19

Анонимен

преди 6 години

Обама като не налагаше икономически диктат - Меркел наложи икономически диктат.Обама като заряза ЕВропа на путин - Путин вез крим. Сега Тръмп превоъръжаав САЩ. ТРъмп нарита мюсюламните, а Обама и меркел ги пуснаха, хилъри създаде кризата в Арабският свят. Струва ми се че предпочитам Тръмп.

18

ДО 15

преди 6 години

До АнонименАбе, трябва да си наистина ии.диот, за да не осъзнаваш, че Тръм също е такъв.А, вие с вашите грантове, можете да ходите някъде и да се гръмнете.Само грантове и сорос са ви в главите.

17

Анонимен

преди 6 години

Обявяват Тръмп за президент...след 10 минути майли Сайърс и лейди Гага са на протест, събличат се голи реват .....аааааааа ....искаме си Хилъри, не признаваме вота....още няма окончателни резултати - те вече протести правят. Добер че окончателните резлутати отнеха ОЩЕ гласове от Хилъри. Оттогаав досега - само рев колко хубаав била Хилъри. мечтая да я осъдят, че всичките артисти начело с Мерил СТрийп, сюзън сарандън и Де ниро да замлъкнат.

16

La France

преди 6 години

Хаха, евала на Де Ниро. Легенда! Само реднеците са фенове на Тръмпи! И безродниците. Защото Тръмп иска да удари Европа и да й наложи икономически диктат за да са добре САЩ. Та всеки европеец с чувство на патриотичен дълг е длъжен да подкрепи Де Ниро и да каже: м@#% ти, Тръмп!

15

Анонимен

преди 6 години

"интересно защо тези хора са в САЩ днес?"Защото никъде другаде няма да печелят милиони с това което правят.

14

Анонимен

преди 6 години

Грантовете, грантовете.... Тръмп оряза с една трета, грантовете отпускани от Държавния департамент чрез НПО-та за пропаганда, включителон за кино и медии....затоав е този рев.

13

Анонимен

преди 6 години

....Де ниро, ако беше злословил за Обама по същия начин - щях да те уважавам като опозицинер...___Какъв опозиционер,какви пет лева.Жената на Де Ниро е от боята на Обама затова е този жалък рев срещу Тръмп.

12

Анонимен

преди 6 години

Майли сайъръс, Тейлър Суифт, лейди гага и т.н. се знае че правят протести, защото Килъри им дава пари. А на Килъри пари й дава Сорос. килъри даваше много пари за артистите, с цел пропагнада, а сега Тръмп спря финансирането на куп проект и всичик ревнаха.....

11

Мюмюн

преди 6 години

Маjната му на де-било. Не давайте и стотинка за амери4ko кино!

10

Анонимен

преди 6 години

Самюъл джексън се кле че спечели ли Тръмп ще закара задн. си части в Африка. де Ниро се готвеше да ходи в Италия, Шер - на луната, Брус Спрингстийн, Майли Сайър и мерил СТрийп - вк канада, както и целия отбор на Отмъстителите. Джорд Клуни щеше да напусак САЩ.Сюзън Сарандън излезе най-голяма противничак на Тръмп след М.Стрийп. интересно защо тези хора са в САЩ днес?

9

do 5

преди 6 години

5 ела в Америка и ти прави. Де Ниро да не би да прави пари защото Тръмп е президент?

8

ПроСоТо

преди 6 години

абе,на некой станаха ли му ясни МОИТИВИТЕ на де Ниро да нарича Тръмпича така?Мен лично не ме засяга дали Тръмпа е "глу_пак",или "мъдрец",но тоя го категоризира...АРГУМЕНТИТЕ обаче къде са?!

7

Анонимен

преди 6 години

Този се готви за президентския пост. И ние си имаме тук един такъв шумен (Слави Трифонов), който си мисли че с шоу ще се настани в парламента.

6

Анонимен

преди 6 години

Де ниро, ако беше злословил за Обама по същия начин - щях да те уважавам като опозицинер. Сега когато си мълач, как Килъри извършва геноцид в Либия и Египет и получаваше милиади от Саудитска Арабия и скочи на Тръмп се смятам за жалка мижитурка - подкупен си с много пари.

5

Анонимен

преди 6 години

Теглете по една *** на Тръмп и елате в България като сте толкова големи звезди. Само че тук Бойко няма да ви плаща парите, които печелите в "гаднатта тръмпска" Америка.

4

Анонимен

преди 6 години

Оооооо, политическиет имигранти!

3

Анонимен

преди 6 години

то че е вярно.вярно е .че Тръмп е неадекватен.ама и този е изкукал напълно.дементна работа...

2

Анонимен

преди 6 години

Брус СПрингстийн и той се бе заклел че ще напуска САЩ при побеад на Тръмп, даже си бе купил билета...какво става защосе отказа?

1

Анонимен

преди 6 години

Де Ниро не усещаш ли че става смешен и жалък. Беше се заклел, че ако Тръмп спечели ще си отидеш в Италия и няма да стъпиш в САЩ. Вместо това стоиш в Холувид и вместо да се извиниш злословиш за законно избран американски президент. Винаги може да те осъдят за клевета и обида. Какво стана - свършиха ли паричките от чичо Сорос?