56

Анонимен

преди 6 години

До ЗемеделецЕ като си толко имотен какво се чудиш защо някой друг имал пари. Само ти ли се очаква да имаш....

55

Анонимен

преди 6 години

На завистливия български търтей му дай да брои парите на останалите и да се чуди откъде ги имали. Ми по-малко философстване у мрежите и повече бачкане и ще имате и вие. Айде чао.

54

Аз

преди 6 години

Мисля че е крайно да се въведе малко реорганизация при разследването на престъпления. Ако полицията не успее да открие престъпника, трябва да възстанови цялата стойност на престъплението: ако са откраднати пари или предмети, те да бъдат възстановени от полицията (най-добре от местното полицейско управление под формата на намалени заплати или добавки).

53

Анонимен

преди 6 години

До ЗемеделецПознавам доста хора, които изкарват значително повече от 10 хиляди в България. С честен труд. Просто хората са предприемчиви и не чакат някой наготово да снася. Но щом ви харесва да си замазвате очите, окей. То си е за вас.

52

Анонимен

преди 6 години

Работейки в клек шопа, кварталния магазин или продавайки парцалки у мола няма как да изкарате толкова, определено. :(((

51

Анонимен

преди 6 години

До ЗемеделецЕ... в самото заглавие пише, че става въпрос за дядо.Цял живот здраво бачкане, спестяване, наследство... ето ти ги парите.

50

Анонимен

преди 6 години

До ЗемеделецАко си земеделец е малко вероятно, да.

49

граничар

преди 6 години

епа полицията когато ги хване, да дойдат да ми са обадят ... все едно те не са заедно с апашите ... ;)

48

Анонимен

преди 6 години

На завистливите некадърници, на които това им се струват 'много пари', препоръчвам схемата висше образование, търсена квалификация и търсене на работа. Доказана е, работи.

47

Анонимен

преди 6 години

В схема са само мозъците ви. Измамниците действат на случаен принцип. Като хванат глупав и богат докато не го оберат не спират. Усетят ли че ще им врътнеш номер като се обадиш в полицията изхвърлят веднага картата и телефона. Картата е обикновено рунънска, за да не се засича. А на тези явно пари не им трябват щом така ги раздават с лека ръка. На 79 години крие 600 000.Като ги е кеил от наледниците му, сега са му ги взели.

46

Я

преди 6 години

Дядото продал къща и нива в Добричко и взел за тях 600 х. евро ??!!ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХА

45

Анонимен

преди 6 години

Навсякъде го има това.

44

Бай Иван

преди 6 години

Да си ги иска от махалата тея пари дъртия комунист ,откъде имат толкова пари ,от работа на заплата ли

43

Анонимен

преди 6 години

Може би се крие истината, че някога през вековете Балканите са заселвани с генетично увредени подобия на хора. Може би затова никой на запад не ни иска и ни мразят. Друго обяснение за цъфтежа на този "бизнес" по тия ширини нямам.

42

Анонимен

преди 6 години

Май заблудата за "спасяването на българските евреи" си е било чисто и просто една далавера и търговия от тогавашните тарикати и "спасените" са дали доста злато на спасителите си!Откъде тази баба ще има толкова пари!?От тогава естествено!

41

Как от къде

преди 6 години

В Сифия, ако притежаваш магазин в центъра, може пре спокойно по 5 хиляди да взимаш от наем(зависи от площа) , а един апартамент струва над 1 милион.

40

Рибата се вмирисва о

преди 6 години

Трънки. Винаги гласът е на малцинството и ако човк има поне малко психологическа нагласа ще се усети. А не че и банките и други не се опитват да излъжат всички. които могат. Просто бъдете на щрек. Именно с възрасти минава ноемра, защото ясно е защо. Мисленето и сред банкерите е същото "Мани ги тея са изкуфели старци" и там се опитват да си пробутват номерата. Институциите спят, че така е по-удобно, а нищо чудно да има и полицаи в схемата, да не ги хващат и да се правят на разсеяни. Рибата се вм

39

Iceblast88

преди 6 години

До Korean soupНе ги лови защото са на % или просто са участници като им осигуряват периметър на действие, то това е ясно и на децата. МВР в тълковния речник е синоним на корупция, престъпно организациона, мафиотска структура на държавна издръжка пълна с тлъстаци, ЛДБТ образи и всякакви фили. Всичките са за масов разстрел като ги накараме да си платят сами патроните! Един човек не познавам да е доволен поне на 5% от МВР, всички са отвратени и им дават доверие най много - минус безкрайност!

38

Iceblast88

преди 6 години

Ако приемем, че тази новина е истина - то от нея следват няколко извода:1. МВР е пълен с некадърни и безполезни заплатополучаващи тлъстаци!!! Нали за това направиха дори и картите с ваучер да са поименни? Как така толкова години немогат да ги хванат? Какво чакат, да им паднат сами в краката ли?2. Такива суми не са случайни, ако е така то цялата истина не се казва, по вероятно е някои да чисти черна каса и да каже, те бяха у дома ама дядо ги даде на ало измамници! 3. От къде толкова пари?

37

Korean soup

преди 6 години

Не че нещо, ама деветоюнския преврат не е през 1934г. а през 1923 г. Този през 1934г. е 19-то майския преврат. А колкото до измамите, повече от сигурно е, че полицията знае кои са измамниците, но просто не ги лови. Мисля, че е очевидно защо.