31

До 28

преди 5 години

Доколко я познаваш, виждал ли си я какви ги върши по дискотеките или когато е без приятеля си? :D

30

до 35

преди 5 години

Познавам момичета, които на тая възрат са на по 3к заплата мениджърки, слушат чалга, играят кючеци на макс и управляват ей такива като твоята позната, не се класираш, тая е посредствена стрина

29

Аз

преди 5 години

Какво ли си говорят 54 годишен мъж и 22 годишно момиче на вечеря? Не сериозно ... наистина ?

28

Анонимен

преди 5 години

Баща и началник на полицията в Дряново ли ,къде беше.. а тая-мутра!После да върви някой и да ме убеждава,че мутри и милиция не били в тясна симбиоза!

27

До 28 /до 24/

преди 5 години

Какъв лесен начин на живот - взе на убиеца имането му?! Ако изобщо е имала нещо общо с него. След убийството се е обадил на брат си и му е казал: "Думнах ги и двамата. В колата има ПАРИ..."

26

do do 24 от беден

преди 5 години

Шшш големо предимство е, че знае Английски, а па като каза, че зима 2 бона и направо ми се подкосиха краката! Батьо, в днешно време 2000 лева заплата не е нещо особено, щом дори такива като мене я подминават, значи тая определено не е напред в материала, слагам 5 лева, че тая върти паралелна връзка с богат чичо с Мазерати, а ти си вярвай, че тая е свястна, сигурно е, че е тясна обаче!

25

Анонимен

преди 5 години

До КккПроблемни са само "красивите", по критериите на почитателите на Пайнер и Слънчака. Всички останали са си точно толкова проблемни колкото всеки друг.

24

Хпрл

преди 5 години

До До 24Има и изключения, ама щолко са симоните и колко са кота твоята позната? 97/3%?

23

до 24

преди 5 години

Туй пък ако е "красиво" как ли изглеждат грозните :-) :-)

22

Анонимен

преди 5 години

Джуклата едва ли е платила и една стинка здравни и пенсионни осигуровки и данъци ама сега по традиция както всички мутри и престъпници ще я шият и кърпят за наша сметка!

21

Ккк

преди 5 години

Красивите жени винаги са били проблем.И за себе си, и за околните.

20

116

преди 5 години

Айде някой медик да обясни на журналята какво означава да си в съзнание. Наличието на самостоятелно дишане не е съзнание, за съжаление.

19

Анонимен

преди 5 години

Много добро момиче, ама що така не се е хванало с някой чичо от Локомотивното Депо на трицифрена заплата, а с тоя чичо с мерцедес, много съмнително, да не би да е от онея леките момичета с високи хигиенни навици, нисък морал и ниЗко поведение?

18

Анонимен

преди 5 години

Каквато и да е била живота си е неин и никой няма право да и го отнема.

17

Роко Сифреди 22

преди 5 години

Днес диша, а утре някой чичо с Мерцедес S класа ше й диша във врътлето!DMS SIMONA , за да й съберем парички за нов бюст и още по - големи джуки!Да може да завърти главата на някой простосмъртен, после да му сложи рога с някой друг платежоспособен чичо и онея пак да се избият заради нея!

16

До Стеф 9

преди 5 години

Е, колко да сме ужасни? Може и да не знаем какво ще ни поднесе живота, но тъй като не се онождаме с мазни чичковци с/за парички, вероятността да ни се случи същото клони към нула. Тая джукеста *** каквото търсила - намерила.

15

Бойко Борисов

преди 5 години

Браво на нащо момиче сега като се оправи отива директно при Гала ,ами така де вече става звездЪ ВЕРИ ИКСПЕНСИВ П. У/,СИ ЩЕ Я ПРОБВАМЕ ОТ НАШАТА ГРУПА ммммм свежо свежо герберче

14

Мейстър Емон

преди 5 години

Рискове на професията. Иначе иронията, че баща и е шеф на полицията е твърде голяма.

13

Майтапчия

преди 5 години

Е па може и да се оправи-то за нейния занаят много мозък не трябва.

12

Анонимен

преди 5 години

Все още не мога са повярвам, че е на 22.Изглежда супер изхабена и сбръчкана.