83

Анонимен

преди 6 години

другарето с техните искандери, калибри, су-та..... нали Ви видехме в Сирия като полетеха томахавките и се изпокрихте като мишки, че и радарите не смеехте да пущите, а Козята зорлем се прибра в Рашка

82

обикновен Бг

преди 6 години

КАКВА АРМИЯ ИМАХМЕ ,ЕХ.А СЕГА СРАМ И РЕЗИЛ.ЗАЩО НИ ИЗЛАГАТЕ, ПРОДАДОХТЕ РОДИНАТА СИ ЗА ПАРИ А СЕГА ЩЕ ТРЯБВА ДА НИ ПРИНУЖДАВАТЕ ДА ГЛЕДАМЕ ТОЗИ СРАМ !!!.На който му се гледапарад е поканен найучтиво пред телевизорана 9 май в 9.00ч Первийканал , ДА ВИДИТЕ КАКВО ЗНАЧИ АРМИЯ И ВОЕНЕН ПАРАД.

81

Анонимен

преди 6 години

Поняли поняли ама се чува че половината ни армия била в майчинство

80

Анонимен

преди 6 години

На България и трябва ОТРК Искандер и всичко около нас ще трепери. Това е ракета която няма спиране и американските палячовци изпадат в див ужас като знаят че ги дебне. До 3 минути поразяването е гарантирано.

79

Анонимен

преди 6 години

вижте сега другаре и с тояги и *** да останеме, пак нема да пуснем руския ботуш да ни гази земята отново, това да Ви е ясно , поняли ?

78

Анонимен

преди 6 години

В Сирия вече не летят даже и Ф-22 откакто свалиха един февруари месец.

77

Анонимен

преди 6 години

Това да не са крилатите *** дето ги изровиха от пясъците и дето ги пратиха в Москва за дисекция ? То ако става дума за обикновени *** и ние си имаме едни стари крилати ракети ама в днешно време нямат никакъв шанс

76

Анонимен

преди 6 години

Щaтскa бойнa aвиaция и гермaнскa техникa зa пехотaтa, сaмо товa можеш дa нaречеш AРМИЯ! руските *** су- муууу, миГ дори Индия не ги искa! Я се огрaмотете мaлко бре русколизци, още не ядеме домaтите с колците кaто вaшия човек ивоХристоф

75

Анонимен

преди 6 години

***.френика американски иска да ни пробута оръжия за да живеят добре краварите. Едно време Русия ни ги подаряваше. А сега ходим голи, боси и гладни за да нахраним говедарите. Хора не останаха, улици нямаме ама ще купуваме американски оръжия за да не ни нападат.... Американците. Тия са терористи номер 1 заплашват всички страни по света да им купуват тенекетата иначе казва ТръмБ :САНКЦИИ. Това ли е чудесният демократичен свят?????

74

Анонимен

преди 6 години

Знаеш ли колко турски танка Леопард 2 изгоряха като факли ? А знаеш ли колко са разбити в Афганистан? В момента има само един танк в света който може да издържи удар от TOW 2 и това е Т-90. Ирак поръча вече няколко стотин за да замени взривените Абрамси.

73

Анонимен

преди 6 години

До 68тоя па *** и томахавките и скалповете, са достъпн за покупка от НАТОвски държави, Гързите имат 90 скалп навал с обхват на 1000 км, стойноста име по 1,2 млн парчето, 200 такива ракето по черноморието и оня ниския с дръпнатите очи и стърчащите уши ше се оаааа

72

Анонимен

преди 6 години

Aлооо " дефектния" Ф35 е един от основните щaтски мaшини в сирия в моментa. мaни другото ми имa действaщa рaзрaботкa нa Ф35 с вертикaлно излитaне и кaцaне, гледaй дори мaстити руски експерти кaкво кaзвaт зa кaчествaтa нa Ф35, КУСУРA МУ Е СAМО ЦЕНAТA ПУСТA!

71

KOSTAS LINKE

преди 6 години

ЛЕОПАРД 2 ИМА ЛАЗЕРНА АКТИВНА ЗАЩИТА СРЕЩУ РПГ И ТЕМ ПОДОБНИ АНТИ ТАНК РАКЕТИ....А КЮРДИТЕ ПРЪСКТ СТАРИЯ АМЕРИКАНСКИ М -60 ШЪРМАН НА ТУРКИТЕ.ЛЕОПАРД 3 СКОРО ИДВА И ГЪРЦИЯ Е ПОРЪЧАЛА 500 ЕДИНИЦИ.

70

Анонимен

преди 6 години

на Фък-35 ще му слагат перка с копче за да може да се каже, че фърка, иначе ще требе да го впишат, като пътно превозно нещо.

69

Анонимен

преди 6 години

Евреите не ги плащат за това имат 3 ескадрили. Те всичко получават от САЩ безплатно. И на мен да ми ги дават така и аз ще ги взема. И май не ти е известно че САЩ са подчинени на Израел. Иначе самолета си е дефектен.

68

Анонимен

преди 6 години

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .хиляди . . . . . . . . . . ."Стотици бойци, десетки \/ бойни машини, самолети и вертолети :) ще преминат презплощад "Княз Александър Първи" за военния парад в неделя." Със Шкембе Паша начело. :). . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . .

67

old smuggler

преди 6 години

До Ели.....Ели...то хубаво им го казваш,ама май говориш на стадо.

66

Анонимен

преди 6 години

До 66дефектен е да, затова еврейте поръчаха 3 ескадрили :)

65

Анонимен

преди 6 години

Смешникоооо, кой ще ти даде крилати ракети бе глупeндер ***. С такива разполагат само 2-3 държави в света. А леопардите ги пръскат с ПТУРСове като кенчета. Западното оръжие не струва пет стотинки.

64

руски фaтмaк

преди 6 години

СЪМ от ЧВК Вaгнер, след нaшaтa нaглa хAтaкa под Дер Aзор съм официaлно бременен в третия месец, много брутaлно беше, сегa се възтaновявaм с портретa нa Путин в леглото ми