52

Анонимен

преди 6 години

Ако не са тия паради кой ще чуе ?

51

Анонимен

преди 6 години

Би-чо а на ходи се скрий, където слънце не изгрява.

50

Анонимен

преди 6 години

Най-ниско интелигентната, психически сбъркана, външно противна, агресивна, и нескопосана част на обществото са тези. Комплексирани и опитващи се да избият комплекси с агресии и истерии.

49

би

преди 6 години

До ФутурологХайде, и другият тpoл се обади! Гей парадът всъщност е протестно шестве, участниците на което искат узаконяването на гей браковете, инвитро процедурите и сурогатното майчинство за гей двойки, осиновяването на деца, привилегии под названието "позитивна дискриминация", специализирано законодателство, пари за техните НПО-та и др.

48

Анонимен

преди 6 години

Гейовете имат специфичен дефект в суперегото.Обичайно са егоцентрици и не са способни да харесат нещо различно от себе си.Изобщо не са умни, а поради егоизма си са с немотивирано високо самочувствие.С егоизма им е свързано интриганстването и пресмехулството.Те са словоохотливи и минават за ерудирани първо , защото не могат да спрат да се самоизтъкват и второ, защото нямат обичайната за другите тактичност.

47

Футуролог

преди 6 години

Трябва да си заклет воайор за да ти пречат гей парадитеНито един гей парад не съм гледал през живота си и нямам намерение да гледамКонтрера и патриотите сигурно редовно ходят да ги гледат и недоволстват че няма садо-мазо като през 2 св. война ли?Стара българска черта е вечно да гледаш в канчето на другия а не в своето собственоСпоред мен ГЕРБ и ПФ създават гей истерия в обществото за да се отклонява вниманието от истинските важни нещаКакво ме вълнува парад за 1 час само 1 път годишно?

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 51ДЕТЕТО ТИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР!!!ТИ ЛИ ЩЕ МУ ОПРЕДЕЛЯШ КАКЪВ ДА БЪДЕ ИЗБОРА МУ !!!

45

Анонимен

преди 6 години

ТЕ Нямат Право Да показват Пред Детето Ми Извращения в Секса.Преди Да Съм ОбяснилНа Детето ми За Пчеличките И Тревичките.И Пеперудките.Моля ви! Не ме поставяйте в Стрес Между Вас и Моето дете, което искам да расте нормално, като повечето от 2000 години before. PLEASE!!!

44

Анонимен

преди 6 години

До КрумГей хората са най-толератни понеже са различни.

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 70Това е парад показващ каква е България.

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 54Те обидинените патриоти трябва най-сетне да си признаят че са минали на другия бряг.Така ще съберат и гласове за следващите избори.

41

Анонимен

преди 6 години

До СтаматХората имат право да показват любовта си пред другите.

40

Анонимен

преди 6 години

Направо да съчетаят гей парада и 9-ти май и двете да са на една дата.

39

Анонимен

преди 6 години

Поредния гей параден цирк, ще бъде представен и режисиран от евреи ционисти. Жалко е че сме свели глави и търпим изродщината на най отвратителните хора в света евреите.Защо не съм роден в Унгария? Тези хора се подиграват със всичко ценностно заложено в Християнските вярвания и традиции.Докога ще гледаме гледаме като телета на заколение, без да дадем отпор на НПО, америки за България, БХК, отворени общества и други токива туморни образувания.

38

Любител на агнешко

преди 6 години

@ВеднагаМе...: Прав си, добре че животинките не могат да говорят. Мисля да се обявя за сексуално малцинство и да си поискам повече права. Мързи ме да привличам внимание, материални и всякакви други блага в живота по честен и трудолюбив път. Утре правя организация на содомитите в България. Вече се чувствам подтиснат...

37

През 1990 г.

преди 6 години

хората си припомняха пословичния израз "Луд се радва на червено!"Но тази пословица има и друг вариант - "Луд на шарено се радва!" Виж им знаменцата и не се чуди на изявите им.Само не ми е ясно защо махнаха хомосексуалността от класификацията на болестите? Няма логика в това решение, то е взето, за да се угоди на онези, чиято толерантност достига размери, вредни и опасни за здравите. Рано или късно, излишната и вредна толерантност ще бъде инкриминирана като престъпление срещу човечеството!

36

Крум

преди 6 години

Точно тези гей индивиди нямат никаква представа за толерантност и демократичност. Все пак, интелигентността не е присъща за гей средите - те са агресивни, крещящи и кичозни.

35

Анонимен

преди 6 години

Абе те търсят популярност. Най-лошото, което можем да им направим , е да не им обръщаме внимание и сами ще се скрият. За съжаление става точно обратното, значи засега постигат целта си.

34

Любител на агнешко

преди 6 години

Ако обявя публично, че обичам да извършвам съвукуплителни действия с представители на други биологични видове, коя организация според вас би скочила първа: LGBT обществото за мойте сексуални права или веганите от асоциация за защита на животните? :D

33

Анонимен

преди 6 години

Направете като в Москва , сложете един известен гей в Мавзолей и да му ходят там на гости .