110

А-2

преди 5 години

ББ иска да му се РАЗКАРАМЕ от главата. То от самата му глава всичко отдавна се е разкарало останали са смътни спомени от Винету.Нека МУ дават 52 билета/за всяка седмица по един /и обикааля света с двама журналисти и фотограф.По евтино ще е за всички нас,няма да има и вредни последствия за държавата.Нищо не прави , исландците вилнеят,не иска да вкара в НПК- думата КРАЖБА на МПС, обрградене от бл'долизни и санировачи. ББ, ЦЦ и цялата им клика са вредни и срам за народа.Кой ли егласувал за него??

109

Ха, ха...

преди 5 години

*** то на т'ва фото БОКо-КРАТУНьо има вид на "зел-дал" бе...!!! :::)))Май Началника вече е решил да го прибира...!!!Дааа...!!!

108

:(

преди 5 години

Не ми пука дали ще се среща с макето, пука ми, че са му заповядали да не се среща. Реално с тази постъпка Тиквата признава, че е кукла на конци, а покрай него и всички ние - българите. Да не говорим, че добър или лош, този е Президент на Македония и това си е дипломатически скандал.

107

Циркаджии

преди 5 години

България е управлявана от най-слабите държавници в цялата ни история. Абсолютни циркаджии.

106

Сгледа

преди 5 години

Кой ги пуска тези драскачи, много намалиха качеството вече...Какво е Сгледа?

105

Анонимен

преди 5 години

Какво е сгледа?

104

Анонимен

преди 5 години

Е, сега г-н Президента ще има възможност да покаже пълния си потенциал. Да видим каква конкретика ще постигне. Само да не клепнат пак ушите и после да има тоз и оня са виновни. Малко като в детската градина - г-жо пък той ме плюе, а тя ме щипе.

103

Анонимен

преди 5 години

Така на едни върви на на други не етозатова няма ред тои ще краде не муе за първи път тая година е научили братовчетка ми научия друг път *** кради

102

Анонимен

преди 5 години

Това изнудване от страна на Европа и гърци с наше подлизурско съгласие е както стана с нас и като приказка за стълбата - Дай си душата, откажи се от името си, съсипи армията, дай каквото искаме да приватизираме и концесия и ще те пуснем 1-2 стъпала да долазиш в нозете ни!

101

Анонимен

преди 5 години

Bg minustrii i bg depattati hich ne sa otchitat lubezno i ne sa dopitvat lubezno ejednevno do mnenieto i ocenkata na bg narod suveren, deto gi e turnal na rabota...da iadat toiagata vmesto morkovite...

100

Анонимен

преди 5 години

Как да работи честно като може да краде и да купува а срамен е

99

АЛЕКС ТРИФОНИАС

преди 5 години

АКО ФИРОМЯНИТЕ ОТКАЖАТ ДА ГИ ПОКРЪСТИМ С НОВОТО ИМЕ, И ТО ДА БЪДЕ ПРАТЕНО В ООН ЗА ЕРГА ОМНИС, АЛБАНЦИТЕ ЩЕ НАПРАВЯТ МНОГО ЗУЛУМИ И ЩЕ ИМА БОЙ, СЕКС И ГРЪЦКА МУЗИКА.А НИЕ ЩЕ ГИ БЛОКИРАМЕ ЗА НАТО И ЕС.ЗАЩОТО АЛБАНЦИТЕ , НИЕ ЩЕ ГИ ПОДГОТВИМ ЗА ВЪЗСТАНИЯ И МНОГО ПРОТЕСТИ .

98

Чекаларов

преди 5 години

Колко пъти ще я предаваме Македония!? Едно име остало и него вземат!

97

Тим

преди 5 години

В древноста Гърция е било само атина

96

преброител

преди 5 години

А нашите македонци какво мислят за името? Не се правете, че ги няма! На последното преброяване, внук на бежанци от Егея, на повече от 300 км от Пиринския край, Председател тогава на българско читалище, настоя да бъде записан македонец! Ром никой се не призна, въпреки, че са поне 300! Факт!

95

ссссссссссс

преди 5 години

Захариева кога дтана калайджия кога и почерня дирника?

94

до 91

преди 5 години

Аз съм от Банско,хайде ела да ме накараш да се обединявам с ренегатите от Вардарска.Не познавам тук човек,който да се определя,като македонец.

93

Анонимен

преди 5 години

Георги Иванов е против смяна на името Македония с рекет от Гърция. Нищо антибългарско няма тука, а точно Гърция и Борисов като подкрепя Гърция са срещу Македония и България. Измисленият проблем с името е от Гърция за да рекетира. Северна Македония е по-зле за България от Македония, а гърците много им здраве и ще останат с празна кошница.

92

Моето мнение е..

преди 5 години

Извинявайте, но ойто докаже че древните Македони са гърци, мисля ще стане нобелов лауреат!Всичко това е толкова усовно, но международната общност си затваря очите последните 150 години!!! да, преди да дойдат гърците от северна Африка тук са живели, Пеласги, траки, илири от чиято култура черпят гърците и голяма част от културните достижения по-късно присвояват! А специално сегашна македония едва ли ще просъщесвува в този вид още дълго време!

91

до 91

преди 5 години

Не е имало никога такава държава,че да се обединява! А най-жалкото е,че хората в Македония не осъзнават,че до 10-15 години с тяхната държава е свършено,а са вперили поглед в Егейска и Пиринска.Албанците в МК имат стратегия и вече нищо не може да ги спре да се обединят след време с Албания,а след това и с Косово.