27

Анонимен

преди 6 години

Ето заради такива *** искам някой да ми даде власт да правя глоби, ама голеееми глоби, даже мога да конфискуван колата. Срещам ги ежедневно. Особено много, с поведението си, тормозят хората каращи според закона. Напоследък забелязвам също че жените и те са станали особено злобни, карат все едно законите за физиката за тях не важи. Не преценяват, не разсъждават..

26

Тц, тц, тц

преди 6 години

Щом е подаден сигнал с видео, КАТ трябва да се задействат! Да издирят собственика на колата (без значение кой е карал), да му ударят една солена глоба, да му вземат книжката и да свалят номерата на колата за 1г. Този случай трябва да се отрази от всички медии и да се следи развръзката!

25

Ловя бас

преди 6 години

...че тоз до вчера е писал по форумите как КАТ не работи, как скоростта не убива, а тези, които карат бавно и е разпитвал кои антирадари ловят триногите...

24

Анонимен

преди 6 години

Все КАТ ви е виновен, ама като се качите карате като малоооууумни!

23

Анонимен

преди 6 години

То да е само тоя, всичките така карате, поне по 5 такива на ден срещам! Не ставате за шофьори! Срам ме е от вас!

22

Анонимен

преди 6 години

До TЩото на завоите се разбира кой е майстор. На прав участък всеки може да кара. :) Идиотия пълна!

21

Анонимен

преди 6 години

За всичко са виновни тюфлеците от Пътна полицоя. Само хленчат за заплати, а не работят. Когато звъннеш на 112 половин час те разпитват кой си, а не се предприемат мерки срещу нарушителите.

20

Korean soup

преди 6 години

До Коко: Не ставай наивен. Просто този се мисли за по-голям шофьор от другите и отвътре го напира "да покаже на всички бaлъ.ци как са кара". Освен ако не вози умиращ или родилка, в който случай следва да сигнализира звуково и с аварийки, няма оправдание за подобно шофиране, което е опасно не само за него, но и за всички останали невинни участници в движението.

19

8 фгф

преди 6 години

Само да споделя, че щом ви в влязал броня в броня, значи не сте спазвали дистанция. Да оставиш 3 метра не е спазване на дистанция

18

Е, и

преди 6 години

Неправилно изпреварване с опасност за движението от 50 до 150 лв.

17

T

преди 6 години

"По думите ѝ след като е изпреварил цялата колона кола, бус и два автобуса, на правия участък преди село Хвойна, странно защо, водачът е намалил скоростта."И аз забелязвам същото поведение от масата нашенски шофьори. В завоите, на непрекъсната маркировка, без видимост, изпреварват рисково и правят простотии, а като дойде или преди това е имало прав участък с прекъсната маркировка и идеални за изпреварване условия, започват да се влачат и да пречат на цялата колона. Защо?! Нямат грам мозък.

16

СА 8170

преди 6 години

Спокойно граждани - я Джигит!

15

сс

преди 6 години

По този път се кара с пълна концентрация и спокойно, иначе сбогом! Задължително трябва да се пазите от коли с номер СМ. Те считат себе си за безсмъртни и показват пълно пренебрежение към пътни знаци,скорост и другите коли на пътя.

14

Анонимен

преди 6 години

човека с джипа отсреща сигурно му се изправиха косите

13

дамн

преди 6 години

нито една кола не спазва дистанция в клипа. А снимащия най-вече

12

Психиатър

преди 6 години

Този не е за КАТ -- за мене е!

11

Анонимен

преди 6 години

намалил е преди Хвойна щото нам дебнат с камерите на правия участък Кат не дебнат на завой там не могат да хващат за превишена скорост

10

100%

преди 6 години

Да се вземе книжката завинаги на този боклукс!!!

9

Tangra

преди 6 години

Добре де, оня ден друг хубавец изпреварваше от аварийната лента. Толкова хора умряха. Кога ще ги опандизват такива и да приемат сигнал от снимки на граждани, както е в нормалните страни

8

Дъртий

преди 6 години

Чудесен самонадеян бъдещ донор. Само да не завлече още хора в моргата.