16

Анонимен

преди 6 години

Браво на Сергей Станишев и ПЕС, че прокараха и очертаха европейският път на развитие на тази държава със древни традиции.

15

Не на нас тези

преди 6 години

Конфликтът в бивша Югославия беше изкуствено предизвикан.Преди това Тито, чрез похватите на социалистически диктатор, беше създал благоприятни условия за размножаването на едни и за разселването им там, където не им е мястото, а същевременно притискаше сърбите и македонците с ниски заплати. И те като нас, рядко си позволяваха повече от едно дете. Други едни пък се подкокоросваха с непрестанно втълпяваната им фраза "Не си истински шиптър, ако не създадеш 7 деца!"

14

Активист на БКП

преди 6 години

Българите мизерстват,а тоя тръгнал да оправя света !

13

Анонимен

преди 6 години

До Анти-българкаДа не си се нaсрaла ***, че ти мирише ?

12

Ха ха ха

преди 6 години

Боката е Славянобългарин и скрит русофил а това прави пяна по устата на тунгусите - кеееф!

11

образ и подобие

преди 6 години

Излъчва всичко друго,но не и интелект.

10

Анти-българка

преди 6 години

За едно нещо е прав г-н Суджук-тук вирее изключително лош човешки материал.Грозен,миризлив,мързелив,крадлив,завистлив,злобен и умствено ограничен.Няма как държавата да мръдне в развитието си при това положение.Заслужавате си съдбата и ще кретате в кочинката си завеки веков.Даже *** и мишките струват повече от вас,б......оклуци!Мразя ви до един!

9

Опасни магистрали

преди 6 години

Появи се версията че основна причина за Втората световна война е нарушаването на Важна Земна охрана обезпечавана от мъртви от древна цивилизация на територията на Днешна Германия.Обсебени чрез *** престъпници на власт в Берлин вкл Хитлер,Химлер,Гьобелс чрез НЕНУЖНИ МАгистрали са увредили тежко земната охрана.Пострадалите от съседен паралелен свят са намерили врагове и са ликвидирали елита на Германия и полови н Европа.

8

Много мускулест!

преди 6 години

Ще му се пръсне сакото около кръста!

7

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че конфликта трябва да е по-голям. Комунистите и един конфликт не могат да направят като хората все чакат на фашистите.

6

Zapadni balkani

преди 6 години

Може ли след като решим проблема със Западните балкани, миграцията, охраната на външните граници, еврозоната и купища други належащи проблеми на Европа и света, които се нуждаят от нашето внимание, да видим как ще оцелее България? Защото се топим с небивали темпове, но това е малък проблем. И ако може да видим как ще оцелеем, преди да сме изчезнали. Абе, вие не разбрахте ли, че никой не го интересуват Балканите? Борим се за оцеляване, тук и сега, и се заемете с реалните ТУКАШНИ проблеми

5

Джо

преди 6 години

Какво предателство бе мръшляци червени? По големи душмани от щумадийските пра сета са ни само фанариотите! И до днес тероризират братята ни българи в откъснатите от Родината ни с помощта на рассия земи. Срам нямате ***!!!

4

Анонимен

преди 6 години

По-добре война, вместо несправедлив герберски мир. Балканци, запитайте се как ще ни запомни Историята. Дали хората след нас ще ни помнят като велики строители на хубави молове, качествени магистрали и красиви бетонни курорти или ще ни помнят като баламите, които паднаха под европейско робство?

3

Анонимен

преди 6 години

От тебе пък и от нас нищо не зависи и ти много добре го знаеш !

2

Анонимен

преди 6 години

Тоя пък с тия Западни Балкани.Като Мирча Кришан за краставицата.

1

Джо

преди 6 години

И тоя взе да лее руска помия! Предател!!!