555

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Или искаш да кажеш,че 1 милион работят на черно ли?"Ми да, то кой ти работи на бяло или сиво. Сега остава и осигуровки да плащам :D

554

Анонимен

преди 6 години

Кво искаше да каже днес тази шопкиня, че шопите ще цапат пък ние от провинциата ще им чистим *** ли. Тая нещо много пафка ганджа... ,или е *** някой от провинциата ама хубаво и е бил шута.

553

Анонимен

преди 6 години

Нещо си се объркал с НСИ. То само аз и няколко роднини и приятели имаме толкова жилища в София.

552

Хепиенд

преди 6 години

Избраха го аграрите от София.

551

Анонимен

преди 6 години

Боко го избирате ненормалницитe от Прованса! Кой гражданин би харесал този аграр?

550

Анонимен

преди 6 години

Ами тогава извинявайте! Явно всички вие сте чисти и достойни хора, които нямат никакви роднини тук. Загадка е за мен тогава, откъде се взимат всички тези мекащи и кекащи недоразумения, които влачат по цял ден напуканите си крака по улиците на София, оглеждайки се с вид на отличници от училища за деца със специални образователни потребности?

549

Елита каза:

преди 6 години

Вие сте *** и аз. Значи ще се разберем.

548

Анонимен

преди 6 години

Аз викам, че е крайно време ние всички провинциалисти от България и чужбина да отидем в София да им потърсим сметка защо сме толкова бедни и защо сме втора ръка по целия свят,не само там.Да ги изгоним от държавата,защото по затворите пак ли ние да ги храним,но без една стотинка,всичко да им се отнеме в полза на народа.Още малко ви остава да си го знаете,с вашия вожд от квартал Банкя Бойко Лукчето.

547

Анонимен

преди 6 години

И кой те осведоми ТЕБ, че в София има 600х. жилища? Дали пък не бяха 6000? Папагал!

546

Анонимен

преди 6 години

Щом елита им е от Банкя, ясно с петото поколение.

545

iceblast88

преди 6 години

До 583Грешиш драги шопе, всички така наречени от теб провинционалисти са твоя кръв и плът. Твой далечни роднини останали по родните си места когато твоите дядо и баба са се изместили в шопията за да се родиш ти с мисълта, че си топ селянин. Ти от къде си мислиш, че е твоя род? От шопия ли? НЕ, всичките сте от селата. Затова и кварталите ви са със селски имена! И затова всички сте си селяни. Създали сте ги в Овчарската купел или в Красното ви село!

544

Анонимен

преди 6 години

Леле, наистина сте много примитивни тези, които сте останали на село. Явно дори от тази cмpaд най-доброто се е довлякло тук.

543

Анонимен

преди 6 години

За едно сте много прави провинциалистите-София наистина е пълна със селяни! Ама това са вашите братя, сестри, братовчеди и племенници. Не сме ги създали в лаборатории на "Орлов мост". Вие ни ги доставихте!

542

iceblast88

преди 6 години

До СофянецаЗатова пък аз си представям да показвам нагледно на ***, че са такива и защо точно са такива. Както и да плюя село в което кракът ми не стъпва освен ако нямам абсолютно никаква друга опция и винаги се старая още същия ден да се махна. Не живея в селото и каквото и да стане няма да живея там. В Зимбабве емигрирам, но в шопия никога! Ако искате хората да ви приемат за хора, то се дръжте човешки и спрете да се правите на голямата работа само защото населявате шопията!

541

Анонимен

преди 6 години

Ще идват ве.. шопе като сте им откраднали на хората париците ,ти кво искаш. Хубаво, че не сме дошли пак всички,че да видиме на къде ще бягате вие...

540

iceblast88

преди 6 години

До 574Сам ли стигна до този извод или прочете нещо на тръмп от туитър? Големи майстори станахте в тая Шопия, големи граждани, голямо чудо. Затова всеки празник цяла Шопия се изнасяте към селата да претакате зелето и да вземете буркани за шопия, че да оцелеете до следващите празници. Кореняк шопи били, ха. Я си виж акта за раждане какво пише? Роден в шопия или в Горно Нанадолнище. Селяни сте си били, селяни си останахте. Затова и селяни привличате. Няма как *** да привлече пчела!

539

Провинциялист

преди 6 години

Да боднем в София!

538

Софянеца

преди 6 години

Не си представям да живея в някой град да се изхранвам там децата ми да са родени и да учат там и аз само да го плюя .това го могат само комплексираните провинциалисти.никой не идвал в София а тя стана с 2500000 жители. ЗА ГРАЖДАНСТВО.

537

Анонимен

преди 6 години

В САЩ си имат расизъм, в испания са си имали върл католицизъм ... На нас не ни трябват, ние сами е мразим.

536

Анонимен

преди 6 години

А пък вие шопите не знаете какво е буркан и ядете направо от казана