65

Ерол Хюсеинов

преди 6 години

До АнонименАз съм израснал сред българи , така че има претенции на човек познаващ много добре манталитета на българите ! А и както забелязвате българският език на който ви пиша по нищо не се различава от езика на който и вие пишете ! Дори го владея много по-добре от много българи ! Та първо искам най-любезно да ви помоля да не триете коментари , те не съдържат псувни ,а съдържат мнения базирани на лични наблюдения ! Та наблюденията ми са ,че при българите омразата се внушава от ранно детство !

64

Анонимен

преди 6 години

До Ерол ХюсеиновНе си прав,не всички българи са такива и ме дразнат такива расисти,връщаме фашизма в България.Но... когато се върне фашизма,от България няма да остане НИЩО,ако продължават с това темпо да се мачкат хората,както роми,така и българи.

63

Анонимен

преди 6 години

Съпругата на Томислав Дончев, известна с това, че е съпруга на Томислав Дончев!Ами не, госпожа, не вдигате рейтинга на съпруга си, напротив!Относно българските роми, ако не са те, ще газим в мръсотия до колене.Аристократи-българи-няма!

62

Ерол Хюсеинов

преди 6 години

Проблемът на българите е , че първо са патриоти ,а после хора !А трябва да е точно обратното - първо трябва да сме хора , а после патриоти ! А и не разбирам какво патриотично има в това да насаждаш омраза към цели етнически групи ?! Вероятно параметрите на понятието патриотизъм при вас имат други измерения ?!

61

Наблюдател

преди 6 години

Жената много правилно си го е казала! Само тука се правят някви на защитници на ромите, защото мъжът й е министър от ГЕРБ! Да не подкрепите истината, че кака ви Корнелия ще ви дърпа ушите! Вижте как ги е дърпала на Радев, чак са му клепнали!

60

Анонимен

преди 6 години

"На пръв поглед е лесно подаваш сигнал до полицията, която трябва да осигури обществения ред. Но не е така. Полицията може само да направи забележка, не може да влезе вътре или да отнеме устройството, а тормозът е денонощен". И ТОВА е съпруга на ВИЦЕПРЕМИЕР!!! Глупости! Явно не знае, че се пише акт. След третия акт отиваш на съд. После съседите, къща, блок, вход правят събрание и могат принудително да те изселят! Ама "съпругата" явно не е свирела на барабани... в блок.. Неграмотници!

59

Чайка

преди 6 години

Какви времена настанаха - да не може човек да каже истината, а тя е че нашите сиганюри правят повече мизерии, отколкото полезни неща, че и до съд да се стига дори! Вземете за пример чисто нови социални жилища, където живеят само роми, след няколко месеца всичко е окрадено и мръсно, за нищо не става! Как да го интегрираш това??!!

58

тоягата

преди 6 години

След като му показах тоягата, Томислав реагира както само той може сдържано и с уважение, ухили се доволно Светлана.

57

Мишо Шамара

преди 6 години

Обичам ромите повече от българите!

56

след сватба булка

преди 6 години

Та нека пак да напиша коментара който изтрихте !Вероятно адвокатът й я посъветвал сега да казва ,че не мрази всички роми , вероятно й е казал ,че това което е написала според закона е насаждане на етническа омраза и случаят може да се прехвърли чак в Страсбург ,ако това е желанието на хората и организациите които защитават човешките права в България !

55

Анонимен

преди 6 години

могат да се интегрират - примери много, но тук ,по всеизвестни причини , се мълчи в пресата или се вадят инцидентни примери , които да изкривяват представите за ред . В Англия и Холандия "съотечествениците" ни ги потърпяха и после ги сложиха на мястото им , където е по- лабаво- Германия , Испания се опитват да прилагат тукашните тарикътлъци , пробваха и в Италия ,но там нещо се случи и бързо им свиха перките сегашни управляващи се опитват да ни представят- роми всички българи знае се защо

54

след сватба булка

преди 6 години

Това ,че българите ми изтриха коментара ясно показва ,че критиките ми са верни и че в случая има насаждане на етническа омраза ! Нищо да сте живи и здрави , вас така ще ви запомня ,като "хора" ,които не търпят истината когато тя не е в техен интерес !

53

след дъжд качулка

преди 6 години

Случаят трябва да се отнесе до международния съд в Страсбург ,въпреки че сега твърди ,че не мразела всички роми ! Това си е нейна работа ,ако иска може и да мрази ромите ,но няма право да насажда етническа омраза към цяла етническа група без изключение ! Пак ще напиша това което тя беше написала - Морковите за ромите свършиха ,време е за тоягата ! Щом твърди ,че е визирала само ромите от Габрово дето вдигали врява ,защо не е описала само тях ?! А и защо не се сеща ,че има и българи престъпници

52

Анонимен

преди 6 години

До до 54Ами кой управлява в момента,бе номер 59?Аааааа?И какво направиха ГЕРБ,за да ограмотят ромите и намерят работа на ромите и бедните българи,та да не опустява страната???Не само,че не правят нищо,но и прехвърлят проблема от болната на здравата глава и простите първосигнални хора се хващат на простотиите и първичните им изпълнения и викат "ура",хаха,без да помислят от къде действително идва проблема!

51

до 54

преди 6 години

Проблема е в ромите!!!Винаги са си били такива!Според същия този сайт - след 10 години - ще са 3 000 000 !Молете се - да продължат да гласуват за що годе български партии!Алтернативата ли?Евророма ...ДОСТ...И ДПС!Ще си спомняте с носталгия за времената, когато гласуваха за БСП...СДС..и ГЕРБ!Не ми говорете глупости - а вижте истините, които госпожата - казва и ЗАРАДИ ВАС!

50

!!!

преди 6 години

Не е важен размера на наказанието, а страхът от неизбежността на наказанието!

49

PD

преди 6 години

Моркова и тоягата е древен цивилизационен метод и доказано работи. Или моркова ни е развален, или тоягата ни е слаба, или и двете.А най вероятно е, че сегашното статукво е изгодно някому.

48

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПроблема не е в ромите,а в управлението,късоглед ли си? Управляващите не искат да решат проблема с интерграцията на ромите и бедните българи,нито се трудят в тази насока да свършат нещо.

47

СатаНАТО

преди 6 години

При това, забележете, няма никакво разследване кой е виновен за боя. Простакесата само видяла едно видео в Тубата и чула за случай на силно пусната музика... И оттам, понеже фъфлещото и мъжленце бил фактор, вече почваме да строим въздушни концлагери...

46

Анонимен

преди 6 години

Заради такива пишманполитикани, като писалите 3ма 4ма под мен - ромите ще ни се качат на главите, и ще играят кючек!На пръсти се броят - тези осмелили се на всеослушание да кажат - "Царя е гол!" Джендърите филосостват - кой е мъжа и... и как изглежда - те заради такива плазмодии в България ромите ще продължат да безчинстват, както и досега!Браво на госпожата!Привържениците на БХК и Евророма си личат!