92

пижо, пенда и дженда

преди 6 години

представителите на славянска българия от кения или ямайка са?

91

Анонимен

преди 6 години

А нашите братя ослободителите не ни дадоха нито една точка също.

90

зелената тиква

преди 6 години

р0би загубихте ли, вие да, но ние се нагушкахме с паричките ви от данъци, харчим ги тази за н3гъри, а вашите бели деца умират, хахахахаха!

89

Анонимен

преди 6 години

Лидерите на Балканите и радетели за еврочленство на целите Балкани не получиха нито една точка от Македония Сърбия и Гърция. Иначе всички съседи обичали българите....

88

Долу Еврото-само Б-я

преди 6 години

Никой не ни подкрепи! Дори съседски страни или Русия. Но това не значи да се кланяме, като казваме,че песента ни не заслужава първите места.Beyond the bones е мелодична и новаторска.Много по-добра от първите 10 песни!! Повече няма да гледам Евровизия.Надявам се даже да не участваме повече в това *** на Фалш, лицемерие, политика и омраза предаване.Хипер градация всяка година от към фалш.Грозно!!

87

Корлеоне

преди 6 години

Колкото и да не харесвам Азис и методите му на работа,то той бил най-добрия избор за нашата страна.Жалко,пратихме наркоманка и чужденци да ни представят ...

86

кики

преди 6 години

изгледах евротъпизия и отивам да се обеся чао нормални човеци май не останахме много

85

Петльо

преди 6 години

Израел е печелил поне 4 пъти Евровизия преди днес. 1978 и 1979 печелят последователно. 1979 година е песен благодарност към Бог. Но наистина света отива към опростачване , не е само тендеция характерна за България. Прости хора им трябват на шепата богаташи.

84

Бау

преди 6 години

Много жалко паднахме и то лошо. Все си мислех 3-4-5 място. Много овации високи позиции при букмейкърите ... и какво стана ? Една Финландия само ни даде 10 точки. Никой, НИКОЙ 12. Толкова ли ни мразят всички държави? Срам пълен. Песента ни е страхотна и чисто българска. Има 2ма американци за цвят и звучене, всичко останало си е наше.

83

Анонимен

преди 6 години

Азис е прекалено голям за такава изява.

82

Анонимен

преди 6 години

Направи ми впечатление, че тя накрая каза, че ще се видят в Йерусалим, а не в Тел Авив, който всъщност им е официалната столица. Това е повече от явна заплаха към Палестина и там е заровено кучето. Защото Тръмп каза същото наскоро и направи скандал. Уж феминистка песен и Доналд - каква картинка.

81

Анонимен

преди 6 години

Най-добрият спечели!!!Майтап бре....на мен кипърската ми хареса и бях за нея.

80

японец

преди 6 години

знаете ли какво е "културно присвояване" - това да се облечеш в японско кимоно и да сложиш и от ляво и от дясно равтове с традиционният японски талисман котката "Maneki-neko", толкова е обидно за Япония, че скоро няма да бъде забравено!!

79

Циник

преди 6 години

Срам ме е да го кажа - ама Азис щеше да събере повече точки от тези убитаци!

78

До Циник

преди 6 години

Бъркаш, пич. Песента ни е доста професионално издържана. А това, кой я е изхрачил пред Еуропата е съвсем друг въпрос.

77

Циник

преди 6 години

Нашето място - напълно заслужено!2ма американски нerри, и азиатски *** , и застаряваща кака с криви зъби...Аз бих ги класирал и по-назад!Нито ритъм...нищо!Резил

76

мен пък ми хареса

преди 6 години

На мен пък песента на дебеланата ми харесва. Някак оригинална е и доста ритмична, забавна.Бях за нея или за черньото.

75

1337

преди 6 години

гнус, от малък ме е гнус от пилета, още повече от тлъсти такива!!

74

к0нсерва

преди 6 години

позволено ли ми е да ми се повръща или ще ме изтриете заради политическа некоректност?!

73

Бойкот

преди 6 години

Чудно ми е кога ще се обяви бойкот срещу това политическо състезание! Пожелавам в Израел в Евровизия да участва само Израел! Амин!!!