33

До 26 Св

преди 6 години

Смешен си и разбира се нищо от предположенията ти не е вярно.Ходя пеша на работа, а колата ми е необходимост, защото времето ми е ценно. В задръствания не вися, както пак погрешно си мислиш, въпреки че живея в София. То защо не вземеш да живееш в някое мазе, а апартамента си да го даваш под наем - така ще си купиш още един апартамент и ще си доволен.

32

Един от Северозапада

преди 6 години

До Пешо Че спекулират-спекулират. А и трябват спонсори на Герб. Защо на всички бензиностанции Дянков сложи нивомери, свързани с НАП, а на Лукоил сложи, и после махна?Впрочем, гербаджиите много лесно си намират спонсорите, само поглеждайки в годишните декларации на НАП-а, останалото е известна технология от мутренските години на шефа им.

31

Калеко Алеко

преди 6 години

До Един от Северозапада ... Моята жена не я мисли, тя не живее в Северозапада ... !!!

30

Един от Северозапада

преди 6 години

До Калеко Алеко Така е. Да му мисли твоята жена, с какво да се облажи-накъдето и да погледне -инфлация и голи обещания ...

29

Митьо

преди 6 години

Доколкото си спомням преди години при цени на петрола около 120-130$ за барел цените на горивата бяха от порядъка на 2.6лв/л, а сега при очаквано повишение до 80$ ще станат почти същите??? Много са изгладнели тия петролни картели тез години. Сега покрай най-големия тумор в света в лицето на Тръмп се готвят да си го върнат тъпкано.

28

Пешо

преди 6 години

А когато цената падна до 30$ за барел, какво стана с цените??? Май не паднаха чак толкова. Около 150$ цена за барал - 2.59лв/л.; Цена паднала до 30 - 35$ за барел - Около 2лв/л. Май май цената не се формира само от цената за барел.Спекулирате здраво, гадове!

27

Анонимен

преди 6 години

2,30 беше при цена от над 100долара за барел!Сега сме на 70долара и сме на 2,30 аз ли уча различна математика или зад всичко е поръчкова психоза ,за повишаване на цената на дистрибуторско ниво.

26

123

преди 6 години

Не е луд който яде баницата, а който му я дава. И с цените на имотите е същата работа. Надуха ги двойно еми щом има кой да ги купува ще станат и тройни. Яйца, масло, сирене, кафе, хляб и т.н. скочиха с над 30% и пак се купуват. Ще пробваме с 70% да видим какво ще стане. Това според Световната Банка се нарича "поносима" цена. Реална причина за такова поскъпване няма, но след като има кой да купува на двойни и тройни цени...

25

Св

преди 6 години

А защо да не си ги направиш сметките - най малкото и ти си влязъл да прочетеш за поскъпването и правим сметки. За мен най - ценно е времето. Ако имаш време да пътуваш 1-2 часа в задръствания, и да губиш по 20 мин да търсиш място - ОК. Аз така вече 3 апартамент си купувам. от бакалски сметки :). Но съм и спестил сигурно няколко години време, което е безценно за семейството ми. Явно си от гъзарите със залепнал автомобил за задните части :). За мен просто не е необходимост автомобила!

24

Факт

преди 6 години

Правилото за цените на горива в България е просто - когато се вдига цената на нефта, се вдигат и цените на горивата, а когато цената на нефта пада, цените на горивата си остават същите. Сега пак така.

23

Калеко Алеко

преди 6 години

До Един от Северозапада ... Явно жените в С.Арабия ще се облажат, ще се облажат и жените на белите араби от Сибир, с парите припечелени от бензиноколонката, ще си купят турски краставици ... !!!

22

Анонимен

преди 6 години

Скъп петрол - повече електрички и хибриди.Светът до 10 години може да мине на алтернативни източници,но политиката и печалбата желаят да продължаваме на "течното злато".

21

До 17 Св

преди 6 години

Може и да спиш, където работиш - така ще спестиш и парите за жилище.За съжаление някои все още не схващат че в България вече около 50 години колата не е лукс, а необходимост. Разни бакалски сметки колко се спестявало, ако си махнеш колата, са за времето от преди 100 години. Защо не направят същите бакласки сметки и за пералнята, за печката, за телевизора, интернета, телефона и т.н. Знаше ли колко много ще спестиш, ако се върнеш да живееш е пещера?

20

Анонимен

преди 6 години

Нормално е, такава е и в Европа.Толкова е и млякото и бирата. Само хлеба е увножен по две.

19

анонимен

преди 6 години

когато доидат избори мислете с главите си за да не се ядосвате

18

Един от Северозапада

преди 6 години

До Калеко Алеко Товарищ Путин не знам дали ще е виновен, но С.Арабия и другите производителки на петрол -сигурно. Остави, че наскоро разрешиха на жените им да шофират, ама представяш ли си какво е на арабина да купи коли за целия харем? Мъка...А и за купуването от нас на оръжия и въоръжаването на ИД трябва да има парички, а американците нещо с тоя Тръмп може и да спрат да дават.Мъка, мъка...

17

Анонимен

преди 6 години

Бат Бойко иска линда опипа тоягата

16

Св

преди 6 години

Аз си направих обратната сметка. Колата с амортизацията (разликата от покупната и продажната цена) и поддръжката, дребни глоби, гориво, ми излизаше 3-4 хил лв./год. За 10 години 40 хил. лв. Продадох си апартамента и с още малко спестени пари (преди 6 години си купих на по - удобно място жилище - на 5 мин пеша от моята, на жената работи и у-щето на детето. Колата стана излишна просто. А иначе има хора, които живеят за гъзарията и мислят колко по изгодно да шофират, вместо изобщо да го избегнат

15

Един от Северозапада

преди 6 години

До no name Има един филм, на Майкъл Мур, на тема течното злато и енергията, тоест-нефта. Точно за това се говори.Във филма се цитира американец професор, избчислил , че нефтът ще стигне до 1979-та година.Малко сгрешил, защото не предвидил нови находища, открити междувременно. Но фразата "Когато свърши и последната капка нефт-добре дошли в 19-ти век!" , дейтво доста отрезвяващо.

14

Калеко Алеко

преди 6 години

Товарищ путин ще е доволен, в касичката на бензиноколонката ще задрънкат центове и копейки, ще има за дъвки, бонбонки, шмайзери ... лосиони за вана, а може да се прелеят и в някоя нова офшорка ... !!!