65

Анонимен

преди 6 години

Проблема на плюещите алпиниста (предимно брадчеди : "патриточни" "социалисти"- "пътинофили") е, че се е опитал САМ, със собствени жизнени сили, без да търси помощ, да се пребори с върха. И това е укоримо?? До сега е успявал ... е този път не е! Съдба, малшанс!Досега беше "голям българин", покорявайки по същият начин 9 върхове, но изведнъж, понеже "не е победил" - вече е най-черният! Индивидуалността много дразни братчедите ... много! Едно да обработваш "аморфна маса", друго е индивид!

64

Анонимен

преди 6 години

Ако Левски беше с ботуши а не с царвули,нямаше да го хванат турците.

63

Анонимен

преди 6 години

Не са нужни високи технологии и супер gps. Един нашийник за куче или котка с вграден щеше да показва къде е, а ако спре да се движи да тръгнат да го спасяват.

62

Циник до ОФ

преди 6 години

Всъщност и двамата говорите за едно и също!Не се карайте!Лек му сняг на Петров ... ама тази хистерия около екстравагантното му хоби - яко драдни!

61

Оф

преди 6 години

До Изгърбич ЗадвратянКато гледам неграмотното ти писание, както и офчите мисли, си мисля, че май си от феновете на Миле. На кое казваш мъжка постъпка? Правиш се на по-велик от природата, умираш, търсят те 200 души 10 дни? И си мъж? Мъжка постъпка щеше да е, ако се беше върнал при жена си и децата си.

60

Циник

преди 6 години

Това е като онзи - дето скочи с парашут от стратосферата .... можеше и да го видим...и да го запомним...ако не пречеха банерите на Ред Бул!

59

Анонимен

преди 6 години

"акО" или "Ако" е сложно понятие, особено на български.

58

Циник

преди 6 години

Така...така..Герой ще се превърне в дума - която трябва да се проверява и сверява!Олекна яко!

57

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Офа дали па крайната сметка не отива натам, да се обезцени ежедневния героизъм и да се опошляви от преживяне една мъжка постъпка. след тоя случай всеки следващ ще е "оф, още един", ежедневните български герои от лекарите дето вадят хиляди от трапа до единствения неподкупен полицай ще са "и тия искат като оня будалата да ги пишат по вестниците". пущайте миле и да се свършва.

56

Циник до 55

преди 6 години

Точно!:-)Новите "Ред Бул" и "Греен монстър" герои!

55

Дедо

преди 6 години

Тъпо.Те тука наш'те из Балкана,Рила и Пирин се губят за дни,с телефони и всичко,че едвам ги намират,па там ли?

54

Анонимен

преди 6 години

До 49И като така - аз решавам - кой е герой...и кой имитация!.мОре ако беше се върнал, колко щяха да се опитат "да се закачат за изкачването" му... виждам как "келепир.бг" щеше да доказва заслуга за последните "стъпки до върха", защото е произвела горният ляв шип на подметката му, с която първи е "стъпал на върха", "далавевар.бг" е произвела дясната му ръкавица, "лихвар.бг" ме дала кредит "на изключителна лихва", с която да си купи последната баничка преди атаката на върха!амин!

53

Оф

преди 6 години

Пак Боян!Кога ще свърши всичко това? Уморихме се от героизма му (доста спорен), който поевтиня страшно, точно заради преекпонирането на случая от журналистите.Поредната жертва на планината. Човек, който е решил, че е над правилата. На тази височина прошка няма.

52

Марци

преди 6 години

За мъртвите или добро или нищо.Само се надявам да е постигнал,това което е искал.

51

Анонимен

преди 6 години

пращам и на брат ми..........Не успя ли да се интегрира там у Франкфурт?

50

Анонимен

преди 6 години

ЦиникДобре си се оправил, като ти виждам елементарното мислене. Опазил ни Господ от такава оправия.

49

Циник до 43

преди 6 години

Неудобните истини са....наистина неудобни!Нито Петров...нито какъвто и да е друг - не ме издържат.Оправям се сам ( добре ) от години!И като така - аз решавам - кой е герой...и кой имитация!

48

опитен алпинист

преди 6 години

Този InReach искам да го видя как ще прати съобщение от дъното на 40-метрова ледникова пукнатина. Или как ще пратиш с него съобщение за помощ ако си затрупан от лавина. Ама да се намираме на приказка де

47

Батман

преди 6 години

Кога пък стана НАЙ-ВЕЛИКИЯ АЛПИНИСТ НА БЪЛГАРИЯ ?????????????

46

Циник до 42

преди 6 години

За Петров - не пратих и стотинка!За Христо Ангелов - починалия в Лондон - исках да преведа 100? , но сметка нямаше (публикувана), а и парите ги събраха "изменниците българи" в Лондон!Години пращах пари на нашите...пращам и на брат ми.Лептата ми не е спряла.Но няма да финансирам авантюристи в опитите им да се начекнат!