74

Анонимен

преди 5 години

ЗАВРИ СИ ПОЛЯЦИТЕ КЪДЕТО СЛЪНЦЕ НЕ ИЗГРЯВА.зАЕДНО С УКРАИНЦИТЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ НАРОДИ В Европа, КОИТО СА ИМАЛИ ШПИЦКОМАНДИ И СА СЪБИРАЛИ ЕВРЕИ ДА ГИ .ПРЕДАВАТ НА ЛАГЕРИТЕ НА СМЪРТТА В

73

Недоволен

преди 5 години

До 76 Китай обявява война на Русия и след 3 дена капитулира след като руснаците изпепеляват цял остров за точно две секунди. Изчезва буквално от картата

72

обява

преди 5 години

Продавам цветен телевизор "Рубин"Тегло: 65 кг без стабилизатораЦена: 350 лв ( включени в цената са двамата хамали за доставка )

71

Анонимен

преди 5 години

Поляците имат по-хубава култура от рашки, чехи и словашки. Срамота е да си русофил или германофил след това което направиха тези два народа с Европа.

70

Анонимен

преди 5 години

Недоволния, хайде, отвори ми очите за тридневната война... Да станеш още по-недоволен после, като ти бъде обяснено.

69

Анонимен

преди 5 години

Доиче веле що не земе да напише една статия за изнасилената и убита от иракчанин германка и като какво ще си ги правят хубъвити мигранти, ами се заниммава с глупости.

68

Анонимен

преди 5 години

Руснаците страшно са напреднали в технологиите. Миналата година направиха лаптоп 40 кг.

67

Анонимен

преди 5 години

До Недоволен:Както казах, очевидно твърде малко знаеш за света. Ти ми напомняш на онези хора, които си мислят, че самолетите "ги пръскат" (като оставят бялата линия след себе си), само защото някъде си го чул това жалко твърдение. И някак, все едно имаш неистовото желание да отвориш очите на някой, да обясниш за ракетите, за пръскането... Пък се оказва, че дори общата ти култура не е никак за завиждане.

66

Комсомольская правда

преди 5 години

Руснак не може да е зле !

65

Анонимен

преди 5 години

Въпрос на престиж е да се изтегнеш на камънака в Крим. Има и военна база...

64

Недоволен

преди 5 години

Гугълнете тридневната война между Русия и Китай. Или ако имате по възрастни роднини поразпитайте. После ми говорете за тези бедни голтаци китайците. 1 млрд души живеят с 2$ на ден.

63

Анонимен

преди 5 години

Тоя дето е писал статията нормален ли е?Или за `ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ` ТИЯ ГЛУПОСТИ СА НОРМАЛНИ?Бпоят на руските туристи в Чехия нарастнал до броя отпреди кризата.Броят на руските туристи в Турция нараснал със 70%.И накрая авторът прави заключението, че руснаците ставали все по-зле и не можели да си позволят да почиват/??/

62

Анонимен

преди 5 години

Руснаците почнали да правят микропроцесори, само със 50 години са закъснели...

61

СатаНАТО

преди 5 години

Иванушките плащат 20-30% повече за път, защото Украина НЕ ПОЗВОЛЯВА НА *** НО *** ТЕ да прелитат напряко. И те нищо не могат направят - заобикалят.

60

Недоволен

преди 5 години

До 58 защото нямат файда най- вероятно и германците с нищо не са ги заплашили. Колкото до 57 те хубаво са стъпили на Луната, но сега защо не стъпят? Защо никой не стъпва на Луната.Китайците даже смешно ми става, че ги слагате на едно с Русия по отношение на Космоса.Активите на Русия са три: 1) Природните ресурси 2) Ракетостроенето 3) Военната мощ.Никоя държава няма военно превъзходство над Русия.Пък да се гордеят германците, че произвеждат коли,смартфони и хладилници хахаха. Жалка история

59

Анонимен

преди 5 години

Когато направят свръхсветлинна ракета, да се похвалят. Свръхзвукови всеки има.

58

Анонимен

преди 5 години

В чужбина винаги познавам българите! Руснаци да си пълнят за из път храна от шведската маса също знам.-------------------Да се краде от шведската маса е богоугодно.

57

Анонимен

преди 5 години

***, отивайте да чистите л***йната на руските туристи !

56

Анонимен

преди 5 години

"А това, че имаш свръхзвукови ракети и можеш да преодолееш всяка защита в света не е кой знае какво?"------Моето момче, хората правят свръхзвукови самолети, а ти за едни прости ракети с формата на пирон, си мислиш, че е голяма работа. И Дундьо в Северна Корея прави ракети. А свръхзвукови европейски ракети, дори няма смисъл да ти обяснявам колко на брой има и от колко десетилетия са. Отделно, че много късно почнаха да проектират микроконтролери, руснаците. И да си правят процесори.

55

Анонимен

преди 5 години

Русия всяка година изостава в % на изстреляни ракети в космоса. Вече не са първи, скоро ще бъдат на 4-то място зад Мъска, Китай и Европа.Отделно неуспешните изстрелвания при Роскосмос са твърде много. Никой не му се хвърлят пари на вятъра. Просто другите се развиват, а Русия в това отношение изостава.Сега най-напред е Мъск.Отделно в Роскосмос работят 40000 души, а в компанията на Мъск 4000 души, т. е. 10 пъти по-малко.