23

Анонимен

преди 5 години

А бе драскачи нищо не зависи от вас Бог движи процесите и Македония ще влезе в Европа и НАТО мишьоци платени

22

чичо Гошо

преди 5 години

Какво следва?Следва същото като у нас.Макетата може и да не влязат в ЕС,но със сигурност са следващите *** за заколение определени от НАТО.Човек трябва да е кьорав да не вижда,че се прави така при евентуален конфликт войната да се води на Балканите и във източните страни,само не в западна Европа.Затова "приоритетите" за Тиквата са западните Балкани,една доктрина наложена от САЩ!

21

кой?

преди 5 години

Кой е пълничкият симпатяга в дясно на снимката? От ЦРУ, които са спонсори на сделката?

20

Анонимен

преди 5 години

От позицията на международното право и международното признание на Македонската единтичност . Ако не го напривите българите следва мониторонг и съд до дупка и забрана на българското малцинство в Македония . Реципрочни действа следват . Има си международни институции и закони които да отсъдят .

19

Анонимен

преди 5 години

Пред Северна Македония най-вероятно следва бъдеще като на Румъния, декомунизация, използване на еврофондовете и развиване на икономиката, вдигане на стандарта. Или другият вариянт е бъдеще като в България, липса на декомунизация, кражба на еврофондовете и липса на бъдеще.

18

Източна Румелия

преди 5 години

А как ще се нарича в бъдеще, ако изобщо има бъдеще, под контролната на САЩ територия България? Източна Румелия?

17

Анонимен

преди 5 години

До14Хахахахаха и от позицията на какви ще имате такива претенции?????Ами като развалите договора с България и по този начин блокирате всякакъв път за развитие на измислената ви държавичка за следващите 20г.-другият път като албанците ви нагънат -търсете помощ от арменският поп!!!

16

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Какво следва ?Натикат и Македония в ЕС, след което териториите България и Македония биват цiганизирани, ислямизирани и шиптъризирани.Народът става аморфна, безлична маса, която не създава проблеми на Брюксел и техните ментори.Назначените колониални управляващи съсипват държавите и народите си, за да ги направят още по-зависими от ЕС.Влиянието на Русия е сведено до минимум, а Европа се е сдобила с още миячи на чинии и ***.Ето, това е "светлото" евроатлантическо бъдеще на територията.

15

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Ето научих от...форума по-надолу,че *** се оженил.Сега спокойно мога да отида да легна на...хладно и да ударя един следобеден сън.Много хубави новини научих днес,това не е за...вярване.

14

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Северна Македония !!! Какво следва ли ?Ами като начало да се определят границите на Южна, Западна, Източна и Централна Македония. След това - обединение на Македония ! Честито на печелившите ! Същите, дето отказаха Южен Поток !

13

Анонимен

преди 5 години

Следва това че Заев и неговото правителство са пътници . В Македония ще има ново правителство на пролет и то ще бъде такова което ще защитава националните интереси на Македония . Новото правителство ще скъса договора с България който е насправедлив и ще иска от признаване на македонското малцинсво в България . Ще искат и постигнат същото в Егейска Македония . Всъщност гърците отадвна признават македонците . Време и шовинистите тук да го направят . На гърция проблема и беше само името Македония

12

Анонимен

преди 5 години

Журналистически сценарий побликуван по поръчка целта е ясна омаскаряването на Балканите кремълски на манипулации и въпреки това Северна Македония ще започне преговори за членство в Европейския съюз

11

Гошо...Тъпото

преди 5 години

И гърците са на...далавера,защото от Северна Македония ще лъха винаги...хлад и в тези горещини малко ще живнат горките...елини,които лятото се...пържат на бавен огън.

10

Анонимен

преди 5 години

Няма ли да пуснете новината за другия голям праз на деня - сватбата на Плевнелиев?

9

Анонимен

преди 5 години

"Освен това македонското правителство ще подложи договора на референдум и се нуждае от мнозинство от две трети в парламента, за да прокара изискваните промени в Конституцията."В превод: днес беше постигнато едно голямо нищо.

8

Анонимен

преди 5 години

"Привържениците на разширяването уверяват също, че започването на преговори за членство с дадена страна дава на ЕС по-голяма сила да настоява за повече демокрация и върховенство на закона в страните кандидатки и подкрепя проевропейските лидери в тях."Така ни баламосваха и нас преди 11 години.

7

бо тик вун

преди 5 години

Заев, Ципрас, чакам Ви да ме погалите по темето за тенкю и конгруетиленшионс!

6

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Хубаво си е името Северна Македония,защото в тези...горещини ще си живеят поне на...хладно кореняците македонци.Пак акъл имат македонските управници и са на...далавера.

5

Анонимен

преди 5 години

Гьоре нямало да го подпише Защо бе, Гьоре? Много ми е интересно ти какво искаш? Къде те боли и къде те сърби, бе Гьоре? Ей, туй македонците сами по себе си са голям оксиморон. Никой не може да разбере що за птици са. И най - вече те самите не са наясно. Това е най - неадекватното поведение което може да се види. Създават само хаос и напрежение, без реално да са наясно какво искат и накъде вървят. Само кряскат.

4

Анонимен

преди 5 години

Щом и ЕС няма единомислие по въпроса, тогава защо Заев и Ципрас ручат жабетата? Вероятно за да има повод да ги свалят от власт?