21

123

преди 6 години

Много ми е кеф комунистите и под.чове.ците като се гърчат. Само така. И това е само началото и представа си нямате какво ви чака натам. Никой не е избягал от "Проклятието на предателя". Никой.

20

Анонимен

преди 6 години

Свастиката е често срещан символ в древните култури, но той е най-широко използван в Индия. И до днес той се изобразява често върху храмове, обществени сгради, частни домове и т.н., като символ на благополучие.

19

Анонимен

преди 6 години

Странно. А венци стефанов, като се появи малко по-късно с тениска на фашагат ***.лер, "масмедиите" се направиха, че не забелязват!

18

Анонимен

преди 6 години

Това са от новото поколение 80%.

17

Анонимен

преди 6 години

Децата винаги казват истината и тук отново са прави - наистина всички ченгeта са ко*елета и чичо Ади също е бил прав

16

123

преди 6 години

И кое и е лошото на свастиката не разбрах. Вие имате ли понятие въобще какво означава свастиката и защо нацистите са откраднали този символ. Много сте глупави и необразовани, честно.

15

Анонимен

преди 6 години

Значи може да се поднасят цветя на паметници на светските окупатори избили стотици милиони невинни хора по света, разбили живота на милиарди, докарали на България разруха и деградация, обаче виждаш ли свастиката е голямия проблем. Хайде сага някой нискоинтелигентен другар да се изкаже как тези деца били фашисти.

14

хХхХхХх

преди 6 години

Е нали някой трябва да поеме щафетата?!? Забравяте, че агитките освен всичко останало (т.е. именно ***, *** и всякакви б*клуци) са и добър бизнес, политически лост и тем подобни. 98% от футболните агитки и за екарисажа не стават. Ако имаше нормален свят - тия въобще нямаше да съществуват.

13

Анонимен

преди 6 години

Проклет да е навеки хитлер, че опозори този велик индуистки,будистки и като цяло универсален символ на доброто - свастиката! Това е един най-гнусен плагиат - римският поздрав от мусолини, антисемитизма от християните, думата ариец от индуистите...

12

Джедай Мастър

преди 6 години

Супер Крум със слънчеви очила в студиото. Гати палячото.

11

House M.D.

преди 6 години

Анисенце, поздравът е римски, свастиката е български символ, а орелът е символ на Римската империя. Фактът, че чичо Ади е нарушил ЗАПСП не означава, че тези символи са нещо лошо. Апропо, чичо Ади може да бъде съден и за гавра със свещени символи, доколкото обръща свастиката огледално.

10

Анонимен

преди 6 години

Другия път децата да са със сменен пол, знаме в цветовете на дъгата, надписи аз съм веган и танцуващи на It's Raining Men, а техните родители да се облекат с червени тениски с надпис ние сме на всеки километър и да рецитират избрани речи на другарите Ленин, Георги Димитров и Сталин - само така можем да измием срама.

9

Анонимен

преди 6 години

Родителите са за затвора, а тия деца трябва да се въдворят в дом

8

Анонимен

преди 6 години

Не се занимавайте с малцинствата расисти и ксенофоби!Има малцинства които друсат чалга и крещят на ромски.Има малцинства които правят ей така като тия на снимката.Защо за едните може а за другите не може ?

7

Анонимен

преди 6 години

Чудо голямо, вие като сте били деца не сте ли правили такива неща, и аз съм драскал свастики по чиновете, ама като гледам не съм станал наркоман или пациент на прокуратурата

6

Анонимен

преди 6 години

ТО пък българите сме от най-чистите раси като гледам .Толкова сме мешани до нема и къде и това е хубаво разбира се.Иначе най-чистият народ е в Северна Корея .Те се множат само помежду си

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2 Бъдещи утайк.и като родителите си-Защо да са бъдеще *** трябва ли всички да са мелеси от различни раси?Нима има по-красиви жени от европеиските и по-умни хора от белите мъже??

4

Анонимен

преди 6 години

Крум Савов ако иска може да заведе синовете си на ЛГБТ парад, да ги закара в някой салон да им направят маникюр, да им купи перука. Много се раздухва това нещо. Двама малчугани се надраскали със свастики и All cops are bastards, голяма работа.

3

Анонимен

преди 6 години

Аз не виждам никакъв проблем, според тоя децата трябва да ходят на гей-парад и да си пъхат едно дилдо в дирника. Кой му дава право да пъха децата в някакви стереотипи всеки може да се облича както си иска Комунизма свърши червен каскет такъв живеем в свободен свят.

2

+

преди 6 години

Ей ами нали Майкъл Чорни еврейчето ви беше мецанат как може да сте фашаги?