38

До 33

преди 6 години

А какъв е смисъла от всичко това?

37

Анонимен

преди 6 години

До EMOКарай бе,нали трябва да се вдига пушилка! Тивуня май си е сбъркал професията,много обича да праща самолетите където му скимне-направо е за ръководител на въздушното движение!

36

Анонимен

преди 6 години

Натиснал е китайския посланик и оня е напълнил гащите.От тук нататък-само натиск,НАТИСК!!!И няма кой да ни се опре.Абе,тия за мало..умни ли ни смятат или да?

35

Анонимен

преди 6 години

На Банкянския много му се отдава да командва наготово,да праща самолети,хеликоптери,да се мята насам натам и да имитира дейност.Ама дай му да измисли нещо умно,ще гледа умно като индианец пишеща машина и ще се чуди какво да прави! Цялото му управление до сега е такова-мята къчове наляво и надясно без никаква полза!

34

Анонимен

преди 6 години

Abe kolko dena se motahte pitam pravitelstvoto ns gerb nai ve4e pitsm boiko saschto dnes sram besobrasie toja onja dran dran a 4oveka go njama sramota ot boga tolkova dena sakasnenie gorkia bojan dano go namerat jiv oschte

33

Бааа го

преди 6 години

Наемете и подводница.

32

до 26

преди 6 години

Не улавяш квинтесенцията на проблема..., а тя не е в парите, които ще се похарчат за спасението на български гражданин от държавата...

31

Анонимен

преди 6 години

Жалки мишоци цъкащи отговорно по клавиатурата, осъждат безотговорността на един невероятен Човек.Имате ли представа как се организира и провежда една експедиция като тази на Боян?Знаете ли, че за да направиш такъв преход имаш задължителни застраховки и куп други плащания.Това не ви е разходка на Витоша, грабвай раницата и тръгвай. Не се притеснявайте за жалките си данъци, ако въобще плащате такива.

30

Анонимен

преди 6 години

Айде сега,след български натиск!!!!Леле,уплашихме света!Истината е,че това са обичайни действия,когато изчезне алпинист.Нарича се солидарност.А ние не можем да натискаме никого,само можем да се помолим за помощ,а ако е възможно те на никого не отказват.

29

Анонимен

преди 6 години

Saschto 4ak dnes ako e njskoi ot gerb ili pravitels.vednaga schtahte da letite kolo dena minaha dnes 4ak besobrasie dono namerat bojan

28

ХАХХААА

преди 6 години

брсаво днес! ТОЙ е натиснал Китай и ония слушат и изпълняват! хаххахааха Много ви е 111 то място.

27

Юлия

преди 6 години

Имам шум в ушите. Моля да ме насочите към добър доктор.

26

Анонимен

преди 6 години

От няколко дни мисля по темата. Прави са хората да се възмущават. Много биха отишли да катерят планини, но малцина имат пари да го направят. И тук идва добрият ПР - дайте му, защото той ще се опита да се качи еди къде си. Това му е мечта и дъра-бъра сълзливи лиготии. Все пак не е отишъл на прави велико откритие, а да си чеша егото.

25

Анонимен

преди 6 години

Тикви е много сладък на тая снимчица.

24

Петя Григорова

преди 6 години

До АнонименДържавата няма да плаща тази спасителна операция. Боян Петров има пълна застраховка за издирване, която включва и спасяване с хеликоптер. Проблемът не са парите, а това, че хеликоптерите на Китай летят само до 5000-6000 м, а за да дойде хеликоптер от Непал, който лети на 7000 +, е нужно разрешение от Китай и голяма бюрокрация. Ето тук е намесата на дипломацията - да го издейства по-бързо, а не да плаща.

23

Анонимен

преди 6 години

Този , онзи , Кой , *** , бай !! Той спаси полицията , учителите , затворите , брекзита , Атон !! Какво за Баце е непалски осемхилядник ??!!Вчера спаси и жената в Бразилия !България , кой ще я спаси от Него ?

22

Анонимен

преди 6 години

Reptile, ти на 15 години ли си?! Дано да си!!!

21

Reptile

преди 6 години

До НЕ ощипаната невеста. Щото комунистите изгубиха СТУДЕНАТА ВОЙНА, а ппсле 2 пъти фалираха държавата - за това сте бедни. Бойко само променя това към по-добро, комунистите *** за още кражби!

20

Анонимен

преди 6 години

Ще направи едно кръгче на 5000 метра.

19

EMO

преди 6 години

Това вече е връх на наглостта на банкянския ***....Г-н Боян Петров си има нужните платени застраховки за издирване включително и за хеликоптер. Какъв натиск, каква дипломация !