233

Анонимен

преди 6 години

Е превели са пари щом го търсят

232

Анонимен

преди 6 години

Вдовицата ще гушне най-малко 2 милиона от застраховката.

231

До 256

преди 6 години

Ама разбира се,и аз нямам нищо против да се разходя до там и да правя навалица!А ти с какво точно ще помогнеш там бе фифи

230

полет

преди 6 години

До Червен скорпионАз имам сърце и съм готова да замина веднага и да се включа в издирването на Боян.Веднага!Не го познавам!Но ще дам всичко от себе си за да го върнем в България!

229

Анонимен

преди 6 години

Страх ме е вече да си отворя фризера...току виж и там спасители да ми искат пари...

228

Не е до Боян

преди 6 години

Не е до Боян въпросът в тоя чат. А до това защо толкова затаена злоба всеки път. Ами защото много търпим-шефа търпим, жената, политиците, системата и сме смачкани. Да се вдигнем..веднага някой ще ни яхне и обязди за негов просперитет. Така че сръдни за емигрантите да няма май. Успели в България има, но не са мнозинство. Не че не искат и не опитват. Просто факт. Боян дано се намери..жив. Ама и ние сме си изгубени-и то на дивана.

227

Анонимен

преди 6 години

По надолу ми нацъкаха минусите, защото според мен тази жена на Боян Петров трябва да даде отчет колко пари е получила и за какво ги е дала. Не се съмнявам, че са по предназначение, но липсата на информация за размерите на тези суми, в частност, които е получила....е меко казано некоректно към дарителите. Не, че е задължително, но от морална гледна точка е правилно.

226

Анонимен

преди 6 години

Абе все си мисля, че Галилео и Коперник са допринесли много повече без да се самоубиват. Не мисля как още вярват, че ще го наерят жив, та да искат 150000лв, за да се откриват празни палатки

225

Червен скорпион

преди 6 години

Прости български народе, слушай. В света няма много хора, които са изкачили дори и един 8-хилядник. Боян изкачи 10. Може, дай Боже, да стане един от малцината с всички 14. Това е човек, от когото да се учим как да живеем, как да обичаме. Когато се запитате защо сте на такова дередже, че не може да направите нещата, които този човек е направил, ето ви отговора: завистливо племе сме, дотолкова, че предпочитаме да завиждаме и да плюем, отколкото да имаме нещо голямо, каквото има Боян. Той има сърце

224

Анонимен

преди 6 години

Това , че не е открит може да се окаже добра новина за Дезерт роуз. Тя ще може да продължи да събира пари за "спасителна" мисия още месеци наред. И някой ще каже ли колко държавни пари са строшени досега за безсмислената акция? Или това е държавна тайна?

223

Бан

преди 6 години

БАН плаща. Зелените октоподи Въртят всички на малкия си пръст Зелените им плащат за протестите и да дават интервюта Нали я видяхте оная Иванчева с подкупа Ей така се ходи по експедиции

222

Ммм

преди 6 години

НЕМА се оправи тоя народ. Дано човека е жив поне. Другото се оправя, предполагам.

221

Анонимен

преди 6 години

Продължавам да питам, защо няма вест от пълнолетната му дъщеря и от родителите му? Те не искат ли да го издирват или има истина, която не трябва да научим? Или Дезертроуз опитва до последно да издрънчи някое евро, знаейки, че човекът така е пожелал изначално!

220

Анонимен

преди 6 години

До уАми много просто. Парите идват от БАН като командировачни.

219

Анонимен

преди 6 години

Защо трябва да свалят Б.Петров Аз искам например трупа на Христо Проданов да бъде свален Като ще се дават пари нека и другите да намажат

218

до 241

преди 6 години

Много добре знае колко струва, едва ли знае какво става в момента......обаче.....наистина донякъде е безхаберие. Накрая като на филм ще си остане закопан там и след няколко века ще го открият новите човеци и ще го анализират. Както ние днес откриваме мумиите...само дето той е на -26 и надолу градуса...Много преценявал, обаче наистина важни неща е пропуснал....да направи. Ако телефонът би могъл да си изтърве, с тея технолиги днес GPS-a e трябвало да си го държи ако щете в гащите.

217

Анонимен

преди 6 години

И аз това питам държавен служител без бизнес как си позволява да ходи на такива скъпи експедиции Кой плаща? От къде пари?Как става така без доходи? И аз искам ама немога нямам кинти!

216

Анонимен

преди 6 години

До GPS 222Дано всичко свърши добре ????!!!!Ще свърши добре колкото добре може да свърши ако скочиш от самолет на 3000м без парашут. А дано ама нада ли.

215

Анонимен

преди 6 години

Стига с тоя ве. От 30 публикации 20 за него имате.

214

у

преди 6 години

Не познавам човека Боян Петров.Дано да е жив, въпреки че вече изглежда абсурдно. Чудеса стават.Живял е добре и правил това което иска. А това уважаеми е много, много скъпо и трудно.Как е харчил стотици хиляди долари годишно за експедиции по баири без да има бизнес, а като държавен служител в БАН, за мен е загадка.Всички си отиваме рано или късно. Той изглежда си отиде докато прави това което му харесва. Е, не мисля че трябва да го оплакваме...Бил визионер... Тук не съм съгласен.