9

До хисторикум

преди 5 години

Говориш пълни глупости. Кутмичевица влиза в пределите на БГ още по времето на хан Пресиан.

8

Анонимен

преди 5 години

Сега македонците ще ги приемат в НАТО и ЕС ПО БЪРЗО.При сърбите както винаги нещата са по бавно.Те са националисти. Първо получиха кютек сега са на санкции. И след две години ще се разгрежда и техния ред.

7

Петров

преди 5 години

Анонимен а ти се опитваш да говориш като американец, щото те е срам че си Иванов ли?

6

Анонимен

преди 5 години

До Футуролог Абе ти няма ли да млъкнеш? Стига с твоите глупости. Хубаво, говориш ги тия неща, но това едва ли има значение за някого. Ще стане каквото ще стане. От тебе нищо не зависи, прокоби няма да оправят нещата. Ще дам пример, това, че сърбите не признават Косово прави ли го нереално? Съществува си и още как, независимо от недоволствата и крясъците. Нямам какво повече да кажа, умният ще се сети сам.

5

Петров

преди 5 години

Боко, Захариева, Дончев, Ципрас, Заев - новите коминтерновци.

4

Анонимен

преди 5 години

Най после там сме това е Исторически момент и за нас ай честито на македонците

3

Анонимен

преди 5 години

Гръцкия характер на Македония?! Айде бе! Ненавиждам тая гръцка наглост.. В Македония няма нищо гръцко, това не е антична Македония. Населението е славянско, най - общо казано. Това, какво е било в историята е крайно време да престане да се използва за някаква изгода от когото и да било , да се приемат реалностите такива каквито са и да бъде дадена възможност на всеки сам да решава съдбата си. Не е работа на гърците да се занимават с Македония такава каквато е сега. Не е тяхна работа. Туй то.

2

Архангел Псувнаил

преди 5 години

"посредникът в спора посланик Матю Нимиц."Както се казваше в "Синьо лято" - посредникът ни е лай.но. На всеки трябва да му е ясно кой се "грижи" за съдбините на балканските народи. В случая дори отявлен ционист, илюминат, талмудианец и юдеомасон.

1

Иван

преди 5 години

Вота на недоверие в Гърция не мина.