58

ДКМС

преди 6 години

Не барайте бизнеса на комсомолците Илиеви.

57

българинa

преди 6 години

Трябва да бъдат смачкани и всички по веригата - кметове , главни инженери на общини , проверяващи , данъчни , санитарни инспектори и всякаква общинска пап-лач !!!!!!

56

Анонимен

преди 6 години

А как може една магистрала да се строи без акт 16? лесно. първо строиш, после - узаконяваш, поп резумпцията че щом е построено вече не може да се бута. Властите се оправдават, и казват че ако платиш такса за строеж и такса за ползване ще ти го узаконят, нищо че не отговаря на критериите.

55

Анонимен

преди 6 години

Нашя Валери,с ритници и шамарина морето ще преустановивсякакви всякакви далавери.

54

Анонимен

преди 6 години

Ум не ми го побира. Как може такова голямо нещо да се строи без проект. Някога докато се строи едно съоръжение идваше проверка всяка седмица да проверяват как върви строителството и искаха един куп документи и разрешителни. Проверяваха и дали се изпълняват всички детайли по инженерния проект, за да не се срути един ден.

53

анонимен

преди 6 години

Оня от Банкя да остави за малко световната политика и да подкрепи веднага Симеонов !!!!!

52

Анонимен

преди 6 години

я се гръмнете сички бе... Cacao Beach е 7мия най-добър летен клуб в света... тея дискотеки ако се затворят още по-малка част от младите ще остане 😀😀

51

Абуриген

преди 6 години

Какъв министър самоЗа портиер не става но ,За такъв материал ,,негоден и за отпадане"...Е герой баси племето...

50

Анонимен

преди 6 години

Егати, докато си напиша коментара се изтри всичко....

49

Анонимен

преди 6 години

Всяка дискотека може да си направи звукоизолация. Ама е по-готино да правиш сел-ските изпълнения и да гърмиш на главата на туристите през 2 през нощтта, когато посетителите-наркомани вилнеят навън. Ще направиш кефа на сто души, а ще изгониш 10 000 туристи. за какъв туризъм говорим тук?И във Франция има вечерен час д след часа, в Белгия - също.

48

анонимен

преди 6 години

Браво , Валерко , бой по мутрите ! По-добре късно ! Само така , хората те подкрепят !

47

Анонимен

преди 6 години

Да вземе да открие някоя тоалетна този, че да се успокои !

46

Анонимен

преди 6 години

До СмяхАз пък много се радвам,че комплексари като теб са се изнесли.На България и трябва само хора,които я обичат.

45

Анонимен

преди 6 години

Това правитество е опасно за нашето здраве ! Днес ЧСИ продава централата на БДЖ в центъра на София..... Този пък щял да руши бизнеса на хората.... WСимеонов къде бля 6 месеца ?

44

Пепо

преди 6 години

Така е, нови мутри са на власт , и сега те си правят каквото поискат! Определят новите правила на живот, и който не играе по свирката им, не е на хорото. До кога мутри ще управляват БГ?

43

Анонимен

преди 6 години

"Те били изградени без никакъв одобрен проект и без строително разрешение, а мерките им за сигурност не гарантирали безопасност на големия брой посетители."И как са функционирали до сега? Кой е бил корумпирания служител под чиято протекция са били? Някой се е нагугушил здраво, да го съдят и да разследват произхода на парите му!!!

42

Смях

преди 6 години

Тез не можеш да ги пипнеш. Бутал днес и утре ще го вдигнат отново. Тогава ще отнеме 5г за да го бутнат и така колелото се върти, едни правят пари, други блеят, държавата пропада. Честито, отговора е Терминал 2, така казаха и аз така и направих. Никога не съм бил по щастлив и свободен.

41

Рошавата мида

преди 6 години

Ако това стане , Валерката може да даде фира ...... Иначе е прав , щом не е законно - на *** , като в Столипиново .

40

Rado

преди 6 години

Бате ви Валерко, не прави никога НИЩО само за да помогне на "нормалните хора". Тук се преплитат някакви негови интереси или е просто един глупав PR. Сега, че в неговите хотели по турската граница, пълни с митничари и каналджии няма силна музика, не означава, че и на Слънчев бряг трябва да е така. Общо взето на Слънчев бряг не се ходи за почивка, а за такъв вид туризъм. Дядо и баба ходят да си почиват на Равда...

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40И това кой ви го разказа-внука ви ли?Много ми е чудно-мислите ли,че като затворят тези клубове нишата ще остане празна???