107

8===o

преди 5 години

Не е авторитаризъм ,а средновековна монархия.

106

Феликс

преди 5 години

Демокрация, авторитаризъм - това са просто думи. Политическата система на едно общество не може да бъде охарактеризиранас 5 срички (освен ако си на градус, тогава и три букви стигат)

105

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

За съжаление дезинформацията няма да реши проблемите. Без реформи няма как да се появи трайна тенденция за растеж на Русия - при лошия й демографски профил, слабите институции и тежкия провал в диверсифицирането на икономиката й въпреки огромното й и талантливо население.Ако светът продължи да се движи към нисковъглеродно бъдеще, Русия ще се изправи срещу неизбежния избор: да започне икономически и политически реформи или да продължи да се маргинализира със или без западни санкции.

104

Анонимен

преди 5 години

В Русия няма авторитаризъм.Но мен това не ме интересува.Изобщо.България е член на НАТО и ЕС.И това е по важно.

103

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са деградирал народ, обечен на глад и мизерия!

102

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Освен това умнико преди нефта формираше 70% от бюджета на РФ след 2014 вече не е така сега е 35% и трябва да стане 15% 2020 година - тоест данъчната тежест се пренасочва към други отрасли.Боби Русията на соларни панели ли ще минава? Всички знаем, че основното перо е добива на енергийни ресурси. Сега да ни обясняваш как за две години ще стане 15%-това е смешно!

101

Боби

преди 5 години

До Анонимен 102Само две забележкиPatriot ACTАНС/ЦРУ и още поне 30 САЩ секюрити служби имат бюджет по-голям от този на половината страни по света - всички знаем с какво основно се занимават в локален и ГЛОБАЛЕН МАЩАБ

100

Анонимен

преди 5 години

До Боби 100Ано умни как мислиш че службите подслушват един телефон примерно?=от какво се плашиш брадър, че подслушваш? лошо ли си правил цял живот на тия, дето ги "слушаш" ? страх ли те е от тях ?

99

Боби

преди 5 години

До Анонимен 99Ех експертеЗащо сега на седмица бензина в РФ се качва с една рубла? Защото фирмите производители предпочитат да го изнасят и да имат по-големи печалби при този висок курс на долара и висока цена на нефта - в РФ да "бензиноколонката" има НЕДОСТИГ на БЕНЗИН и съответно се вдигат цените ...Освен това умнико преди нефта формираше 70% от бюджета на РФ след 2014 вече не е така сега е 35% и трябва да стане 15% 2020 година - тоест данъчната тежест се пренасочва към други отрасли.

98

Боби

преди 5 години

До Анонимен 98Ано умни как мислиш че службите подслушват един телефон примерно? Мислиш си че един пич с радиостанция се крие по разни коли и записва твоя телефон и винаги трябва да се намира на поне 50м от тебе че иначе няма как?Не умнико в централния сървър на оператора се поставя отметка в компютъра и разшифрования(даже не си правят труда да разшифроват) разговор се записва и препраща на службите.Същото важи и за Скайп, Месинджър и прочие какво то се сетишИли фирмите дават достъп или БАН

97

Анонимен

преди 5 години

Авторитаризъм в Русия? Няма такъв, категоричен е Путин=затова ли спря гугъл, бука, птичката и телеграмата ?

96

Боби

преди 5 години

До 94Толкова пъти отговаряхме на въпроса но за ниско интелигентни индивиди като теб още веднъж1. всеки младеж който има пари и не иска да служи заминава извън РФ да учи докато не навърши 30 години2. САЩ и сие не признават чуди дипломи ако ще ти да си учил на Алфа Центавър примерно и да си МАРСИАНЕЦ(само в техни училища и то ПЛАЩАШ ЯКО) - тоест ако ще хвърляш едни сериозни пари за обучение поне да имаш западна диплома.3. На запад има по-голяма сигурност(примерно срещу отвличане)

95

haha

преди 5 години

европейска България????????????hahahhahahhahahhahahhaahhahahhahahhahhahhahhahahhahahahahhahahahahhahahhahah

94

Анонимен

преди 5 години

А какво да каже, че има... Те всички автократи са демократи, като Ердоган и разни други в Близкия изток и Южна Америка.

93

До 84

преди 5 години

Ушшанкее,Бегай към Раша като толкова ти харесва.Какво правиш в европейска България?Всичките сте едни и същи лицемери, включая и вашия идол Путин.Любите Русия, но всички бягате на Запад.На всичките руски политици и олигарски децата им са в "лошите" САЩ и Европа.Действията говорят много повече от куп рашистки и русоффилски лъжи.

92

до 89

преди 5 години

Българите не могат да живеят на толкова чисто и подредено място, могат да си спомнят нещо "лошо".

91

Анонимен

преди 5 години

Българския евроатлантик е или нагодил се *** или ефтино продал се милениалист поради невъзможност да си намери работа.

90

до 90

преди 5 години

Зависи за какво, господин Тъ....о Тъъ...чев.

89

TT

преди 5 години

Нагло и лъжливо човече.Преди шест месеца - "...обединена Европа е в разрез с руските национални интереси.Винаги когато европейските държави са се обединявали,Русия е страдала..."Вчера-" В голяма степен сме заинтересовани ЕС да бъде единен..."Дрън,дрън.На Москва единен ЕС и е нужен точно колкото цирей на ***...По отделно страните се мачкат много по-лесно...

88

Анонимен

преди 5 години

Българите могат само да мечтаят за стандарт на живот като в "изостаналата" Северна Корея.