71

Несъгласен

преди 6 години

До Еднозъб ромЕй сега стягам багажа и тръгвам към планината,ако нещо го закъсам по пътя да разчитам ли на теб? Хеликоптери,кучета,спасители ще ми ги осигуриш ли,пък кой ще плаща ...друг да му мисли,аз нали ще си "начесам крастата" Ама онлайн е много лесно да си съпричастен.

70

Анонимен

преди 6 години

В България истинските хора се оплюват.Погледнете само срамните коментари.Тук на почит са селските бекове, хитреците, далавераджиите, мутрите и чалгата.Вижте кой избрахте да ви управлява.Не ви ли е срам.

69

Еднозъб ром

преди 6 години

Ми не,не съм.Не изкачвам върхове ...Остани пълноценен човек, дори и без да изкачваш върхове.

68

Анонимен

преди 6 години

Лудите глави бутат света напред.

67

Несъгласен

преди 6 години

До Еднозъб ром Ми не,не съм.Не изкачвам върхове ...И какво от това,не съм пълноценна личност?Онзи като се катери та какво,става по-умен и по-красив?!Стига глупости,да ходи където иска,просто да не занимава хората с "постиженията" си и да не търси съчувствие в случай на не успех.А въпрос на време е банкова сметка да открият и пари за спасението му да почнат да събират(т.е молят се на хората да платят за безотговорното му и ненужно начинание).

66

Анонимен

преди 6 години

До Аноним67Много точно си се описало!!!!!!

65

Анонимен

преди 6 години

Вярващи, да го споменем в молитвите. Господ да му помага! Друг за сега не може...

64

Клара

преди 6 години

До 49 Оставам без коментар! 56 е абсолютно прав!!!

63

Анонимен

преди 6 години

До observerТакъв е манталитета на .. - ядене, пиене, поп-фолк и плюеш яко по успелите хора в живота. И завиждаш. Много е важно да завиждаш и да злобееш. Никакво българче не си, ако не злобееш. Комплексарска история.

62

Бг

преди 6 години

Стига излишно бърборене! Нека се молим този човек прославял България да е жив!

61

Анонимен

преди 6 години

наскоро умря една жена, която пък се гмуркаше без апарати на доста дълбоко. тези неща си вървят ръка за ръка - тръпката и риска. а смъртта я лъжеш до един момент.

60

Анонимен

преди 6 години

живея на морето и съм нелош плувец, но искам да ви кажа, че след първото ми потапяне в океан, доста се замислих дали да влизам навътре и колко; в крайна сметка от уважение към природата, се задържах близо до брега. с планините е подобно - едно е да живееше около две хилядници, друго е да катериш осем хилядници. колкото и да е подготвен човек, трудно ще се мери с местните, които са израснали там и нямат проблеми с кислорода (или теченията, ако говорим за океан).

59

Еднозъб ром

преди 6 години

До 55 (Несъгласен),Ти изкачвал ли си реален или виртуален връх..? Само когато го направиш ще разбереш, аджаба за какво иде реч!

58

Анонимен

преди 6 години

Когато смисълът на живота ти е да пречиш, я на магистрала, я на лифт, е нормално, да има негативни реакции.

57

observer

преди 6 години

Най интересното е че същите тези отрудени смелчаци, които изписаха какво ли не срещу алпинистите как били платени екскурзианти и с нищо не допринасяли за тяхната ракия и пържола, са събирали от поне 10 заплати за да си купят 40 инча "плазма", на която да си гледкат любимите роналдовци и божинки, които с нечовешки усилия си изкарват скромните милиони. Готови са да се бият и да реват за подобни титани на героизма...

56

Анонимен

преди 6 години

Циркове прави нищо му няма не му е за пръв път

55

Анонимен

преди 6 години

Цеко Минев е виновен, съд и конфискация.

54

Анонимен

преди 6 години

Дано има късмет човека. Бог да е с него и да има щастието да се върне при семейството

53

Анонимен

преди 6 години

екстремните спортове са точно такива, защото си рискуваш живота и здравето повече от обикновено. ако не скачаш с парашут, шансовете да паднеш от 1000 метра височина, са някак си доста по-малки:). каквото му е било писано, това ще е. да не забравяме и че боян петров беше болен от рак, може нарочно да е търсил друг изход. факт е, че е един от най-известните ни алпинисти и хубав човек; оцеля дори при онази катастрофа в кресненското дефиле.

52

Анонимен

преди 6 години

Като гледам злобните коментари на разни комплексари, които са "експерти" по алпинизъм, изкараха Боян Петров някакъв абсолютен неудачниик, без да имат и 1% от неговата природна интелигентност и воля.