61

Solar Power

преди 6 години

Защо просто всеки не си спазва дадената дума и подписа ? Би било много по лесно !Предлагам на Украйна да си поиска ядрените ракети който тя предаде безусловно в замяна на това Русия да и гарантира цялоста на държавата и да подари Крим. А ако броим кой народ колко дълго е живял там, то трябва с гордост да кажем,че Крим е БЪЛГАРСКИ а не Украински а още по малко пък Руски.

60

Русофилъ

преди 6 години

Лигавя го и на руснаци, когато няма много навалица, но по принцип чеченци и буряти са с предимство. С Бога напред!

59

Само САЩ

преди 6 години

Джуджето отдавна не буди интерес, актуалния клоун е Ким от С. Корея!

58

СатаНАТО

преди 6 години

Не разбрах това минимална или средна продължителност е? Щото ако е средна, трябва някак да се разпределят, кой ше живее 65, кой 85... Може на някакъв случаен принцип, държавна лотария, колелото на късмета... една маймунка тегли томбола ... Ако е минимална възраст - как ше се наказват саботьорите?

57

Анонимен

преди 6 години

Виж в нета кой е най-масовия език в щатите! Не го казвам аз :)

56

Българин

преди 6 години

Напред с братска Русия!

55

мазепа

преди 6 години

Указът трябваше да е минимум до 98г., както подобава на негово величество Владимир Владимирович. Какви са тези 78г. - то в загниващия фалиращ фашистки САЩ живеят повече.

54

Анонимен

преди 6 години

87, такава расова статистика официално няма! Лъжеш човеко! Най-разпространения език в сащ е ИСПАНСКИЯТ! А той се говори от НЕбели. Тия числа си ги прибери някъде навътре.

53

Анонимен

преди 6 години

81, тенденциозно се изказваш! Това е все едно да потвърдим, че тъй като населението на сащ над 70% са афроамериканци и латиноси, то това са диваци, наркомани, крадци и престъпници. Не че не е така де.

52

юбералес

преди 6 години

До АнонименТи най-добре си лягай, че утре те чака много работа.

51

Българин

преди 6 години

Хайде дано скоро го постигнем и в България този успех.

50

Анонимен

преди 6 години

Само пълен и.д.и.от може да твърди, че българите са се появили преди славяните! И то потомствен и.д.и.от! По майчина линия!

49

юбералес

преди 6 години

Има начин как да се увеличи дълголетието на населението на РФ до 2024г. Трябва Русия да завземе до тогава Финландия.

48

Анонимен

преди 6 години

Бългapaци, нали знаете че сте около 2.9 милиона, от които 60% са над 50 годишна възраст? Колко още остава? 20 години? 30?

47

Анонимен

преди 6 години

Бългapaци, само да ви питам, как се чуствате като на село, *** изнасилят майка ви, убият баща ви и изкъртят домът им? Питам за един приятел.

46

Анонимен

преди 6 години

Бългapaци, готвите ли се за изчезване? Всъщност очевидно се готвите! Само така!

45

раша

преди 6 години

в бг повече живеят средната възраст е 55 год.до пенсия живеят от 100 човека 10човека получават пенсия в русия жените излизат на пнесия 55 год. социална пенсия на жените е 50 год.мъжете на 60 год се пенсионират искатеда кажете че в бг е подобре стига с тези глупости ваща пропаганда е вече не поносима не забравайте че много бг живеят и работят в русия те се смеят със бг журналисти се подиграват с ъс журналистите с техните лъжи..как кават руснаците уже достали хватит

44

Еднозъб ром

преди 6 години

Празна главо! Прирофата е определила хората да бъдат двополови,Бах аз тъз природа! Не се е родил все още човека който да ми дава насоки в живота. Някъде сигурно тази природа е написала, че мъж трябва задължително да си ляга с жена, тъй ли? И какво те интересува аз с кого си лягам? Или ще уважавате различните от вас или по-дълбоко в казаня!

43

Анонимен

преди 6 години

Аз само не знам защо руските агенти са окупирали тази теза за мъжкарството. В Русия кога ще има алфа мъжкари като Брад Пит, Антонио Бандерас, Ал Пачино ?

42

Анонимен

преди 6 години

Аз само не знам защо руските агенти са окупирали тази теза за мъжкарството. В Русия ще има алфа мъжкари като Брад Пит, Антонио Бандерас, Ал Пачино ?