13

Анонимен

преди 6 години

"Благодаря на онези, които с почтеност градят и пазят България"Лошото е че вие господин Радев, не сте нито от градителите, защото плюете на България и играете казачок, нито сте от пазителите, защото оставихте България без натовски самолети. За почтеност и дума не може да става, тъй-като вие сте от рушителите на България.

12

Анонимен

преди 6 години

Малък ,но много гаден народец са българите !

11

Анонимен

преди 6 години

Човекот лежи под крушата и поздравява всички работещи. Освен това се учи да чати....

10

Ани

преди 6 години

Не съм го забелязала да се е изпотил от работа.Той "мисли" за народа.Мислите му обаче са объркани.

9

Радев-фигурант

преди 6 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?

8

Анонимен

преди 6 години

До БобиБоби, трябваше да пишеш на Путин. Нали си русофил той щеше да ти обърне внимание. На него най-много му дреме за неволите на българското русофилство. Щеше да изпрати едно "Су57-КУБ в ГЗ" и щеше да вразуми самозабравилите се мобилни оператори.

7

Моят президент!

преди 6 години

Така е г-н президент! Бъдете жив и здрав и работете за бедните трудещи се българи!!!Поздрави!!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Днес празнуват деня на основаването на ордена на илюминатите. Честито!

5

Другарят Радев

преди 6 години

Не само е бил делегат на 12 конгрес на БКП , но като гледам приликата с правешкия цървулк и майка му и тя е била на някои конгрес..

4

до боби

преди 6 години

аз пък му писах за студения хляб в бакалията, ако не вземе отношение значи е от мафията на сергиитв и балалиите....

3

Анонимен

преди 6 години

Колко часа ви трябваха да ви позволят да поместите това? Защото Бойко закъснява с поздравленията или защото не го е грижа кой, как и за колко се труди в България? Той се готви да ходи при папата, а останалото не е негова грижа!

2

Боби

преди 6 години

Господин Радев, писах Ви писмо по електронната поща за измамите на 3-те мобилни оператора, гледайте да ми отговорите. Ако не ми отговорите, значи сте част от цялата мафия. Изпълнителната власт не взе никакви мерки като подадох сигнал до всички държавни органи. Нито Бойко Борисов му дреме, нито от комисията за защита на потребителя не вземат никакви мерки, нито главният прокурор му пука, нито комисията за съобщенията, нито нищо. Остана и президентът да е част от тази мафия.

1

Анонимен

преди 6 години

Празни приказки !