15

Анонимен

преди 6 години

Нека глобата да бъде поне 10 000 лева. на Стависки друснаха глоба 100 000 лева, и после човека си шофираше в Русия, а на този - нищо. един 10 000

14

Анонимен

преди 6 години

какво значи няма престъпление? карал е в лявата лента, а не в дясната, карал е с несъобразена скорост и то когато пред него е имало много хора, ударил е дете а не е спрял да окаже помощ не е докладвал в МВР, че е извършил ПТП - за такива неща се лежи в затвора. това са над 4 престъпление.Трябваше ли да убие детето, за да пролежи години в затвора? какво са 1000 лева - две минимални заплати!

13

Анонимен

преди 6 години

Голяма работа е станала...Важното е да има драма и бг.мамата да се раздава в коментарите

12

Анонимен

преди 6 години

До Joe Моля??? Къде ги четете тия измислени правила

11

Анонимен

преди 6 години

Да обаче, ако не успеят да съберат доказателства и не го осъдят, ще последва дело срещу държавата ( срещу вас данъкоплатци ) и ще ви осъди. Както обикновено става , когато се действа на обратно. Не може да викаш на някой престъпник , без да е доказано.

10

Анонимен

преди 6 години

До Joeв парка няма табела "внимание изкачащи деца"

9

да го умият или ново

преди 6 години

До Страхилконтактите са мноо важни ако макятъ реши да надуе родилния орган с ново дяти наместо да лекува удареното да си напраи ново

8

Joe

преди 6 години

До АнонименТой няма право да управлява велосипед в парка ! Дали детето е изскочило внезапно, няма никакво значение.

7

Мистър Министър

преди 6 години

за счупено краче, вдървено стоене пред съда и за само-появяване в полицията 1000 кинта гаранция...за убито дете, за свободно стоене в държавата и за неявяване в полицията с катастрофиралата шейна... и един лев гаранция за министурационния министър по транспортиране на здрви деца със шейна докато ги убият

6

Джедай Мастър

преди 6 години

Според мен в случая няма въобще престъпление, освен може би, че не е оказал помощ на пострадалия. Иди0тът естествено носи гражданска отговорност за страданията на детето, но не и наказателна отговорност, защото не е бил длъжен да предвиди настъпването на последиците.

5

Страхил

преди 6 години

" Поведението му е укоримо, тъй като не е предоставил контактите си на майката "=======================================================Какво означава това ? Какви контакти да предоставя ?

4

са

преди 6 години

Ние нямаме култура на държание и няма как да имаме култура на велосипедисти,на пешеходци,шофьори и т.н.!Общество със селски ценности го чакат само такива неща!!

3

Анонимен

преди 6 години

А защо се арестува някой при положение, че не са събрани доказателства? Кой каза, че детето не е скочило пред него в последния момент понеже заблееената му майка е гледала телефона си ? Примерно говоря . Неможе да се петни име докато върви разследване.

2

Анонимен

преди 6 години

Да помогне ли...Лъже гадът!

1

Анонимен

преди 6 години

***,***,***.Човек,който не изпитва милост и срам заслужава да полежи и да си помисли.