31

Етажна Собственост

преди 6 години

Панелните блокове ще бъдат срутени, земята под тях не е частна собственост.Правото върху нея ще се разиграва на концесия.Собствениците на апартаменти,ще бъдат обезщетени парично,достатъчно малко,за да не могат да си купят дори и уличен гараж,както е в Китай от години.Ще се предизвика изкуствен дефицит на жилищният пазар.Дори и днес,земите около панелните квартали са изкупени,и приготвени за големият удар.На напъдените ще се предлагат нови жилища под наем.от общината.Общината ще е параван.

30

Ротшилд

преди 6 години

Наумувахте ли се? Хайде сега УФчици в обора! Роби на моя капитал.

29

Solar Power

преди 6 години

Когато доходите растат нараства търсенето защото хората имат пари. Когато расте търсенето расте цената. Имаш да учиш

28

Анонимен

преди 6 години

Европа няма намеса . Когато доходите растат и паралелно с това растат цените логиката е равна на нула . Женска логика .

27

Анонимен

преди 6 години

Банки,имотни агенции,строителни фирми надуха НОВ КОЛОСАЛЕН ИМОТЕН БАЛОН В СОФИЯ !!!!!

26

Германия

преди 6 години

Хаха в Европа били. А тогава сигурно си излизала до една Германия поне. Да си видяла квартал с застроени блокове на метър един от друг, с един единствен изход, без транспорт до него, без инфраструктура, училище, детска градина? А, видяла ли си немци да живеят така? Няма и да видиш. И пари да им дадат не биха живяли така. Та, тука може да е Европа, но кварталите приличат на турски, да не кажа индийски.

25

Анонимен

преди 6 години

До 25И затова не всеки купува.

24

Хах

преди 6 години

До АнонименЗа спестени пари като част от финансирането-може. Но не всеки има родители с пари, ниви и провинциални имоти.

23

хахаха

преди 6 години

Взимайте ипотеки бе, на промоция са, само дето ако за следващите 30 год плащате примерно по 1000 лв на месец, около 700 лв от тях са за лихви, другото е по главницата!

22

Анонимен

преди 6 години

Практиката показва, че жилище не се купува само с кредит. Взима се от родителите, от продажбата на ниви, от продажбата на къща в провинцията, от лични спестявания и т.н., и накрая ако не стигнат - кредит.

21

бг смешки 2

преди 6 години

междудуртугото със строителство са се захванли хора който хал хабер си нямат от такова ! всичкое жзаради високите цени ....това няма да свърши добре ....ясно е кат бял ден !

20

Анонимен

преди 6 години

До 11Ти си мислиш, че собствениците и мениджърите на банките са луди хора.

19

бг

преди 6 години

мен ми е много чудно как хора с толкова ниски заплати ще успеят да си купят такива ОЧЕВАДНО НАДЦНЕНИ имоти ....на всеки с 5грама мозък е ясно че това няма как да стане и цените в един момент просто ще се сринат с около 40-50 % от сегашното им ниво ! предполагам че до година -две ше стане точно това ...

18

Корнелия

преди 6 години

заплатите се повишават, но и разходите... за 6 месеца виждам повишение на цените.кафето от 60ст на 80ст.,айрана от 50 на 55ст,и т. н. Реално балон има, но догога ще се надува ще видим... реално има кризи на 8-10г.

17

до 16

преди 6 години

Проблемът е че нямаш никаква гаранция че ще получаваш тези 3-4 хил на месец за следващите 30 год

16

Хах

преди 6 години

Няма как човек, който взима заплата около 1000 лв, колкото е средната в София, да си позволи да купи жилище на кредит. Това са 30 години роб на банковата система.Лично аз се чудя на такива хора.

15

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе е реално 1 кв метър да струва 4 средни работни заплати---------------Че то не е за хора със средна РЗ...Купуването на апартамент е за хора с доходи от поне 3-4 хил. на месец.

14

Анонимен

преди 6 години

Целта е всичко да се изсели в София, а останалата територия ще я напълним с дървесни жаби, маймуни, тапири и носорози и ще я превърнем в джунгла

13

Пенсионер

преди 6 години

Права е, че заплатите се повишават и оттам цените растат. Но заплатите се повишават за процентно много малко хора.

12

Анонимен

преди 6 години

Районните кметове много надуват цените. Големи рушвети искат.