25

Юрист със стаж

преди 5 години

Законът е създдаден така, че всеки може да прави каквото си иска и да му се разминава. Под благовидния претекст за гарантиране на гражанските и човешки права и защита от "полицейски произвол". Всички иначе много се кефите като падат наказанията в съда, ама после - що улиците са пълни с *** ?Ето ви го случая: Водачът МОЖЕ да откаже проба с дрегер. Заведен е за кръвна проба, ама законоустановена процедура по която да се изземе кръвна проба ПРИНУДИТЕЛНО - НЯМА !!! Щом няма проба - не е пил

24

Анонимен

преди 5 години

Като че ли имам чувството че милицията покровителства тези пияници зад волана на колата все взеха да се увеличават тези катастрофи с пияници а уж санкциите били много жестоки какво става всеки ден пиян или дрогиран кара като на Формула 1

23

pff

преди 5 години

До Соцялно слаб депутат"Е като е с джип е някой големец" ти в 1996-та ли живееш все още? Сега "джиповете" са по-евтини от повечето автомобили

22

Анонимен

преди 5 години

МВР и съда освен да искат постоянно пари, кога ще почнат да работят здраво и качествено ? Само си прехвърлят топката. Накрая нищо. В САЩ тоя снощи го арестуват ...Днес го съдят ...утре е в затвора . Това правят там. Тука гражданите работещи на тези постове кога ?

21

До кога?

преди 5 години

Затвор за този ненормалник и отнемане на книжката докато е жив!

20

Василев

преди 5 години

Когато олигарха е пр.остак, когата премиера е мутра и пр.остак, когато прокурора е поръчков и омазан и обвързан със свински черва с олигарха и премиера, тогава селяни прости отивате и пиете една студена водица или излизате за подмяна на некадърния п.росташки елит!!!А другият вариант, който в момента се осъществява е евакуация на младите българи и ц.иганизация!!!Агент Ники Барнаби!ЦРУ!!!

19

Вината

преди 5 години

на причинилия катастрофата не искам да коментирам - ясно е, че е за затвор. Но това съоръжение, пробив или както и да го наречем е БЕЗУМНО! Не само, че не улеснява движението, напротив - светофарът на "Гешов" и "България" стана истински ад, в пробива се кара с много висока скорост, а виражите са под всякаква критика. Малко са катастрофите, дори!

18

Анонимен

преди 5 години

Бясна скорост. Висока скорост. Несъобразена скорост. Бясна скорост. Бясна бясна колко да е бясна.

17

123

преди 5 години

Проблемът в случая не е в пътя. А в задкормилното устройство. А този най-вероятно е някой гроб-аджия, щом и инициали няма даже.

16

ГРОБ

преди 5 години

Спомняте ли си когато Пожарникаря ряза лентичката на това безумно кръстовище? Тогава му обясняваха че е построено зле и ще стават катастрофи ама той не разбираше, само се хвалеше как е усвоил едни големи пари.

15

Анонимен

преди 5 години

Пускайте го бе, и тоя обещава че няма да прави така повече и също така че съжалява!

14

Софиянеца

преди 5 години

Дайте го на народа!!... който ще се свие сдухан в ъгъла

13

Анонимен

преди 5 години

В Норвегия дават до 6 месеца лек режим на пияните шофьори. В Българи не им дават нищо, но за регистрацията, вече ще може да лежиш до година в затвора.Аз не твърдя, че съм умен, ама това ми звучи изключително глупаво.

12

123

преди 5 години

Искате да му се знае името и как ще стане, те парите не миришат. Дали не е някой "важен", а как си мислите.

11

Анонимен

преди 5 години

Пияндурника едва ли ще бъде с присъда, все пак ще си плати човека на който трябва. Не бих се учудил, ако 8-те коли са виновни, а този с джипа е жертвата. Трябвало е поне да му теглят един бой! Това да му е обица на ухото, тъй като най-вероятно ще се размине с присъдата.

10

факт

преди 5 години

Поне жертвите да бяха му ударили по един хубав бой че с нашата съдебна система справедливост няма да получат и явно не му е за първи път.

9

Перко Изперков

преди 5 години

Черен джип е винаги с предимство!

8

Анонимен

преди 5 години

по нашите закони - условна.

7

Хипотеза

преди 5 години

Горе долу цял един ден от катастрофата, така и не се разбра КОЙ е шофьора на джипа?Дали защото е от "нашите" ребята, се крие тази информация?Даже и инициали няма...Да не е някой от "добре облечените ДС "бизнесмени"" ?

6

Анонимен

преди 5 години

Съда, прокуратурата, адвокати и вещи лица вече се облизват!