки. И ето съдим 240 за 30 години!"Кръговрат" nica A!

16

Анонимен

преди 6 години

ми те са си за псуване бе

15

Оруел

преди 6 години

А ромите дето никога не плащат кога??? ОСТАВКА!

14

Анонимен

преди 6 години

то хубаво е задължителен билета, но пътувайки в автобус, редовно едни по-равни "съграждани" не си купуват. И никой не ги проверява.

13

Анонимен

преди 6 години

Дали ще приложат същото и на по-*** граждани?

12

Жоро

преди 6 години

а някой тъмнолилав кога ше арестувате?!?

11

Ddd

преди 6 години

Ако беше ром никой нямаше да го пипне.

10

Анонимен

преди 6 години

А братушките как се държат като влезе контролата и целият автобус е запълнен почти на 100% от тях и умирисан до небесата? Сигурно посрещат глобаторите с цветя и рози....аман от ДВОЕН СТАНДАРТ!

9

Браво на полицаите

преди 6 години

"Пътникът се нахвърлил с нецензурни изрази срещу представители на органите на реда, които са го арестували."Обикновено мучите, че полицията не си върши работата. Сега пак сте недоволни. Нормални ли сте? Псува униформени полицаи, не се подчинява на полицейски заповеди и т.н. Вие какво предлагате? Да му купят една бира и да го закарат закъдето е тръгнал с пуснати буркани ли?

8

Анонимен

преди 6 години

Демокрацията произведе само мутри, наркомани, гамени и подобни ако някой трябва да бъде съден това са 240 прасета в парламента.

7

Къде е ”демокрацията

преди 6 години

Кво е това беззаконие бе мършии? Полицията НЯМА право да асистира частни дружества (кат градския в СФ) и билета е незаконно оскъпен, в най мръсната Европейска столица...момчето е с проблеми даже и принципно би трябвало да има право на безплатна карта...мега пародия, повръща ми се от тея. Така ли пазите Народа, дет ви плаща заплатите с данъци? Смешкиии

6

1

преди 6 години

Кога ще арестуват някой ром, те никога нямат превозни документи, даже има автобусни линии без контрола именно заради тях.

5

Анонимен

преди 6 години

Момчето е жертва на образователната система.

4

Оревахте нета

преди 6 години

Кво го жалите това идиотче, сега без билет и псува утре ще ви наръга в някой подлез за една цигара.Много сте жалостиви, ама това ващо не е сърдечност , а простота.Е такъв същия гамен вчера уби жена си в Айтос.*** народ бееее.

3

Ставрю

преди 6 години

Да бъде осъден и хвърлен в тъмница....... Жалкото ни изпаднало правосъдие съди здраво когато някой си човек е никой си. Полицията е силна когато човечеца какъвто и дае е но вуичо му нее владика. А и сиромаха за един билет даже и в затвора може да лежи. Дали със същия аршин мерят и крадливите ни управници но те крадът да има за съдии и прокурори а човека без билет на кой какво да подаде за да се застъпят за него някои по висшестоящи. Трагедиия и за изпадналите ***....

2

Анонимен

преди 6 години

Този младеж, при наличие на читав адвокат без проблем ще ги осъди.

1

Анонимен

преди 6 години

А 240 броя, кога ще ги осъдим за Едро хулиганство???