51

Анонимен

преди 6 години

До МанолскиОткакто Спас Русев се хвана с Мария изобщо не му е до "Левски"!

50

Шопо

преди 6 години

Е ,сега схвана ли бе,Русев !!! За това говори Венци Стефанов !!!!

49

White trash

преди 6 години

Това са децата на демокрацията, според вас как изглеждат запалянковците на Бирмингам да речем . ЕС е тежко болен, кой е виновен не знам Либералите, капиталистите недоволството на масите Путин, Сталин, Елцин, Боко Тиквата, Си Ццзпин Меркел все някой е виновен с ЕС е свършено.

48

Анонимен

преди 6 години

Вижте тези деца от снимката! Утре тези същите ще хвърлят бомба и ще убият човек! Може би ще ослепят жена... Ей, затова не ходя по стадиони, пълно е с безмозъчни типове там.

47

Манолски

преди 6 години

Спас Русев не схванал думите на Венци Стефанов, че интелекта и трудолюбието надвили над простотията. Ето тези момчета са нагледен пример защо го.ве.да.та са лузъри и страдат от прокоба

46

До 30

преди 6 години

че еднте вероятно са деца на поколение ветерани взели участие във войната, у които се възпитава патриотично чувство и гордост с историята, а другите са деца на родители, които са *** и вероятно не могат да се похвалят с нищо повече от любовта си към тоя отбор - ако можеха, нямаше да допуснат децата им да са изрисувани с такива грозни символи като свастики и разни други надписи.

45

Анонимен

преди 6 години

До ЛовечБате Венци, ти ли си?

44

Без име

преди 6 години

Ужас!!!! Поражението е масово!!! В коментарите липсва усещането за проблема,породил статията!!! Абсолютно безхаберие за две деца ...напротив! Негативизъм се чете във всеки пост към две деца. От статията не мога да се съглася ,че т.нар. комунизъм ни е направил такива...проблема е огромен!:( И да си спомним- рибата замирисва първо от главата!!! Псевдо лидерите ,които уж сами си избираме ,са за гилотината!!!

43

Анонимен

преди 6 години

е не е най-лошото нещо на света, можеше да са обратни

42

Помислете!!!

преди 6 години

Каква нормалност? Вижте форумите в нета.Едни по пораснали деца пубери и тинейджъри висящи по цял ден пред клавиатурата са ги нацвъкали като надписи в казарма или обществен нужник.Погледнете и тук по -надолу,веднага ще намерите хора със същия мозък.Всеки плюе и обяснява че било мутри и ***,но защо ли изключва себе си.Нали и ти си ,,Бългерия" бе мушморок 10 Бил си същия преди 7-8 години като тия двамата.И родителите ти са те възпитали така.И те ли са мутри???

41

булгар булгар

преди 6 години

До автора на статията - няма нужда да се вменява вина на "обществото". Аз не желая да влизам в тая бройка, защото по един или друг начин гледам да се оттласна от тинята. В моя се старая да спазвам правилата, колкото и смешно да се струва това на голяма част от сънародниците ни.

40

Анонимен

преди 6 години

Комунистите някога караха децата да си правят татуировки и да носят обици, демокрацията научи хората да не си правят татуировки и да не носят обици.

39

Анонимен

преди 6 години

еми в България е така и според мен е по-добре отколкото да е пълно по стадионите с китайци с фотоапарати мълчащи 90мин и тиха атмосфера като в Англия

38

Анонимен

преди 6 години

До ДО 31София - запад, север, юг какви са.... Все културтрегери, писатели, физици, инженери, не обръщат кошчета за ***, не употребяват забранени субстнации, не хвърлят бомби, не трошат рейсове.... и "никой" от тях не е роден в София!?

37

Стефанов

преди 6 години

Не ми вменявайте чувство за вина за липсата на възпитание на деца и техните родители. Аз не се чувствам виновен! Каквото е било необходимо съм направил за моите деца и децата на близките ми. Останалото е политически въпрос и много добре се знае кои носят тази отговорност. Рибата се вмирисва от главата. Много е удобно за някой отговорността да се размива както се опитва авторът на статията (Ал.Попов).

36

Анонимен

преди 6 години

По-добре така, отколкото да ходят на София прайд!

35

Анонимен

преди 6 години

Жалка история. Жалки родители.

34

мдааа

преди 6 години

А купата, купата само я миришеееем!

33

ДО 31

преди 6 години

Интересно ти как разбра че са софиянци. Щото живея до стадиона и вчера беше пълно с провансалски коли, паркирали в тревата и на всякакви забранени места.

32

Ловеч

преди 6 години

САМО ГРИША ГАНЧЕВ и ПУТИН!!!