114

Анонимен

преди 6 години

До Ехаа1 милион напуснаха 1990-1991 г... веднага след като *** спряха да забраняват да стоим в този рай.1 милион напуснаха 1996-1997- Виденовата зима. та, не са избягали от демокрацията - избягаха от гнусното БКП/БСП

113

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонимен114айде кажи сега че в америка бият ***, и да захващаме бирата , че стана икиндия

112

Анонимен

преди 6 години

При соца бяхме сред 30те най-развити индустриални страни в света и 27 по жизнен стандарт. Днес сме първи по смъртност в света, по жизнен стандарт като бедстваща африканска страна а българите и българките масово мият улиците и пpocтитуират на Запад.

111

Анонимен

преди 6 години

9ти май - началото на съветската окупация над цяла Източна Европа.

110

Еректин Утрински

преди 6 години

Путикантропи, прочетете IVO.BG

109

Ехаа

преди 6 години

ми че тя България се възстановила бе!! Аз пък не съм забелязал... ще кажа на всичките ми приятели дето напуснаха страната да се връщат, тя вече е възстановена! Ура! Слава Гербу!

108

Анонимен

преди 6 години

Още една рускиня, на която бедната ни България изплаща пенсия...

107

Анонимен

преди 6 години

Ами хайде, хайде, германците не са изнасилвали рускини и не са убивали руски деца когато са се дислоцирали в Русия, всички знаем че в Русия са ги посрещали с цветя, за това много е писано...

106

Анонимен

преди 6 години

До Възстановихме??Само като погледн милионите кръчми пълни догоре всяка вечер, над 500 хиляди отиващи на почивка извън България през по дългите празници.... да не коментираме бума на строителство на жилища - огромно търсене въпреки цените

105

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

Дъщеря ми се омъжи за българин. И ето ме вече повече от двадесет години съм тук, в слънчева България. повече от 20. по малко от трийсет. тази жена е на 94. на колко години се е омъжила дъщеря и ?

104

Анонимен

преди 6 години

Истината е че през комунизма пак бяхме най-бедните,който е бил по това време в Гърция,Сърбия, ,Чехословакия и Унгаря го знае,197 по магазините имаше само стоки от първа необходимост, дрехите бяха посредствени , за бяла техника се чакаше 3-4 години, за кола 5-10 г., хората живееха в панелите, имаше режим на тока при 6 работещи реактора и т.н. и т.н. ,това с 25-тата икономиката беше само в томовете на простия овчар Ташунко в действителност бяхме 250-тата.

103

Пич

преди 6 години

"А германците изнасилвали ли са рускини, убивали ли са руски деца или са се държали културно когато Германия нахлу в Русия?"Ами хайде прочети де, прочети какво са разказвали хората, които първо са видели как немците минават през държавите им, а после руснаците. Прочети какво са писали за немската армия и после за руската. Да ти се отворят малко очите, а не само да четете учебниците на победителите, с които ви облъчваха мозъците 45 години и продължават.

102

Възстановихме??

преди 6 години

Интересно ми е кое ни е възстановеното, посочете поне две?

101

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10480те години България изнася продукция за 1.5 милиарда и внася за 2.6 милиарда (според данни от самото БКП). Логично, натрупват се около 12 милиард долара дългове които изплащахме до скоро.Фалира три пъти за 45 години цоциализъм.на 27мо място е била на баба ти ****!АЕЦ-а през демокрацията вложиха няколко стотин милиона долара за да го превърнат в сигурна АЕЦ а не цъкаща бомба като Чернобил.След Виденовата зима, цяло чудо е че за 20 години се възстановихме и прогресираме

100

Анонимен

преди 6 години

някои сега пишат глупости по адрес на хората които са спасили света, но същите първи бягат от отговорност и от думите си айо бъдат изобличени

99

Анонимен

преди 6 години

А германците изнасилвали ли са рускини, убивали ли са руски деца или са се държали културно когато Германия нахлу в Русия?

98

Анонимен

преди 6 години

70-те и 80-те демократична Южна Корея която вече 30 години под американско партньорство е по-зле от България в която вече 30 години има социализъм. А какво щеше да бъде днес ако социализмът беше останал?

97

Анонимен

преди 6 години

Защо при брутално поразената икономика и огромните дъглове при социализма България произвеждаше и изнасяше продукция за милиарди, сама построи АЕЦ 70те, сама направи спътник и го пусна в Космоса пак 70те, беше на 27 място по стандарт на живот в света, а днес след 30 г. ервоатлантическия просперитет българия е първа по смъртност в света и пенсионерите ровят в кофите за огризки?

96

123

преди 6 години

Начи да си хваща багажа и да се маха. Тука не я искаме.

95

Пич

преди 6 години

Лидия защо не попита как са прекарали жените от "победените държави" малко преди и след подписването на "мирното" споразумение? Брутални изнасилвания - малки, големи, сраци, без значение. Изнасилвания и убийства - деца пред очите на майките им, майки пред очите на децата им. Да вземе да разпита. После да вземе да поразпита какво се е случило в "освободените държави", които останаха в източния блок. Колко весело е било. Хайде не ми ги разправяйте тези сополиви истории. Руснаците да си празнуват.