246

До 262

преди 6 години

Какво ти дадоха ЕС и Америка бе ? САЩ едни визи не ти дадоха бе ЕС една заплата не направи на нейното равнище само направиха по лесно младите да бягат от родината си ! Ако те барна ще те спукам от бой с кеф ...шиле !

245

маши на Русия

преди 6 години

И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.

244

Минувач

преди 6 години

И аз искам, но го искам по цени като за Германия и Китай.

243

Българин

преди 6 години

ДОЖИВЯХ !

242

Анонимен

преди 6 години

Меркел и 5 потока ще постои защото отговарят на съптветните закони. По тези потоци минава газ и от други страни, освен Русия. Тръбите не са на Русия , че и находищата даже. При нас всичко е на Русия и як монопол , цоцане и изнудване. Меркел отделно иска да преговаря за обща цена на газа за ЕС. За да няма цоцане като с братята на Русия, а да е ниска цената. Ама как да го проумеят разни фили. Като оня с хляб- 26 ст и кво беше. Дай зачлата мен!!! 100 ли беше , м? А пенсия 27 лв?

241

ДС

преди 6 години

Най-после нещо умно.

240

ХХХ

преди 6 години

Не знам ама Русия посрои почити 20 км мост над морето ........за 2 години ......тука една отсечка от 500 метра в населен град се ремонтира всеки ден от поне 1 година ! Русия ако е изостанала не ми се мисли България къде е !

239

марин

преди 6 години

Тръмп принуждава Меркел да спре Северен -2 иначе убийсвени мита за ЕС , надали ще мине и нашия!

238

Жалко за Радев

преди 6 години

Радев по поведението си прилича повече на пощенския гълъб на Путин отколкото на български президент. Жалко

237

ПроСоТо

преди 6 години

мъдър е Президента,Джерхане!...Ти не си в кондицията и чехлите му да носиш!Единственото което можеш и правиш е да удряш дайрето..

236

камен

преди 6 години

Значи за това Борисов му даде пистата на изборите !

235

льотчика президент

преди 6 години

Просто нормалните хора недоумяват, льотчика президент на България ли е, или на някоя съветска република ?

234

ПроСоТо

преди 6 години

#243 се отнася до #241,НЕ 242!..и тук ли стават пренареждания на коментари?!

233

Жо

преди 6 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ защо не излиза с ясна позиция за анексията на Крим? Мълчи, та да бъде симпатичен на всички. Е, не му се получава!

232

Зелка за смях

преди 6 години

Е+лка В+асилева що не копираш_откраднеш от някоя Медия думите на Ердоган в Сараево ..............хаха щото няма никаде в Българските Медии а беше ислъчено по новините не немския канал Дас Ерсте ....................хаха нямаш Материал за крадене

231

Анонимен

преди 6 години

Президента -*** е всичко друго но не и мъдър!

230

Анонимен

преди 6 години

Президжендъра е на инструктаж при Господаря си

229

Анонимен

преди 6 години

Президенто ни е малко абен!Нито длъжността,нито правомощията му позволяват да прави или подписва каквото и да е било от името на държавата ни!Ако не знае ние не сме президентска република а парламентарна, и изпълнителната власт се упражнява от министър председателя!

228

ПроСоТо

преди 6 години

Възхитен съм от г-н Президента Радев!!!..-НЯМА друго лице в "политическия" живот на България,което да има неговото спокойно,аргументирано и МЪДРО отношение към парещите проблеми.Което е изключително приятна изненада....Разбира се,антибългарските мажоретки си скъсват гзетата да го плюват,но...само стават все по-нищожни в лаенето си..

227

1

преди 6 години

комунистически роб, *** и продажен в Радев