23

Анонимен

преди 6 години

Борисов, Горанев, Дянков и дупетатите на ГЕРБ също в затвора, защото вдигнаха здравния данък и орязаха парите за лечение и шаманството процъфтява.

22

2+2

преди 6 години

Тази си е за затвор и глоби отвсякъде 1.Организира екскурзии и пътувания без туроператорски лиценз2.Представя се за лечител без диплома

21

Анонимен

преди 6 години

Още една "Спас от Кочериново" - прави смешни някакви уж интелектуалци... За природната глупостта лек няма... Тъжно ми става за младата жена - не и стига болестта, ами и допълнителни тревоги...

20

Анонимен

преди 6 години

Кой плати за това пътешествие??? Има и други болни в тази държава!!!

19

Даола

преди 6 години

Този текст е написан много глупаво и с пропуски на думи.Как може тази млада жена да тръгне на толкова рискован път, щом е наистина тежко болна. Главната вина е изцяло нейна. Не е отишла да постъпва в реномирана болница, а при шарлатани - в Латинска Америка те са безкрайно много. Всеки трябва да отговаря за постъпките си - а какво е правил нейният съпруг.

18

do 16

преди 6 години

Дъртий е усигурен срещу правопис!

17

Шантави сектанти

преди 6 години

На Теодора щом такива са и приятелите... Тези всички са банда и.д.и.оти. Вече за смях стана цялата работа

16

Ей,Дъртий

преди 6 години

Дъртий научи първо правописа.Вземи си матурата.И накрая давай,,медицински съвети"

15

Анонимен

преди 6 години

Не казват тяхното състояние колко се е подобрило. Човешката глупост няма граници.

14

До красив

преди 6 години

ЕЙ ти красивия явно много филми си гледал бе юнак..Никой лекар не казва ,,остават ти 2 месеца" Това е само в ъв филмите и сълзливите романи.За някои има ремисия ,за други не.Всичко е в ръцете на майката-природа.Някои залязват за месеци ,други живеят с години.Това ти го казва човек редовен посетител на СБАЛОЗ-А.Сахаров 1 Не се изказвайте неподготвени деца

13

До Човек

преди 6 години

Факт , е че всеки е готов на всичко за да се пребори за живота си.Несъдя момичето, че е опитало да потърси надежда в другия край на света.Лошото, е че в нейното състояние не е преценила негативните последици от такова пътуване.

12

Начо Папазов

преди 6 години

Тези неща са по взаимно съгласие, даже болният може да изживее плацебо ефект, което да го облекчи. Ами всеки свещеник, който ти бърка в мозъка, проверен ли е от държавата дали има право да работи с депресиран човек примерно? Бог помагал, и държавата не го поставя под въпрос, а шаманът априори е шарлатан?

11

Анонимен

преди 6 години

До ЧовекПриятелите не са в терминален стадий и пак същата липса на трезва преценка. Дори на някой от тях би могло да се случи да получи инфаркт, инсулт и прочее на другия край на света.

10

Анонимен

преди 6 години

Следващата група да направи процедура на дър,тата вещ.ица за премахване на зъби, че носят много лоша енергия и да и направят нов дизайн на лицето и колената. Каквото става в Бразилия си остава там. И да я изровят след няколко месеца, ще я пишат самоубита и самозаровена...

9

Мен

преди 6 години

До ДъртийЗа същите пари можеха да си направят застраховка която им покрива лечение на стойност 2 милиона долара в цял свят!

8

OтCиднейAав$трaлия

преди 6 години

Поздрави от най райския край на планетата.

7

Човек

преди 6 години

До ФактЧовек, повярвай ми, част от тези хора наистина си мислят, че са лечители. Това са болни хора, с психически проблеми. Врачки, шамани, енергийни лечители, голямата част от тях са си чисти измамници, а останалите си вярват. Лошото е, че страдат тежко болн хора, които вместо да прекарат последните си дни с близките, се размотават по съмнителни места и страдат двойно повече. Не може да съдим хора, които са в терминален стадии на заболяването си, че търсят поседна надежда.

6

Дъртий

преди 6 години

На мен друго ми е странно. Плащат по една чанта кинти да им баят лечители, а се стискат преди това за здравни усигуровки и застраховки, а за платени поддържащи болнични лечения дума да не става.

5

Пич

преди 6 години

Само едно не мога да разбера, да не би сега т.нар. "приятели" и "спътници" да обвиняват някаква шаманка, че не е излекувала Теодора?! Ама сериозно ли?! Значи те са организирали въпросното пътуване, водили са я на някакви процедура в "кристално легло", медитации, енергийно лечение с ръце, и всякакви подобни дивотии, и след като нио не се е случило, сега казват - "Ааа, ама тя е виновна, подведе ни". Сериозно ли бе, ***?

4

Анонимен

преди 6 години

Дори и да е лечителка, не е лекар. Ако няма медицинското досие на болната и не разполага със знания да го прочете и разбере, ве може да й се гласува сляпо доверие. Хората изтлеждат интелигентни, но явно гласуват прекалено доверие. Би трябваало най-малко да предвидят специална застраховка за медицинско лечение в държави извън ЕС и репатриране. По 40лв на сеанс са плащали, застраховката може би би струвала толкоз.