50

Анонимен

преди 6 години

Тая другарка вечната Такева какво пак недоволства,1080лв,им сега с увеличението през есента ще минат средната заплата в България или ще са близо до нея,освен това единствено на даскалите им е обещан двоен ръст!Много страшно ако от октомври им било увеличението с 15 а не с 18%.

49

Ти да видиш...

преди 6 години

За средната заплата разбрахме.Сега министъра да каже за зелето колко е .

48

Корнелия

преди 6 години

касиерите в Лидъл 1200бруто...ако лъжат и аз Ви лъжа.

47

Анонимен

преди 6 години

ЯНУАРСКОТО УВЕЛИЧЕНИЕ КОГА? ИЗЛЪГАХТЕ ЛИ УЧИТЕЛИТЕ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ?

46

Анонимен

преди 6 години

Другарката Тасева няма ли да ни отърве от присъствието си?

45

Направете си избора!

преди 6 години

До дръж му шапкатаВярно е,че и кенефчията си заслужава заплатата,ама държавни *** почти няма или там където има такива няма кенефчии!Обаче:-Всеки се натиска детето му да учи в елитно училище!-Всеки иска детето му да не учи с деца от малцинствата!-Всеки иска на детето му да се обръща най-много внимание!Хубаво,ама всичко това става с учители ..и в елитните и в неелитните училища.Няма ли условия,тогава частните уроци с високи цени и който може да плаща-плаща,който не да му мисли!

44

Анонимен

преди 6 години

Аз не плюя отделния учител. Ами образователната система. И искам да разберете един път за винаги ,.че парите за нея идват от НАС хората работещи в частния сектор. Когато парите идват от нас, ще се съобразяте с нас и нашите виждания, за нашоте деца. Ако на някой не му изнася пуска си молбата и заминава. Преди 2 гпдини стотици полицай напуснаха и какво стана ? Дойдоха млади хора на тяхно място, които сменят гумите на закъсали участници в движението .

43

Дулово

преди 6 години

Когато детските градини ги направиха дискотеки,казина къде бяха синдикатите?Мъчно ми е и още си спомням неприятната гледка .

42

Активист на БКП

преди 6 години

Здраво папка другарката Такева !!! Преди 1989 беше директор на социален дом , а сега граби 20 години след пенсия !!!

41

Анонимен

преди 6 години

До Машинен ИнженерМоже ли да споделите какви машини сте проектирал,колко от тях са произведени и въведени в серийно производство и употреба,има ли продажби на вън и интерес към Вашите проекти от чужди фирми?

40

Анонимен

преди 6 години

1989 г. 200 хиляди учители2018 г. 70 хиляди учителии 2000 затворени села

39

дръж му шапката

преди 6 години

А за другите професии кога? И кинефчията си заслужава заплатата.

38

old smuggler

преди 6 години

Може да ги вдигнат ама на УЧИТЕЛИТЕ...не на 80% от тези дето само името им е учители, и в много от случаите само го петнят...

37

Анонимен

преди 6 години

До ЕЛЕОНОРАИнтересно ми е,какво работи Елеонора,какво образование и от къде го е придобила?

36

До учителите

преди 6 години

Не обръщайте внимание на коментарите тук. Учителите били некадърни и не заслужавали пари... *** то така беше и с полицаите, и с надзирателите, и с лекарите, и с пожарникарите, и с мед сестрите... Това са ***... за тях е важно да се извърти темата да е политическа :)

35

училище-мъчилище

преди 6 години

До срам и позорПрез соца всичко беше партиен кадър! Оставаха ни да ни учи живота............Като гледах как партизанските деца с двойки преминаваха в по-горен курс.За тях имаше специални елитни и езикови гимназии и нямаше безпризорни с тях!

34

Анонимен

преди 6 години

Когато завършваха в 7 клас, децата решиха да подарят сребърно бижу на класната си. В последствие се оказа, че е вампир и не може да носи сребро, Купиха и златно.

33

Анонимен

преди 6 години

Все повече се убеждавам, че сред учителите е пълно с неграмотни хора, които след университета са спрели да се развиват и обучават. Пълна ревизия на уменията им трябва и чак тогава високи заплати. Неграмотниците с дипломи за учители изобщо не трябва да работят с ученици.

32

Анонимен

преди 6 години

Учител, които не следи тенденциите и не създава професионалисти е безполезен. Ако напуснете всипки ...Ще се родят частни училища , където нивото на преподаване , ще е убийствено голямо и точно профилирано. Вие не разбирате, че трябва да предлагате план за обучение свързан с 10 15 години напред. Света става абсолютно технологичен ...тея стихотворения и истории ..са ненужни поне от 20 години. Съберете се й направете промяна.

31

Учителка

преди 6 години

До Машинен ИнженерИнтересно ако всички учители напуснем по тази логика, кой ще Ви учи децата? Младите бягат като изкарат някоя и друга седмица, други издържат малко повече, но в крайна сметка напускат! Оставаме тези, които въпреки "високите" заплати обичаме професията - поне аз съм от тях! Оставам и се боря, но не допускам да ни плюют хора, които и един ден не са били на учителско място!