9

Българин

преди 6 години

Записах се в петицията. Да спасим Пенка заедно!

8

Анонимен

преди 6 години

пенке,пенке, и ти ли искаше да емигрираш от бг? тъмнокожи бежанци могат без документи през границите, но на българи и бг крави не се гледа с добро око! горката хърбавелка!

7

фарс между другото

преди 6 години

А знаете ли че големите тикви и васали на САЩ така са се уредили че на Евро-чиновник неможе да се иска оставка дори господ неможе да вземе оставката на Юнкер или който и да е друг прегрешил Евро-***,някой да е чул за евро-оставка няма и да чуете!

6

оставете добичето !

преди 6 години

да бъде заклана, в съответствие с европейските правила, тъй като е нарушила санитарните норми на ЕС................ ако беше влязла в европейска гърция,щяха ли да и простят? а брюксел разяснил ли е на кравите къде може да пасат без документ и къде не може?

5

Моля...

преди 6 години

... Козата *** да дари от заплатата си на собственика на кравата Пенка!

4

гражданин

преди 6 години

Умолявам млаодият български евродепутат ДРУГАРЯ мОМЧИЛ нЕКОВ отБСП за България да се застъпи .Навярно той има не малко авторитет сред колегите си евродепутати КАКТО И ЗА КАЧЕСТВЕНИТЕ ХРАНИ И ПРОДУКТИ В бГ .

3

Анонимен

преди 6 години

Пено, Пенке ле, що си се родила България Пенке...

2

Анонимен

преди 6 години

Ако по същия начин се грижехте за умиращите хора тук, както за добичетата... но както в древния Рим домашните животни на господарите са били по-ценни от робите, така и днес нещата са горе-долу същите. От древния Рим насам нищо ново.

1

Анонимен

преди 6 години

От нищо нещо заради Брюкселската бюрокрация.