24

Евроатлантик

преди 6 години

Няма никакво съмнение, че атентатът срещу Папата е организиран от комунистическа България и Агджа е действал под влиянието и с помощта на българските служби.

23

Василев

преди 6 години

Естествено, че Сергей Антонов си беше виновен и имаше участие в атентата, срещу най-готиния папа!!!Световния Финансов Капитал поръча убийството на Йоан Павел Втори!!!България си беше съветски сателит и се управляваше от руските евреи!!!Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Полският папа Йоан Павел Втори....................католическа Полша е най-големият враг на Русия.Полските католици никога не са ни били приятели, не са стока те................а полякините............да не говорим за тях!!!

21

Анонимен

преди 6 години

Папата бил наместник на Бога на Земята.................по-голяма глупост от тази няма......................и на Запад има глупави хора, и то милиони дори.

20

Анонимен

преди 6 години

И като България не е замесена въобще, какво е правил Али Агджа у нашата държава ?

19

Анонимен

преди 6 години

Какво стана с папа Бенедикт 16?

18

Анонимен

преди 6 години

Католицизмът е извратена версия на християнството..............истината е в православието............затова западните католически държави водятъ война с/у православните държави - България, Русия, Сърбия, Гърция, Армения и др.

17

Гарелов подлога

преди 6 години

Иванчо Гарелов се оказа посредствен журналист, ветропоказател и червена ***. Благодарение на подобни журналисти и медии България е все още изостанала и бедна страна. Гарелов е олицетворение на поговорката, че никога не е късно да станеш за резил

16

Анонимен

преди 6 години

Западните държави и служби демонизираха България............както сега демонизират Русия............води се война срещу православните народи.............кога ще го разберете???

15

Анонимен

преди 6 години

Турция, Ватикана, Англия, Франция-------------врагове на България!!!

14

Поручик Ржевски

преди 6 години

Били сме демонизирани от запада, както сега демонизират руснаците. Затова намират някое българче, казват че закусва с деца и ходи докажи обратното.Случая Скрипал е аналогичен случай.

13

Обективно

преди 6 години

Сергей Антонов не е арестуван на 13 май 1981 година, тогава и извършен атентата, но предаването става все по-добро и интересно,когато мога го гледам с интерес. Ако гледате видеото не пропускайте разказа за това какво са направили братята турци в Източна Тракия през1913 година...60000 убити, 280 000 прогонени...

12

Анонимен

преди 6 години

Ватикана ..................една една католическа мафиотска държажица...............служи на Сатаната.............а не на Бога!!!

11

Анонимен

преди 6 години

до 3 Да не те е заразил?

10

Анонимен

преди 6 години

Ахмед Али Агджа-член на терористичната турска организация "Сивите вълци", подкрепян от турските и западните служби опетниха името на България и на Сергей Антонов!!Ще доживеем ли някой да ни се извини???

9

Tomar por culo !!!

преди 6 години

Ха ха ха! Две ченгета от най-подлите и взели да се САМОУБЕЖДАВАТ,стараейки се покрай другото да убедят НЕВЕЖИТЕ и тея дето не им изнася ИСТИНАТА,бре!Колко са невинни от ПГУ на ДС и къф прекрасен субект е МЕГАчудовището,организирало подготовката на атентата-бай бай Любен Гоцев,бре! Тайната на това кой поръча и кой организира атентата срещу великия контраболшевик поляка Войтила,бре!Тези които са наясно по Света знаят подробности-останалото е в Института за НАЦИОНАЛНА ПАМЕТ в Полша,бре!*** !!!

8

Анонимен

преди 6 години

Жертва не на Студената война , а на западните служби и на турските сиви вълци, един от които е Агджа...................кога ще го разберете???

7

Анонимен

преди 6 години

Турските и западните служби имаха за цел да оклеветят България..............успяха в голяма степен..............кога ще чуем поне едно извинение от "приятелите ни"??Пожертваха живота на един невинен и честен човек - Сергей Антонов!! Кога ще чуем поне едно извинение???

6

Анонимен

преди 6 години

ЖУРНАЛИСТЪТ-агент "Талев" е активиран.Той може да ни докаже, че при атентата Папата е стрелял пръв и Али Агджа е стрелял при самоотбрана.

5

Анонимен

преди 6 години

Още чакаме да видим семейство Скрипал живи...............и доказателства за вината на Русия!!!